HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2182/2259) > >>

avman:
Na mielőtt még Tarantino a mennybe menne killibillivel, teszek néhány csípős megjegyzést rá. Először is a végeredmény egy hatalmas shit lett. Egy professzionálisan összerakott film a tolvajok fejedelmétől, amiből az alapanyag blúdmúvik és wuxiák egyetlen tulajdonsága hiányzott: a lélek és a Hangulat. Attól, hogy elfolyatunk 2 hektó paradicsomlét és spagettiwestern zenét keverük a japán szövegelés és kardpárbaj alá, meg itt ott becsepészünk egy-két oldszkúl szörfzenét, mert eddig bevált, attól az még shit marad. Mint a a katana, melyet egy hónap alatt készítenek. Gyorséttermi kaja díszdobozban. Ha már tarantino és oszkár (ami engem csöppet sem érdekel, mert hányingerem van attól, h hálvivúd csontig benyal magának egész estés műsorban) akkor egyértelműen J.B. A Ponyvaregény meg úgy mestermű, ahogy van.

Schmatzy:

--- Idézet ---Az avi-mat majd jól sorrendbe vágom.  
--- Idézet vége ---
Baráti jótanács: először tömörítsd át mondjuk mjpeg-be, mert DivX-et vagy XviD-et vágni szemét munka. Tudom, mert próbáltam.

Nitro:

--- Idézet ---Én is az összevágott változatra várok...
--- Idézet vége ---
Nekem csak egy bajom volt a ponyvaregénnyel, meg ezzel is, hogy össze-vissza vannak a részek. Csökkent szellemi képsségeim miatt nem mindig áll össze a kép teljesen.  
De ezzel adtál egy ötletet. Az avi-mat majd jól sorrendbe vágom.  

VTomi:
Én is az összevágott változatra várok, elvileg vmikor tavasszal adják ki, és benne lesz egy pár kivágott jelenet is.

Schmatzy:

--- Idézet ---És az is rettenet, hogy Tarantinot kihagyták a rendezői és forgatókönyvírói kategóriából, pedig a Kill Bill egy fantasztikus alkotás
--- Idézet vége ---
Mindamellett, hogy a Kill Bill jó és hogy én is rühellem az Oscarozást egy ominózus Cinema (vagy Vox?) cikk óta, mondjatok egy filmet, amiben a halálozási sűrűség 4 élőlény/perc volt (ÉLŐlény és nem animált), ezeknek a halála mind értelmetlen volt, és méltónak találták Oscarra?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése