HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézet ---szerintem a Gyűrűk ura 2-3. szánalmasan rossz film volt, és tudom, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok,
--- Idézet vége ---
Nem vagy egyedül, nekem se tetszett, de legalább nekem az első rész se igazán...
--- Idézet ---És az is rettenet, hogy Tarantinot kihagyták a rendezői és forgatókönyvírói kategóriából, pedig a Kill Bill egy fantasztikus alkotás,
--- Idézet vége ---
Talán azért nem lehet Oscar-díjas, mert nem eredeti alkotás, hanem egy egyveleg régi klasszikus filmekből. Attól még nagyon jó, de művészeti-alkotói szemmel nézve (az Oscar ugye kritikusi díj) szóba se jöhet.
--- Idézet ---Daryl Hannah-t jelölném legjobb mellékszereplőnek.
--- Idézet vége ---
Ezzel viszont egyetértenék! Nagyon jó volt benne!
regnar:
Én most akarom majd megnézni a vágatlan és színes verzót. még sajnos nem láttam Láttad már? sok különbség van köztük?
VTomi:
Korszakalkotónak én se éreztem, egyszerűen fantasztikus volt és kész.
regnar:
--- Idézet ---hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok
--- Idézet vége ---
Nem hiszem, hogy így van, de legalább Te kimondod. (Mondjuk összeveszni egy filmen... mindenkinek más az ízlése...)
De Alfie tényleg jó!!
Bill jó, de azért én nem érzem annyira korszakalkotónak és erősnek, hogy indulhasson. De azért sokszor megnéztem már
VTomi:
Szerintem is teljesen nulla a felhozatal Oscaron, bár én most már le se... szóval nem is érdekel, mert szerintem a Gyűrűk ura 2-3. szánalmasan rossz film volt, és tudom, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, mindenkivel összeveszek miatta, de szvsz így van; továbbá nem érzem jogosnak Eminem legjobb betétdalát sem, és még folytathatnám. És az is rettenet, hogy Tarantinot kihagyták a rendezői és forgatókönyvírói kategóriából, pedig a Kill Bill egy fantasztikus alkotás, itt pedig én nem értek egyet a viszolygókkal, és a zenéje is marha jó, és Uma Thurman is fantasztikus benne, plusz Daryl Hannah-t jelölném legjobb mellékszereplőnek. Az egész felhozatalból ami érdekel az a Közelebb, azt meg akarom nézni. Ja, még zenének és vágásnak az Alfiet jelölném.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése