HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2163/2259) > >>

Elf:
Evanescence! Ez az!  Így kell írni..  

--- Idézet ---2. igen, hülye vagy  , najó nem, csak viceltem...
--- Idézet vége ---

Hehh... én ezzel már elég régóta tisztában vagyok. Finoman fogalmazva is, ketyós egy személy lett belőlem...  

90-es évek zenéje.. hüm. Jó az, Tina Turner az én szememben egy Istennő, úgyhogy ha valaki esetleg rossz szóval illetné... hát ne tegye. AC/DC, Metallica, Aerosmith, Dire Straits, tőlük is a Brother in Arms... hááát, nem bírok vele betelni, pedig, szerintem még nálam is idősebb (VTomiról már nem is beszélve!!   ) Bryan Adams, Sting... de azért a 90-es éveken innen is van Élet. Szerintem. De ez ugye nézőpont, fül, és ízlés dolga...

Kaine, ha esetleg elöbb néznéd meg, mint én.. súgd meg, hogy milyen volt. Benned legalább megbízom....  

VTomi:
Nekem elég változatos az ízlésem. Sorrendben (ahogy megszerettem őket): Avril Lavigne, Robbie Williams, Evanescence, Christina Aguilera (a hangja miatt), Nightwish, Iron Maiden (bár csak a Brave New World c. lemez), aztán megint Avril Lavigne (tehát 2. lemezénél megint rájöttem, hogy szeretem ). Rapet meg tüctücöt ki nem állhatom, de az igényesebb popot meg rockot/metalt szeretem. (Tehát V-Techtől meg Krisz Ruditől Isten ments...)

regnar:
Na én itt estem ki  

Fogalmam sincsen kik ezek a népek. Gondolom zenészek.  

Én a 90-es évekből alig ismerek valamit. Szerintem pocsék a felhozatal minden téren. (Persze ez személyes vélemény)

Viszont előtte jöhet minden    (Szó szerint: Status Quo-tól Jefferson Airpalne-en át, Ac villám Dc-n keresztül, Mettalicán innen, Frank Sinatran túl, Megspékelve Aretha Franklinnel és a Beach Boys-szal, Frank Millerrel az élen, persze nem elfeledkezve a Vaya Con dios-ról, vagy Tina Turnerről .... és folytathatnám.   )

Ha választani kellene, akkor Blues Brothers filmzene   Nagyon bejön a Leathal weapon filmek hangvilága is. Egyik kedvencem az O Brother Where Art Thou filmzenéje, dalai. Jó kis 30 évekbeli dalok. Filmdalokban tetszenek még a Bondfilmek főcímdalai - A diamonds are forever, goldfinger, living daylights, stb...

Ha zeneszerző, akkor Danny Elfman. John Williams, vagy James Horner se rossz, de úgy érzem az utóbbi időben kicsit kommersz lettek.

avman:

--- Idézet ---megfűszereztem némi Seal-el...   Én sem vagyok normális..
És egy kérdés: létezik, hogy nincs a Macskanőnek filmzenéje????
--- Idézet vége ---
1. Seal nagyon jó.
2. igen, hülye vagy  , najó nem, csak viceltem...
3. catwoman str:
Nekem megvan jórésze, már csak azért is mert fanatikus str gyűjtő vagyok... bár ezt a morpheuson, sharazeán, soulseeken és emule-on keresztül kellett összevadászni... és persze 128 kb/s >> 192 kb/s /vbr, joint stereo (h törne le a keze, aki ilyenbe grabbel)
van egy nagy rakat film, amienk a zenéje sokkal jobb, mint a film (pölö: underworld, rakula2000, scorpion king, queen of damned, ez utóbbi qrva nagy, főleg a disturbed szám)
a zeneipar meg egy kalap fosch, 1-én jött ki az új paradise lost album, bp-n a legnagyobb cdboltban még sehol, de én azért már torrenten 3 nappal a megjelenés előtt letölthettem a limited edition cd-t... a másik megoldás amazon.com... hoppá, hová is tettem a kreditkártyám? ja, h olyanja itten vidéken nincs a parasztnak....

kaine:

--- Idézet ---A Csak lazán hogy tetszett? Mer' arra én is hajtok..  
--- Idézet vége ---
Azt nem néztem meg mégsem. Közbejött valami.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése