HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2180/2259) > >>

VTomi:
Én nemrég láttam a Macskanőt. Igaz, nulla a sztori, igaz, a számgépes trükkök ramatyok, igaz, gagyi az egész, de szerintem nézhető film, pölö a Batman & Robinnál egy kategóriával jobb.

kaine:

--- Idézet ---Miért van az, hogy egy ekkora kiadó, mint a Marvel, nem tud összehozni végre egy normális filmet?
--- Idézet vége ---
Mert a Marvel nem filmgyártó cég és azokhoz képest nagyon pici hal a tengerben.    Különben X-Men 1-2, Pókember 1-2, Daredevil...  
A Constantin se tetszett? A bemutatója nagyon jó pedig.
Kicsit jó, hogy nem tetszett neked az Elektra, mert akkor ezek szerint nekem fog.      Amennyire ellentétes nézeten vagyunk általában.

regnar:
No akkor tovább a ... úton, ahogy őseink mondották, azaz jöjjön egy újabb képregényfilm.. A Constantineről nem írok,mert képregény van készülőben ide, de azért maradt még..

Elektra. Szegény Marvel nem veszi észre magát, hogy ennél lejebb már nem lehet csúszni. Vagyis attól, ahol eddig állt, de az Elektra überel mindent.

A fiúk látták a xenat meg a killbill-t és olvasták a képregényt, úgy gondolták, hgoy ennyi elég, hogy filmet csináljanak belőle, úgyis mindenki megnézi.. csak legyen ráírva, hogy Marvel. Tök mindegy, hogy a főszereplőknek a színészethez köze nincs, hogy az akciójelenetek zavarosak és átláthatatlanok, hogy a párbeszédek semmiről sem szólnak, és az egész történetet 5 mondatban össze tudnám foglalni... Ma sajnos az elég a sikerhez, ha valami képregényből van csinálva, legyen az bármennyire szemét...

Biztos vagyok benne, hogy sokan azt mondják majd, "de hát tök jók a kardos részek" ...és?? Az Errol Flinn-es robin hood óta elés sok kardozós filmet láttunk. Az hogy emelt képkockaszámmal veszik fel, szintén nem újdonság, és ha az egész film csak néhány eléggé zavaros akciójelenetre? (bár ez sértés a más filmek akciójeleneteire, ha így nevezem) és pár közepesnek mondható számítógépes trükkre épül, az szerintem elég kevés.

Miért van az, hogy egy ekkora kiadó, mint a Marvel, nem tud összehozni végre egy normális filmet?

Az, hogy a csaj piros ruhában rohangál keresztül az erdőn/mezőn, nyomában egy halom számgépes lénnyel az annyira nem dob fel.

Persze biztosan lesznek, akiknek majd tetszik, nem is ellenük beszélek. Ez csak a saját véleményem. De ez az év számomra két bukással indul (Constantine, Elektra) és eléggé bukásszagú a Fantastic Four is. Ha valamiben reménykedhetünk az a Batman Begins, bár.....

Nitro:

--- Idézet ---hoztak egy törvényt, hogy az ilyesmik elkerülésére mostantól minden élő műsor néhány másodperces késéssel fog menni (Amerikában is), azaz mindenhol. Új média törvényt alkottak emiatt.
--- Idézet vége ---
Ekkora baromságot már rég hallottam. Ezt a törvényt Amerikában hozták? Ha igen, akkor miért kell más országoknak is késve adni? Az élő adásnak pont ez volt a varázsa, hogy bármi megtörténhet...

regnar:
Jaja.. megvolt a cickó   . Mondott is Chris Rock valami poént ezzel kapcsolatban    Azért elég paranoid nép ez az Amerikai.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése