HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2181/2259) > >>

kaine:

--- Idézet ---Az háborított fel, ha megkérem a műsorvezetésre, akkor vagy vállalom nyiltsisakkal, vagy azt mondom neki, hogy bocsi majd vezeti újra Woopy Goldberg.
--- Idézet vége ---
Ja, már értem, bocs. Szóval nem azért volt 5 mp csúszás, mert féltek Chris Rock beszólásaitól, hanem tavaly, mikor talán valamelyik Jackson lány elővillantotta a mellét élő műsorban, akkor hoztak egy törvényt, hogy az ilyesmik elkerülésére mostantól minden élő műsor néhány másodperces késéssel fog menni (Amerikában is), azaz mindenhol. Új média törvényt alkottak emiatt.

VTomi:

--- Idézet ---Megnéztem Killbill vágatlant. nem valami nagy durranás, csak néhány másodpercnyi extra rész és természetesen nincs fekete fehér jelenet benne, csak az elején.
--- Idézet vége ---

Szerencsére nekem az eredeti is elég nagy durranás volt, úgyhogy biztos megveszem, mert szierntem duplalemezesben fogják kiadni.

regnar:
Az háborított fel, ha megkérem a műsorvezetésre, akkor vagy vállalom nyiltsisakkal, vagy azt mondom neki, hogy bocsi majd vezeti újra Woopy Goldberg. (Mert nem csak magyarországon, de az egész világon 5 másodperc késéssel adták.) Ez így kicsit erőtlen volt, és értelmetlen. Most poéngyáros kemény műsort akartak, mert akkor nem értem miért féltek a beszólásoktól, vagy egy szolíd szokásosat, de akkor miért Chris Rock-ot kérték fel?

Hát nem tudom a pókemberben mi volt a korszakalkotó? Milyen új trükkök voltak benne, amit eddig nem láthatunk. Abban igazad van, hogy Hulk-ot alulüberelni nem lehet.    Akkor már inkább Harry Potter. Ott nem voltak új trükkök, de a régieket tisztességgel megcsinálták.

--- Idézet ---mert neked nem tetszett...
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---még ha neked nem is jött be
--- Idézet vége ---

Ezért mondogatom mindig, hogy ez a saját véleményem, és hogy másnak lehet hogy tetszettek a filmek. Én mindig a saját véleményemet írom, mások helyett nem igazán tudok beszélni, meg attól hogy valakinek tetszett  például a Pók 2, még nem tartom "ostobának", csak azért mert nekem nem tetszett.. Vagyis remélem ez azért lejött az írásaimból. Hiszen mindenkinek más az ízlése.    

DE ha VALAKITmegsértettem volna rajongásában, akkor természetesen bocsánatot kérek!

U.I.:

Megnéztem Killbill vágatlant. nem valami nagy durranás, csak néhány másodpercnyi extra rész és természetesen nincs fekete fehér jelenet benne, csak az elején.

kaine:

--- Idézet ---Aztán az, hogy 5 másodperc késéssel adták az tényleg felháborító.
--- Idézet vége ---
Mi olyan rettenetesen felháborító rajta??? Úgy érezted szörnyű-szörnyű, hogy 5 másodperccel később láthatod, mint azok, akik ott ülnek??? Ne csináld már! Meg aztán jól tudjuk miért lett ez a törvény bevezetve, ha annyira felháborít, szólj annak a nőnek érte.  
Az Incredibles szerintem nagyon is megérdemelten kapott díjat, ne feledd a konkurrenciáját sem és tényleg jó volt az egész úgy, ahogy van, csak mert neked nem tetszett...

--- Idézet ---DE AZ, hogy a pókember 2 kapta meg a Vizuális effektek oscarját, skandallum. Az az utolsó **+" %@@ gyenge látvány és trükkvilágú silány film?
--- Idézet vége ---
Szerinted melyik volt jobb? A Harry Potter? Vagy az Én, a Robot? Mert csak hárman indultak ugye és a másik kettő semmiben se hozott semmi újat, vagy olyat, amit még ne csináltak volna előtte százszor, míg a Pókember 2-ben- még ha neked nem is jött be-, akkor is új trükköket csináltak, egy járatlan úton jártak és igen tisztességes munkát végeztek e téren. Jobb volt a Hulk, ahol az egész animált volt?  

regnar:
Nos igen, Bill nézhető, nekem még tetszett is, de mondjuk azután, hgoy megölte az álpolót és lemászott a kocsijába, és több órát ott töltött, és senki nem kereste a halott ápoló kocsiját, miután tuti hogy felfedezték, sehol egy rendőr, sehol egy biztonsági őr.. szóval a történet tényleg elég ingatag. Ha már Tarantino, akkor inkább Reservoir Dogs, vagy Pulp Fiction.

ÉS AKADÉMIAI DÍJ:

Éjszaka fennmaradtam és végignéztem az átadást.

Egy mondatban foglalnám össze. Középszerű filmek, középszerű közönségnek.

Valahogy csökkent az oscar szobrocska népszerűsége. Nem láthattunk sok sztárt a nézők között, szinte csak a jelöltek és az átadók ültek a sorokban. Sehol egy "nem érintett" sztár. aztán Chris Rock sem volt az igazi. Ez a fekete bratyizós, "buddy" duma, lehet hgoy a filmeken bejön, de itt nem igazán volt nyerő. Aztán az anorexiás sztárocskák, iszonyú hajjal - Salma Hayek, Penelope Cruz és a többi üresfejű magamutogató nőcske. Aztán az, hogy 5 másodperc késéssel adták az tényleg felháborító.

Az, hogy a millió dolláros bébi kapta a mellék fő rendezői, valamint legjobb film díjat, inkább szól a két veterán színésznek (Eastwood és Freeman), mint az unalmas csapnivaló haldoklásnak, amit a film bemutat. Nem tudom innen ki látta, de össez sem lehet hasonlítani a Finding Neverland érzelmeivel, vagy a Ray kisugárzásával.

Az Aviator leglátványosabb film díja hihetetlen, hiszen 60-as évekbeli blue-sceen technikával dolgoztak amit nem is palástoltak. Iszonyú rávetítéseket láthatunk a filmben.

Sajnálatos módon RAy csak a legjobb férfi főszereplői díjat nyerte el, pedig, aki látta és összehasonlítja a Millió dollárossal az láthatja a különbséget.

A legjobb eredeti forgatókönyv meglepett, hiszen az egycsodálatos elme ragyogását nem igazán tartottam ennyire erős történetnek. Meg Jim Carry-t ennyire jó prezentálónak.

Az adaptál forgatókönyv jó választás volt a Sideways-szel. Nagyon erős a film, tragikomikus hangvételével ötvözi a roadmovie-kat a komédiával és drámával.

a Legjobb idegennyelvű film kategória minden indulója remek alkotás volt, a Sea Inside jó választás, bár nekem mindegyik tetszett a jelöltek közül.. Mondjuk hozzánk Európaiakhoz közelebb is álltak mint az amerikai filmek.

Az Animációs oscart az Incrediblesnek adni azt mutatja, hogy sajnos egy halom ilyen utolsó szutyok rajzfilm fogja követni, mert mindenki átveszi majd ezt a semmitmondó karakteralkotást, és grafikai stílust.

Filmdal kategóriában a Motoros Naplója filmdala vitte ela díjat, szerintem megérdemelten.

DE AZ, hogy a pókember 2 kapta meg a Vizuális effektek oscarját, skandallum. Az az utolsó **+" %@@ gyenge látvány és trükkvilágú silány film? (Jó tudom is sok pókrajongó van, de az egy dolog hogy szeretem pókit, meg egy másik ,hogy micsoda ótvar módon van megcsinálva a film -  most lehet majd utálni, de én nem eszem meg a gumiember hősöket..)

Szóval középszerű filmek egy középszerű gálán, végülis az év is ilyen volt, semmi kiemelkedő.

Ja és a magyar közvetítés. Többet láttam Győzikét,mint az Oscart. Minden negyedik percben benyomták a Győzike reklámot.. Na most a műsor volt vagy 3 órás,, ki lehet számolni, hányszor kellett megnéznem Győzikét. aztán a magyar fordítás. Két olyan ember volt a műsorvezető, akik alig tudtak angolul, alig bírtak egyetlen mondatot is lefordítani, akkor meg legalább hallgattak volna, mert így még az eredeti szöveget sem lehetett érteni, hogy az ember legalább megtudja, mit is mondtak valójában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése