HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2196/2259) > >>

avman:
most mondjam, h az én köreimben ezt mindenki érti, ami persze nem igaz, ehhez az is kellett volna, h tudja az embör h miről szól a film és ez meg egy filmajánló... speciel ha az lett volna a topik neve, h sci-fi filmek, sztem mindenki tudta volna mire kell asszociálni... na szóval, ha valahol filmek/könyvek kapcsán azzal találkoztok: SF most már tudjátok mit jelent:D

Schmatzy:
Nem akarlak gerjeszteni, de szerintem, ha nagybetűvel rövidítesz valamit, akkor mindenkinek azonnal filmcímek fognak beugrani, és nem műfajok.
Még jó, hogy nem TF-nek rövidítetted.

avman:
izé... ti most szivattok engem vagy tényleg nem tudjátok mit rövidítettem SF-nek? akkor alárulom: Science Fiction avagy sci-fi, avagy tudományos- fantasztikus... ne gerjesszetek haragra, mert minygán azonnyomba íziben csúnyálkat mondok szellemi képességeitekre:D

regnar:
Én mindig MK-s voltam. (Mortal Kombat) Talán egyszer játszottam az FS-el. Viszont mindkettő film tetszett. FS-ben Van Damme nyomott nem volt rossz, de a Mortal nekem sokkal jobban tetszett. Igaz egyikben sem volt sok történet, de mit várhatunk, ha már a játék sem szól semmiről  

Mortalban kedvenc karakterem Scorpion volt. hátra-hátra-nagyütés  

Fatality  

avman:

--- Idézet ---SF=mi? Street Fighter? Nekem mindig az jut eszembe.

--- Idézet vége ---
ez még viccnek is rossz...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése