HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézet ---A Megbilincseltekben tudod mi tetszik a legjobban? Az, hogy nincs benne zene! És nem is hiányzik bele! Egyébként valóban jó film. Anno moziban hogy adták, felirattal, vagy magyar hanggal?
--- Idézet vége ---
Szinkronos volt, akkor még kevesebb film ment felirattal. Amikor nemrég a tévé leadta, felvettem, de le is töröltem az új szinkron miatt, förtelmes volt.
--- Idézet ---Aztán biztosan sokan emlékeznek a Fortress-re Cristophert Lambert-tel. Nekem tetszett.
--- Idézet vége ---
Szerintem a legjobb filmje volt. Tényleg nagyon klassz film!
Schmatzy:
TF a ComiX Art felé a Transformers-t jelenti.
Hát, engem valahogy a bunyós játékok nem igazán kötöttek le. Lehet, hogy az a baj, hogy köbö a harmadik ellenfél már agyonvert mindig? Én az agressziómat a Doomban éltem ki. A legsirályabb az egyik haveromnál volt, akinél a Videoton hifibe volt bedugva a hangkártya. Akkor hallottam először 120W-on duplacsövűt! Hej, azok a régi szép, DOS-os idők...
VTomi:
sf-ről nekem is a sci-fi jut eszembe. (Esetleg Bárányok hallgatnak, mint Silence-Fiction. Oké, ez gyenge volt...)
Spidáj:
--- Idézet ---Még jó, hogy nem TF-nek rövidítetted.
--- Idézet vége ---
És mi a TF?
TloF ?
Graf-X:
--- Idézet ---SF most már tudjátok mit jelent
--- Idézet vége ---
Persze, nálam továbbra is Street Fighter
Az mekkora játék, imádom, meg a két anime mozit, meg az új képregényt is
MK-ban meg Sub Zero volt a kedvencem, de azt csak keveset zúztam. Annak a filmváltozata is jó.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése