HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
Akkor már nem csak a felet, de a negyedet és a nyolcadot is bevezetné.
Engem az az XXX2 spoiler érdekelne, de nincs kedvem miatta az egész filmet lecibálni. Nem lehetne, hogy kivágod belőle, és feltöltöd valahova?
kaine:
Kiragadtad a lényeget!
Repülő tőrök klánja.
Jó volt. 10/5,5, avagy 20/11.
De csak ha szereted a kínai filmeket.
Liar:
--- Idézet ---...akkor simán 10/7,5 adnék rá... Én 10/6,5-re értékelném...
--- Idézet vége ---
regnar, miért nem 20/x-es értékelést használsz? akkor nem kéne tizedestörtekkel dolgoznod.
regnar:
Most néztem meg a Marvel új filmjét, a Man-Thing -et. Hát mit mondjak.. érdekes trash horror-elemeket tartalmazó stuff. A mocsárlény eléggé érdekes, kicsit merev..De nekem bejött.Nincs rosszul elkészítve. Egyszer nézhető, de nem hiszem, hogy nagy siker lenne belőle, bár amire Marvel van írva, azt úgyis megnézi mindenki... Amúgy megtalálunk benne mindent, ami egy sima "b" kategóriás mocsárlényes "horrorhoz" kell. Adott a mocsárlény, csaj, rendőr, öreg indián, aki sejt és tud, jó nagy mocsár.. Igaz nekem a képregények sem tetszettek nagyon, a filmet meg nem hiszem, hogy megnézem mégegyszer. Legalábbis az elkövetkezendő 2 hónapban...
Filmbeli jelenet leírása - VIGYÁZZ - ha meg akarod nézni, ne olvasd!!!!!!!!!!!
Viszont a hullaházban nagyon korrektül megcsócsált holtteset/eket láthatunk. (Vagyis bábokat.) Orvosszakértő nagyon laza, cigivel a szájába nyulkál a holttestben
UI:
Bár elolvashatjátok, mert Porthos belinkelt róla képeket egy másik topicban...
LEÍRÁS VÉGE - INNEN TÖRTÉNETELEM MENTES!!!!!!
Szóval, ha nem lenne rajta a Marvel logó azt mondanám, közepesen gyenge horrorocska... De így az ember többet várt volna... Én 10/5-re értékelem, de csak azért ilyen magasra, mert imádom a mocsárlényes horrorokat..
UPDATE:
Az éjszakamegnéztem még két filmet, úgy gondolom érdemes róluk megemlékezni.
XxX 2. (Sokaknak talán széles mosoly jelenik meg a szája sarkában, de ez az xxx nem az az xxx )
Az első rész nem igazán nyerte el a tetszésemet, erőltetettnek éreztem, ahhoz képest, hogy "A" kategóriás filmet akartak csinálni. a második rész messze nem ekkora felhajtással, de mégis impozáns színészgárdával -Ice Cube, Samuel L. Jackson, Willem Dafoe, Peter Strauss.
Ice Cube-nak sikerült megragadnia a film világában, rendszeres szereplője lett - a főleg "B" kategóriás akciófilmeknek. Nem inkább színészi játéka, hanem karaktere ami meghatározó, szerintem.
A film maga sokkal jobb, mint anno az első rész, pörgőbbnek éreztem. Bár inkább már sci-fi a rengeteg "különleges" fegyver és kütyü között. (Persze nem sci-fi, hiszen ezek a fegyvertípusok már léteznek, de aki a Varsói Szerződés VS. Nato érán nőtt fel, annak kicsit szokatlanok ((Rambo is eldobta az MP5-öt, inkább AK-val izzított ))
A számítógépes effekteket közepesnek nevezhetném, ha nem tudnám, hogy ez inkább "B" kat. akciófilm, így egészen jól megállják a helyüket, de azért hagynak kívánnivalót maguk után, nem is kicsit....
10 évvel ezelőtt ez a film az év filmje lett volna, ma -bár lehet, hogy "A"-nak szánták én a "B" kat. egyik legjobbjának tekintem, egyszer mindenképpen nézhető, főleg, ha az ember nem akar a történeti szálon agyalni, és csak a lövéseket akarja számolni, meg az - nyilván Ice Cube hatására - erősen rappes beütésű zenét hallgatni.Hát mint mondjak.. gyenguska.. nagyon gyenguska.. Én mint "A" kategóriás mozifilmet 10/4-re értékelném, de ha csak videora készült volna, mint "B" kategóriás, akkor simán 10/7,5 adnék rá.
VIGYÁZZ!!!! LEHETSÉGES TÖRTÉNETELEM!!!
Aki viszont látni akarja, hogyan lőnek ki egy tankot egy anyahajó katapultjával, az mindenképpen nézze meg...
VÉGE!!!!
A másik film az Amityville Horror. Ez is, mint mostanában szinte minden horror, thriller feldolgozás. Így az ember vegyes hangulatban ül le megnézni, mert vegyes a képe a feldolgozásokról. Persze születnek egészen kellemesek is, mint pl a Texasi láncfűrészes, de azért nagyrészük nem éri el a régi film szintjét. Ez szerintem igen, bár.... Az elején mindjárt a kellemes "Based on the true story" feliratot kapjuk, ami ugye vagy igaz, vagy nem, de a hangulatot megadja
A filmnek nincs igazán lendülete, bár a zene sokszor lendületes (VIGYÁZZ JELENETLEÍRÁS - amikor a kislány a tetőn mászik a többiek meg utána, VÉGE) de a képek, és a vágás nem adja vissza a lendületet. kicsit kiszámíthatóak a jelenetek...
Nem rossz a film, de kiszámítható. Talán azért, mert elég sok hasonló mozit látott már az ember, és ebben is megtalálhatóak a szokásos kellékek - új ház, tó, pap, flashelés, fordított kereszt stb..A történetbe nem akarok belemenni, mert nem akarok semmit lelőni....
Én 10/6,5-re értékelném.
VTomi:
21 Gramm
Első fél óra teljes káosz,mégis ott van megoldva a legérdekesebben az idősíkok vágása, mivel nagyon kell agyalni, hogy éppen hol jársz... Az első óra végére letisztul a dolog, és a film teljesen magával ragad. Nagyon jók a színészek és érdekes a forgatókönyv. Abba mondjuk tényleg bele lehet kötni, hogy a csaj miért akar hirtelen bosszút,de a rendezés zsenialitása, hogy még akkor is tudsz izgulni a film végéért, ha már a nagy részét korábban megmutatták... Szóval ajánlatos megnézni.
Hideghegyet látta valaki? Ma akarom megnézni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése