HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2170/2259) > >>

regnar:

--- Idézet ---csákknorrisz és a missungineksön (eztet kérem akkor így kellett kiejteni)
charles bronson egykaptafára készül bosszú és zsaru filmje >>> megaruláj!!!!!
--- Idézet vége ---

Hogyne mondana    Én is voltam gyerek! Bosszúvágy filmek Charles bronsonnal nekem bejöttek. A kedvencem tőle David Carradine-nal a magányos farkas. Abszolute cultnak tartom!!  

Volt Neki egy ha jól emlékszen Death hunt - halálos vadászat c. filmje. a z 1900-as évek elején 20-30 körül alaszkában megment egy kutyát a lelövéstől és egy halom ember akarja kicsinálni (mármint Charles Bronsont) no ez a film nekem szintén bejön.

Cákknorisz missingineksőnben eléggé rambóra veszi a figurát. Annak azt hiszem volt 2 meg harmadik része is.. vagy csak második.?

Ami eléggé meghatározó sorozat volt a nyolcvanas években az a Vasmadarak. Azok a szép idők amcsik az oroszok ellen, aztán a második részben összefogtak a gonosz ellenség ellen. Ott ültünk a szomszédnál és legalább tízszer megnéztük  

avman:
héhéhé... lorenzo lamas és marc dacascos ruláj!!!!!!
a blood sport meg fandammal egy qrva nagy klasszikus!!!!!! ott a helye 80-as évek meghatározó filmjei között!!!  az amerikai ninja a békatos filmek egyik királya!!!
viszont a rókabőrök... ultrahipermegaszupergáz........
amúgy mond valakinek valamit a cannon groups (menahem golan - yoram globus)
csákknorrisz és a missungineksön (eztet kérem akkor így kellett kiejteni)
charles bronson egykaptafára készült bosszú és zsaru filmjei >>> megaruláj!!!!!

regnar:

--- Idézet ---Nekem van egy olyan érzésem, hogy egyikünk sem fog besértődni...
--- Idézet vége ---

Mondjuk ezt titkon sejtettem, de azért soha nem lehet tudni..

Elf:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy egyikünk sem fog besértődni...  
Nekem is volt olyanom, hogy a gőzömsincs hányadik rókabőr utáni részen szórakoztam marha nagyokat. Na jó, mondjuk a történetből sem maradt meg sok.. emlékeim szerint valami nőtelvesztős-megbosszulóshadzsimés film volt, és ezzel asszem el is mondtam mindent. De én akkor per-pillanat jókat vigyorogtam...

regnar:
Most nézem a FILM + -on az AMERIKAI NINJA 5-öt. Annyira rossz, hogy már jó. Hihetetlenek ezek a szériák, Amerikai Ninja, Kick Box harcos, Véres sport, Kickboxer, Mindegyikből van vagy 5 rész, persze egyre gyengébbek  

Agyam eldobom tőlük, de lehet hogy most megköveztek, de néhanapját oooolllyyyann jóóóóóóó belenézni egy-egy ilyen hülyeségbe.... csak hogy szétröhögjem magam rajtuk.

PERSZE HA VALAKINEK KEDVENCE, akkor nem akarom megsérteni, ez csak a személyes véleményem!!!!! Szóval bocsi, ha a kedvenced...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése