HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
VTomi:
Nos, bár a magam 15 évével nem tudok nagy nosztalgiáról beszélni, de azért regélek én is. Nálunk alsóban az Alien-filmeknek volt marha nagy kultusza. Az alient senki nem tudta kiejteni, és azt se tudtuk mit jelent, meg a szörnyet mindig banánfejűnek hívtuk. Egyik osztálytársam rengeteget mesélt róla, hogy ilyen meg olyan, aztán mikor 3.-ban (olyan 8 évesen) megnéztem a (18-as korhatáros) első részt, tök nem tartottam félelmetesnek, de ettől függetlenül rákattantam a könyvek gyűjtésére, meg apámmal mindenképp felvetettem a 3. részt a TV3-ról (jaj, de szép idők voltak, hiányzik az a csatorna, jók mentek rajta). Bár az poén volt, hogy aznap éjszaka, mikor az időzítő felvette a filmet, én végig össze-vissza rettegtem magam, hogy majd biztos milyen félelmetes lesz a film, aztán azon nem nagyon féltem (leszámítva, mikor anyukám bejött a szobába, akkor is attól, hogy lekapcsoltatja a videót).
Schmatzy:
Hej, de jól is beszélsz! Remélem, felveszi őket valaki gépre, és le lehet majd valahonnan tölteni, mert nekem nincs egy nyamvadt kodekem, amivel felvehetném! De én egy DVD megjelenéssel is kiegyeznék!
Elf:
Tudod mi az igazi nosztalgia? A nagybetűs NOSZTALGIA? Csak két címet súgok; Angyalbőrben és Linda.. Én majd' hasraestem , amikor beharangozták őket..
avman:
nosztalgiahullám...
már csak a kölcsönzői citronysárga vico kazetták hiányoznak...
Elf:
Vasmadarak, hümm.. még most is előveszik néha, le lehet vadászni őket, ha nagyon nosztalgikus hangulatban vagy.... nekem egy jelenet maradt meg de nagyon: amikor dzsaltak ezerrel az gonosz ellen, és a repcsiben elbújt valaki, hogy ő is megy bosszúlni.... remekül szórakoztam a dolgon.. mármint: x magasságban egy repülő "rakterében" hogy nem fagyot oda a feneke a géptesthez?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése