HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Elf:
Hümm....
Zeneileg teljessen hétköznapi ízléssel vert meg a sors: manapság Evansence (remélem jól írtam, nem nyúltam a borítóért..) Seatbelts, Queen, Nightwish van műsoron, de ne tessék kinevetni: valamelyik nap a Gorillaz albumot bányásztam elő, majd megfűszereztem némi Seal-el... Én sem vagyok normális..
És egy kérdés: létezik, hogy nincs a Macskanőnek filmzenéje???? Feltúrtam érte az egész várost, de mindenhol csak a vállukat vonogatták.. és ezt hallgassátok meg: azzal a kifogással éltek, hogy DvD-n csak most jelent meg, ezért nincs filmzenéje!!! Majd' a képébe vigyorogtam a srácnak. A filmzenék nem a mű kishazánk moziba kerülése elött szokott a boltokban felbukkanni???????
avman:
na ha filmet és könyvet vesézgettük, ajánlok a zenét egy méghozzá Fiona Apple új albumát, amin a kiadó 2 éve ül, közelebbi itt: Tóth Benedek blogja
igaz h egy torrentklienssel jó, ha rendelekzik az ember...
az album nem egy tucatzene, nemhiába ódzkodtak a kiadástól... bár tény, h elég megborult mind zeneileg, mind szövegvilágában... mintha Sheryl Crow-t kevernénk Nick Cave-el és adnánk hozzá egy kis Tracy Chapmant meg egy kis P.J Harvey-t...
Graf-X:
De jó nektek, én már nem is emléxem, mikor volt utoljára pénzem mozira. (Schmatzy majd biztos mindjárt mondja, hogy piára meg bulira bezzeg mindig van )
regnar:
Nem vesztettél sokat... nagyobb volt a füstje mint a lángja
VTomi:
A Tapló télapót akartam megnézni, de azt nálunk februárban adták, egyetlen hétköznap, este 10-kor...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése