HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2168/2259) > >>

avman:
na én meg anno a Birodalom visszavágon féltem baromira, mikor Luke lement Sötét Fa alá... emlékszem befúrtam a fejem a moziülésbe... meg a bespini kardpárbajnál is struccmódszert alkalmaztam...  asszem azon a nyáron volt mikor általános oskolába mentem (de az is lehet, h még ovis voltam)... így visszagondolva, úgy látszik elég korán kezdtem:) , bár ha emlékeim nem csalnak, akkor unokabratyómnak köszönhetem a mozit, az egész család valami nagy lázban égett és persze pistikét sem lehetett otthonhagyni, merüvöltött

VTomi:
Én a Horrorra akadva 1 után néztem meg a Sikoly 1-et, olyan 11 lehettem, hát én teljesen be voltam szarva, és máig tartom, hogy az elején Drew Barrymore jelenete nagyon félelmetes. Aztán nem mertem egyedül mászkálni a lakásban, meg kivert a hideg veríték, ha recsegett a lépcső... (Gondolom, ezért rakják a korhatárkarikát a filmre...) Most már nagyon magas az ingerküszöböm, elég nehéz engem beszaratni, ehhez képest magam is meglepődtem, hogy a Megtorló piercingtépős jelenetén hogy téptem magamról az arcbőrömet... Az teljesen sokkolt engem. Biztos a hangnemváltás miatt is, hogy előtte még Roger Moore-stílusban csépelték egymást.

Elf:
Alien filmen nem, de utána paráztam már ezerrel... 15 lehettem, amikor nálunk játszották a negyedik részt... marha jó volt! Késő este a pólusban néztük meg  egy barátnőmmel, első sorban ültünk, végig vigyorogtuk. Aztán hazafelé a temető faláról elstartolt egy fekete mcsaka.. én nem láttam mást, csak hogy valami fekete megmozdul fent, majd elöttem landolt, aztán egy repülőrajttal továbbsuhant.. azt hittem, hogy a szívem a torkomon ugrik ki..  

kaine:
Én voltam vagy 14, mikor az Alien bejött a moziba és voltak olyan hírek, hogy embereket mentők vittek el, meg kimentek hányni, stb. Meg hogy emiatt kivágtak részeket belőle, de még így is 18 korhatáros volt. Aztán a bátyám bevitt egyszer...    Bár túl félelmetesnek én se éreztem, sokkal inkább az volt, mint a folytatása.

Elf:

Én arra emléxem, hogy az Alien filmeket imádtam, de csöpp koromban écsanyám elvitt moziba, hogy megnézzük a Szellemírtókat... na, azon betojtam. Komolyan... 7 vagy 8 éves lehettem, végigparáztam a filmet, majd otthon kitaláltam magamnak a nünütakarót, nehogy'mán felfaljanak a szellemek..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése