HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (218/2259) > >>

Galen:
Hmmm...azt hiszem ezt egy kicsit túltolta a néger rohamosztagosunk:
https://tibiatya.blogstar.hu/2019/04/15/a-guardian-szerint-a-tronok-harca-rasszista-mert-nincs-benne-eleg-fekete-szereplo/71468/

Galen:
Én az első szezont lenyomtam, de mivel párhuzamosan nézem a flash zöld íjász és supergirl-lel ezért lassú vagyok.

Farek:
Nézi valaki a DC's Legends of Tomorrow-t rajtam kívül?  :)
Csak most jöttem rá, hogy Biff Tannen nem tud elszakadni az időutazástól, ezért vállalt szerepet az Időhivatalnál.  :nezze: ;D

Galen:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 15., 22:15:07 ---Azért Lucast se kell félteni, ha f@szcibálásról van szó. A TLJ idején is kirukkolt, hogy neki is megvoltak az ötletei, amiket fel is vázolt Kennedy-éknek, aztán nem is foglalkoztak vele. Erre megint őrjöngtek a fanok egy sort, hogy mert tuti azért szar a film, mert nem hallgattak Lucasra, mire a hőbörgés tetőfokán egy filmes magazin megkérte, hogy mondja már el, mik voltak az ötletei, mit nem használtak fel az alkotók. Ő meg elmondta, hogy másképp képzelte el az Első Jedi Templomot... Neki csak ez szúrta a szemét.

--- Idézet vége ---
Így van, mennyi sztori keringett hogy idiótábbnál idiótább ötletei voltak az eredeti trilógia során és a mellette lévőkön múlott hogy nem lett égbekiáltó marhaság belőle. Noha ez is viszonyítás kérdése. Lehet ha a faszságait beleteszi a 4-5-6-ba akkor most azt imádnánk. Ez olyan mint az utólag elképzelni Tom Seleck-et Indiana Jonesként, vagy hogy ne menjünk messzire Will Smith-et Neo-ként a Mátrixban.

Intruder:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 15., 22:15:07 ---Gyakorlatilag azért hozta tető alá a Shazamot, hogy eljátszhassa Black Adamet.

--- Idézet vége ---
Há' mekkora forma már ez a fickó?! :lol: ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése