HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2189/2259) > >>

letsgo:
Mondjuk a háttér tény nem a legszebb, de nem tom, nekem vagy is az én szemszőgömből hasonlít rá. Nekem tetszik.

regnar:

--- Idézet ---mindig nézem az rtl klubon a kölyök klubban azt a rajzfilmest.
--- Idézet vége ---

Na ettől tudnék én kifutni a világból. Brrr. Mindenevő vagyok, ha rajzfilmről van szó, de ha nincs ráírva én nem ismerem fel jackie Chant. MEg ez a grafikai stílus nem nagyon jön be nekem.

letsgo:
Csá Porthos barátom!!
Rég hallottam Rólad!!
Lényeg újra itt vagy köztünk!!
Jackie Chant én is szeretem, mindig nézem az rtl klubon a kölyök klubban azt a rajzfilmest. Nagyon tetszik.

Spidáj:
Na 2 hét után visszatértem (ÉLJEN ÉLJEN!!!!)
Ha horror-thriller szerügégre vágytok ajánlom mindenki figyelmébe a Fűrész címü filmet.Nagyon durva.Végig rohan a történet nem áll meg. Dúl a para + minden.
Ami Jackie Chant illeti télleg ő a legjobb.
Gyüjtöm is a filmjeit videón megvan kábé 40 filmje.
De most láttam 1 régi filmjét ahol (kapaszkodjatok meg!) még úgy írták a nevét hogy: JACKY CHAN
89es film.
De mondjuk a Jackie Chan nem az igazi neve hanem valami teljesen más, most épp nem jut eszembe de majd utánanézek mer vmi újságban láttam régen.

Galen:
Gyerekek. Ha valaki játszott a The Hobbit mászkálós ugrabugra játékkal akkor szánjon meg és árulja el hogy a francba kell a Water-room-ban átkapcsolni a vizet a kohóba meg a Gear room-ba mert meggyújtom mostmár ezt a sz*rt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése