HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2198/2259) > >>

kaine:
Szökött fegyencben a Megbilincseltek verhetetlen Tony Curtisszel. Láttam vagy 12-szer moziban annak idején!    De a francia Betörés Nagymesere is jó volt.

regnar:
Második rész tényleg ritka gánya volt. Annyira vártam mint éhező a falat kenyeret, mert az első nagyon tetszett, és aztán mit kaptam...   Egy tökugyanolyan filmet mint az első, de gyengébb kiadásban. (Az a repülőbaleset   )

Schmatzy:
A Szökevény tényleg jó. A második része kevésbé. Nem is értem, Tommy Lee Jones hogyan vállalhatta el...  
A nagy szökést meg vagy nyolcszor adta mostanában a tévé, én meg kilencszer felejtettem el megnézni. Na nembaj, majd legközelebb.

regnar:
Értem, a szökött fegyenc volt a kapocs.. hát igen agyilag nem voltam csúcson hgyo társítsam   . Nekem szökött fegyencbe a Life - életfogytiglan tetszik Eddie Murphy-vel. Meg a Dutyi dili.  

Akcióban meg a Szökevény szerintem a csúcs. Meg persze Steve Mcquennel a nagy szökés.

Schmatzy:
A szökött fegyenc. Bár A remény rabjaiban nem fegyenc volt az ipse, csak egy mezei könyvelő. Mindenesetre mindkettő "bebörtönzős-megszabadulós", pusztán ennyi képzettársítást állítottam föl a kettő közé.  De mondom, az O Brothert nem láttam, úgyhogy lehet, hogy a bebörtönzős-megszabadulós csak számomra egyértelmű.
Érdekel, hogyne érdekelne! Mire gondolsz?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése