HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Szerintem Brosnan Jó volt Bondnak, bár én sem tartom valami nagy színésznek.
Én az új Bondtól félek, eléggé lúzer feje van.
megbilincseltek tényleg jó, és volt neki egy erős közepes újraforgatása is ha jól emlékszem Laurence Fishburn-nel és valamelyik Baldwinnal. soha nem tudom, melyik melyik..
szökött fegyenc témában én még indítanám Clint Eastwoodot a Szökés az Alcatrazból c. filmmel . Nem egy nagy durranás, de van benne Clint Eastwood
Aztán biztosan sokan emlékeznek a Fortress-re Cristophert Lambert-tel. Nekem tetszett.
Spidáj:
Tegnap láttam moziban az utolsó gyémántrablást .... hááááát.
Most mit mondjak?
Nem volt olyan rossz.
Pierce Brosnannak azér vannak jó filmjei bárki bármit mond bár a 007 filmektől el kellett volna tiltani hivatalosan is ...
Salma Hayek, na ő is csak a tökéletes külseje miatt került be (hát valjuk be ahogy az a csak kinéz... ahhh )
Az 1etlen szinész aki jó is volt benne: Vudi Herelszon (nem tom hogy írják )
Na őt jó szinésznek tartom,
és a filmben ő tőle jönnek az 1etlen poénok.
De azok a poénok nagyon ott vannak, pl az FBI mikor rájuk nyit ők + 1 ágyban alszanak, és kiderül hogy fotózták őket pecázás közben (ez így nem sokat mond6, de nézzétek + a filmet)
Szóval nálam kapott 70%ot
Graf-X:
SF=mi? Street Fighter? Nekem mindig az jut eszembe.
avman:
ha esetleg valaki beleütközik egy olyan filmbe, h 2046, akkor ne hagyja ki... üt, de keményet, SF rajongóknak kötelező tananyag (most csorog torrenten a dvd)+ ma láttam szintén Zhang Ziyi főszereplésével a house of the flying daggers (repülő tőrök háza) c. opuszt... gyönyörszép film, szintén kihagyhatatlan...
Schmatzy:
A Megbilincseltekben tudod mi tetszik a legjobban? Az, hogy nincs benne zene! És nem is hiányzik bele! Egyébként valóban jó film. Anno moziban hogy adták, felirattal, vagy magyar hanggal?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése