HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Xeraph:
Az is lehet, hogy Palpatine csak szellemként fog szerepelni, mint annak idején Obi-Wan.
Majd a végén kiderül, hogy ő Rey apja. :D
Zerit:
Gorgonita, HeirToGrievous: be kell látnom, hogy az én premisszáim csak és kizárólag a filmekre korlátozódnak és mint az kiderült, nem túl frissek a filmes élményeim. Nem is az egyensúly definiálást vitatom. Mindketten, szemlélettől függően az Uralkodó halálához kötitek valamiképpen. Na most, a kilencedik részben Palpatine ott fog integetni, hogy „Helló, mégsem haltam meg!”. Nagyjából erre próbáltam célozni a félig költői kérdéseimmel.
Farek:
Azért abban sem vagyok teljesen biztos, hogy Lukács Gyuri bácsi szavára kellene odafigyelni... :headscratch:
KiD:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 15., 14:34:41 ---
Abrams azóta azt is elmondta, hogy írótársával kikérték Lucas tanácsait mielőtt írni kezdték az ep 9 forgatókönyvét.
--- Idézet vége ---
Erről az jut eszembe, amikor Don Murphy és Tom DeSanto leültek Simon Furmannel az első Transformers film előtt, hogy kikérjék a tanácsait. Furman utána mesélte, hogy nagyon rendesek voltak, leültek egy kávéra, meghallgatták, ő elmondta, amit gondol, hümmögtek meg bólogattak nagyokat, megköszönték a segítséget, az ég egy adta világon semmit nem csináltak meg, amit javasolt, igaz nem is ígérték neki, de teljesen fair módon még egy konzulensi kreditet is kapott a film végére (writing consultant). Ez ugyanaz, mint ahogy Kathleen Kennedy is meghallgatta George Lucast, mikor átvette az IP-t. Többnyire ez egy kötelező kör, ez is megvolt, strigula, mi is a következő lépés?
Nyilván itt másról van szó, mert amilyen gondban van az SW, el is hiszem, hogy ezúttal oda is figyelnek a szavára, de csak ott van bennem, hogy az esetek nagy részében ez ilyen parasztvakítás...
Gorgonita:
Ian McDörmög a Celebration ep 9-es paneljának meglepetésvendégeként volt jelen. Azóta megerősítették, hogy Palpi visszatér és nem csak vicceltek.
Abrams azóta azt is elmondta, hogy írótársával kikérték Lucas tanácsait mielőtt írni kezdték az ep 9 forgatókönyvét.
Zerit: Egyensúly. Lucas anno lenyilatkozta hogy ne úgy képzeljük el mint egy patikamérleget, hanem mint egy felzavart tó víztükrét. Sokáig nyugalom honolt, majd jött Palpi (a bedobott kő) és megbontotta a természet egyensúlyát. Miután Anakin visszatért a jó oldalra és a gonosz meghalt, a tó tükre (a galaxis) megnyugodott és visszatért a béke, rend stb. Azt kérte hogy ne az egyensúly nyugati értelmezését, hanem keleti értelmezését használjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése