HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (219/2259) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 15., 14:34:41 ---Abrams azóta azt is elmondta, hogy írótársával kikérték Lucas tanácsait mielőtt írni kezdték az ep 9 forgatókönyvét.

--- Idézet vége ---
Azért Lucast se kell félteni, ha f@szcibálásról van szó. A TLJ idején is kirukkolt, hogy neki is megvoltak az ötletei, amiket fel is vázolt Kennedy-éknek, aztán nem is foglalkoztak vele. Erre megint őrjöngtek a fanok egy sort, hogy mert tuti azért szar a film, mert nem hallgattak Lucasra, mire a hőbörgés tetőfokán egy filmes magazin megkérte, hogy mondja már el, mik voltak az ötletei, mit nem használtak fel az alkotók. Ő meg elmondta, hogy másképp képzelte el az Első Jedi Templomot... Neki csak ez szúrta a szemét.

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 15., 21:48:42 ---Érdekes lesz látni Rock-ot, ahogy röpköd meg villámokat lő a kezével. :) Ha még nem biztos, akkor a Warner hülye lenne nem szerepeltetni Johnson-t. Ja! Most jut eszembe, hogy a Warner tényleg hülye. :dry:

--- Idézet vége ---
Az egy official concept art. És meg fog valósulni, elvileg lehet, hogy már jövőre egy önálló Black Adam mozi formájában. Annál is inkább, mert Johnson a Shazam vonal executive producere. Gyakorlatilag azért hozta tető alá a Shazamot, hogy eljátszhassa Black Adamet. Harmadik lépésben a Shazam 2-ben tervezik egymásnak ereszteni a két karaktert.

Intruder:
Érdekes lesz látni Rock-ot, ahogy röpköd meg villámokat lő a kezével. :) Ha még nem biztos, akkor a Warner hülye lenne nem szerepeltetni Johnson-t. Ja! Most jut eszembe, hogy a Warner tényleg hülye. :dry:

Amúgy én noob vagyok a Star Wars-hoz, de például azt nem értem, hogy Anakin/Vader szelleme miért nem jelent meg egyszer sem az új filmekben. :/ Dumálhatott volna Kylo-val egy kicsit.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 15., 11:46:07 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 15., 11:19:09 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 14., 23:40:19 ---Na hoppá! Érdekes lesz gonoszként látni Johnson-t :cool: Nem is tudom, hogy a DOOM mellett alakított-e még negatív szereplőt más filmben.

--- Idézet vége ---

"A Múmia Visszatér"ben a Skorpiókirályt.

--- Idézet vége ---
Á az nem ő volt, csak egy szar CGI szörny. ;) ;D :lol:

--- Idézet vége ---
:lol:

A Mozimániában ez a kép szerepelt róla, bár azt nem tudom, hogy hivatalos-e vagy csak photoshop.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 15., 14:34:41 ---Abrams azóta azt is elmondta, hogy írótársával kikérték Lucas tanácsait mielőtt írni kezdték az ep 9 forgatókönyvét.

--- Idézet vége ---

Egyszer olvastam egy pletykát, hogy a IX. részt Kennedy eredetileg Rianre akarta bízni, mert nem szerette J.J-t, mert nem osztotta a nézeteit és mert állítólag többször is össze kapott az azóta lelépett Story Group fejével, Iger viszont Riant nem csípte, J.J-t viszont igen.
A pletykában továbbá az is szerepelt, hogy a TLJ-vel olyannyira megkavarta a szart Rian, hogy J.J-nek ötlete nem volt, hogy lehetne ezt befejezni, ezért elment Lucashoz tanácsot kérni.

Úgy látszik a pletyka második fele mégis igaz volt.

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 15., 14:34:41 ---Zerit: Egyensúly. Lucas anno lenyilatkozta hogy ne úgy képzeljük el mint egy patikamérleget, hanem mint egy felzavart tó víztükrét. Sokáig nyugalom honolt, majd jött Palpi (a bedobott kő) és megbontotta a természet egyensúlyát. Miután Anakin visszatért a jó oldalra és a gonosz meghalt, a tó tükre (a galaxis) megnyugodott és visszatért a béke, rend stb. Azt kérte hogy ne az egyensúly nyugati értelmezését, hanem keleti értelmezését használjuk.

--- Idézet vége ---

Na, akkor csak jól tippeltem, mert erről az értelmezésről most hallottam először.

--- Idézetet írta: Zerit - 2019. Április 15., 16:39:42 ---Gorgonita, HeirToGrievous: be kell látnom, hogy az én premisszáim csak és kizárólag a filmekre korlátozódnak és mint az kiderült, nem túl frissek a filmes élményeim. Nem is az egyensúly definiálást vitatom. Mindketten, szemlélettől függően az Uralkodó halálához kötitek valamiképpen. Na most, a kilencedik részben Palpatine ott fog integetni, hogy „Helló, mégsem haltam meg!”. Nagyjából erre próbáltam célozni a félig költői kérdéseimmel.

--- Idézet vége ---

Értem. Hát, majd csak megoldják valahogy.
De J.J-t ismerve, nem biztos, hogy magyarázatot is kapunk rá.

--- Idézetet írta: Xeraph - 2019. Április 15., 17:00:03 ---Az is lehet, hogy Palpatine csak szellemként fog szerepelni, mint annak idején Obi-Wan.

Majd a végén kiderül, hogy ő Rey apja.  :D

--- Idézet vége ---
Pablo Hidalgót nem egy videóban lehetett látni, amiben a Jedi Herceg sorozat egyik könyvét olvasta, szóval szerintem a nagyapja lesz.  :rolleyes:
Bár remélem, mégsem. Gyerekként kifejezetten csíptem, de felnőtt fejjel már nem annyira, de mindt azóta kiderült, nem én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel.

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 15., 17:13:28 ---Zerit: De mondjuk Palpatine látszólagos halálával a természet (galaxis) egyensúlya sem állt helyre. Még vagy harminc évig zajlott a háború (Jakkui roncsok ep 7)...

--- Idézet vége ---
A Kánonban a háború a "A Jedi Visszatér" után még EGY azaz EGY(!!!!) évig tartott, ami hivatalosan a jakkui csatával ért véget Y.U. 5-ben. Hát nem klassz?

Gorgonita:
Zerit: De mondjuk Palpatine látszólagos halálával a természet (galaxis) egyensúlya sem állt helyre. Még vagy harminc évig zajlott a háború (Jakkui roncsok ep 7), kiirtották az új Jediket (ep 8-as visszaemlékezések), az Új Rend szétzúzta a Hosnian Primeot az Új Köztársasági flottával együtt, és szétverte az Ellenállást(ep 7-8). Tehát Palpi akár életben is lehet, és kavarhatja tovább a málnaszörpöt a háttérből. De mint Xeraph is írja lehet hogy csak szellemként - vagy felvételként, visszaemlékezésként - tér vissza.

Más. Nézi itt valaki rajtam kívül a Star Trek Discoveryt? Nagyon tetszik, ahogy elvarják az eddig inkonzisztensnek tűnő szálakat. Helyére kerül miért nem beszél Spock a testvéréről, mi történik a hajóval, szerintem még a 31-es szekció eltűnését is megindokolják majd. Bár gondolom a leghangosabb ellenzőket ("A Discovery nem Star Trek!") ez már nem győzi meg. De szerintem rendben lesz az évad fináléra minden.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése