HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
--- Idézet ---ginger snaps-et (vérszomj asszem), amolyan tinihorror, de azért jócskán felturbózták + a két kiscsaj simán lejácta az eddig általam látott meghiperűberelt áltini sztárokat... van belőle már összesen 3 rész, a tavalyi készültet szándékozom megnézni a mai nap folyamán...
--- Idézet vége ---
Avman ajánlására rácuppantam a filmre és mivel csak eddig a második részt tudtam megszerezni, így megnéztem a második részt... nem rossz, csak egy hibája van az első rész nélkül csökken az élvezhetősége. Ez egy soroztanál eléggé nagy hiba, hiszen a nézők jó részét kizárja a film megértéséből, vagyis azokat, akik nem ismerik az előzményeket. Amúgy nem rossz. Tetszett, hogy nem egy csinibaba játsza a főszereplőt, hanem teljesen átlagos külsejű csajt találtak a szerepre..bár szerintem a Ghost-ot alakító kiscsaj lejátssza. A második fele a filmnek már érthető azok számára is akik nem látták az első részt, (persze azért ki lehet következtetni, csak zavaró, hogy a film közben kell agyalni ezen. Persze lehet azt mondani, hgoy miért nem az első résszel kezdi az ember, de szerintem sokan vannak akik először egy sorozat második vagy harmadik részét látják, és rendezői hibának érzem, ha a film eleje összefüggéstelenre sikeredik, előismereteket igényel, bár a végén kapunk néhány utalást az első rész történéseire) összességében nem rossz, főleg, hogy farkasember terén nem vagyunk elkényeztetve mostanában, az utolsó azt hiszem a Dog Soldiers volt. bár az biztos, hogy az első része sokkal jobb lehet, mint ez... (Ami kicsit zavart, hogy a farkasember nem igazán volt egy "mozgásművész" kicsit darabos volt a fiú.. de mindenképpen pozitív, hogy nem számítógéppel akartak valamit ügyeskedni, bár mozgatni egy pofát, ha mást nem a száját csupán, már a 70-es években meg tudták oldani mechanikusan. Itt sajnos ez nem igazán sikerült) Mondjuk az egészet kicsit össezcsapottnak éreztem, a történet terén, látszott, hogy gyorsan kellett egy második rész a siker után. Több időt is szentelhettek volna acsaj szembesülésére a szimptómákkal. Bár lehet, hogy ez az első részben megtörténet, akkor viszont a fent említett rendezői hibát tudom újra említeni. Viszont a végkifejlet NAGYON bejött. Természetesen ha most bármit írnék róla, akkor elárulnám, szóval hiányosságai ellenére MINDENKÉPPEN érdemes megnézni és KÖSZÖNETET mondok Avmannak aki felvetette a filmet Jót szórakoztam.
nálam 10/7
kaine:
--- Idézet ---Jackie Chan amúgy is
--- Idézet vége ---
Ebben tökéletesen egyetértünk. Jackie Chan is:
A legjobb srác!
Schmatzy:
Szerintem kriminek még a Bíbor folyók is jó, legalábbis nekem nagyon tetszik. Aztán persze Luc Besson ide is beköszönt...
regnar:
Oscar tényleg nagyon ott van. Amúg is szeretem az ilyen típusú filmeket, ahol öszekeveredik valami. Meg a Finuccik
Ja Bad boys 2. Az egy nagyon tetszett. A második rész legfőbb jelenetét tudjátok honnan lopták egy az egyben? Azt amiokr végig robognak a falun? Egy 1983-as Jackie Chan filmből a Police Storyból. Ott van ez a jelenet az elején. Jackie Chan amúgy is
Nem vagyok egy küzdősport fan, de azt ahogy ő csinálja nagyon bírom, humorral és legfőképpen dublőr nélkül.. még ma is pedig már elmúlt 50.
letsgo:
Ez az érzés már nekem is volt, jó nem sokszor, de például, mikor olvastam a Harry Pottert, akkor egyáltalán nem éreztem azt, hogy kénne a film, mondjuk a könyven kivűl nem is foglalkoztam sok mindenel, de mikor letettem és abba hagytam az olvasást, akkor se kívántam a filmet. mikor bejött a filmje, megnéztem és utána is azt mondtam, hogy a könyv jobb. És ez tényleg így volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése