HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2165/2259) > >>

Elf:
Én szívbajos vagyok. Nem nézem meg..
A Csak lazán hogy tetszett? Mer' arra én is hajtok..  

kaine:
Na megnéztem a Fűrészt és életem egyik legjobb filmje volt. Az utóbbi években bizonyosan nem láttam semmi jobbat. Mint írtam a pszicho-sztorik a nagy kedvenceim és ez az volt, de olyan mértékig, mint a Hetedik mondjuk, szóval ÁLLAT!!! Nagyon király film volt, már nagyon rég láttam hasonló jót! Mindenkinek szívből ajánlom, aki nem szívbajos. Bár nem igazán ijesztő ez sem, de mégis remek.  

VTomi:
Hja, Martina Cole már csak ilyen, mindent leír. De egyébként tetszett? (Mármint az egész könyv.  ) A szatírban a legjobb formáját hozza, abban is mindenféle perverziót leír, de nem ez a lényeg, hanem az egésznek a szereplőkre gyakorolt hatása. Nagyon jó jellemrajzok vannak a könyveiben, mondhatni baltával hasítottak a szereplők.
Rejtőből a legjobb, mikor a "Grand Hotelről" ír, pontosabban Lejla az arab démonról.  Azon lefordultam a székről. Nekem Előretolt nem annyira jött be.

Elf:
Héj gyerekek, kösz a tippeket..
Dragonlance krónikák ( a trilógia + Őszi Alkony) imádom, ami még nagyon bejött, az Tanis fiatal(abb) éveit bemutató Rokon Lelkek és a Kalandvágy... Rejtő is jöhet minden formában, nekem személy szerint a kedvenceim: Előretolt helyőrség, Ellopott cirkáló, Szőke ciklon, stb...  
Stephen King: tőle egy picit ódzkodom, bár a Halálsoron tetszett... majd még meglátom.
Marina Cole: eddig még csak a Veszélyes Hölgy-et olvastam, eléggé elkerekedtek a szemeim, amikor egyből a huszadik oldal környékén az ifjú Michael tette a szépet az öreg maffiózónak...(bbrrrhh...)

--- Idézet ---Egyébként hol lehet Alvint kapni?
--- Idézet vége ---

Könyvesboltban   ... Minden viccen kívül, szerintem még bármelyik könyvesnél beszerezhető.

Dűnével nem boldogultam, asszem csak 2 könyvet olvastam el, majd meglátom, hogy nekifutok-e még egyszer, most azért kaptam egy-két olyan ötletet, ami után rohangálhatok..  
Ami marad örök kedvenc: R.A. Salvatore sötét drow történetei... Raymond E. Feist: A Mágus sorozat, és mostanában Laurell K. Hamilton Anita Blake-jével és vámpírjaival vérrengzem.. jah, és persze Fable.   Minden mennyiségben.

kaine:
Rejtőből azért nem az összes, mert egynéhány pocsék volt, úgymint az Ellopott Futár, Az Utolsó szó jogán, meg a Boszorkánymester. De minden más tényleg mehet tőle, mindet olvastam, a legtöbbjét több, mint 4-szer. Talán a 3 testőrt a legtöbbször. De a nagy kedvencem az Előretolt helyőrség akkor is.
Jó majdnem minden Lorre (Charles Lorre, Kockás Pierre) könyv is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése