HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2143/2259) > >>

regnar:
Kipróbáltam.. rá kell érezni..  nem rossz.

Nekem minda  mai napig a felülnézetes,jobbra-balra mozgós, szembejövős lövöldözősek tetszenek.. VAn egy Demonstar nevű program.. na szerintem az ver mindent. jöhetnek a csúcs 3d csodák, egy ilyen sima lövöldözősel órákat tudok játszani...

http://www.mking.com/demonstar/

ha akartok csak úgy a semmibe játszani, lövöldözni mindenféle lefele scrollozó dologra, felszedni a bónuszokat, és hallgatni a Doom 2 zeneszerőjének zenéjét, akkor ezt a játékot nektek találták ki. Ne riasszon el, hogy csak free.. ha végigjátszod a 8 szintet, kezdődik előről - a pontok NEM nullázódnak, úgyhogy lehet rekordokat dönteni. Hol van már High score tábla a mai 3D-s csodákban? Pedig ez az igazi kihívás.. Megdönteni a rekordot

Ja és nem kell hozzá erőmű....

Schmatzy:
Had ajánljak valamit, ami másfél perc alatt levett a lábamról, és komoly függőséget alakított ki: Darwinia. Én nyíltan felvállalom, hogy órákat tudok eltölteni ezzel a játékkal, gondoljatok rólam azt, amit akartok. Nyolc bites korszakot megélt emberek előnnyel indulnak.

regnar:
Igen, nagyon brutálisan néz ki...

killjoy:

--- Idézet ---Én egy filmet dobnék a közösbe. A gépész (The Machinist). Aki szereti az elgondolkodtató, lassú folyású, inkább az embri lelket bemutató thrillereket, az feltétlenül nézze meg. Többet sajons nem mondhatok, mert minden szavammal lelőnék belőle dolgokat...
Christian Bale a főszereplő - aki megnézi láthatja, mire képes egy színész a szerepért...
A fényképezés is nagyon jó, érdekesek a színei..

Szerintem nagyon jó film, igaz gondolkodni kell rajta...
--- Idézet vége ---
Ez az a film, amiért Christian Bale 30 kilót fogyott?

Schmatzy:
Adalék a Napi Ászhoz:
SVCD!!!, ennek ellenére igencsak jó minőségű a kódolás, jó munkát végeztek a kollégák.
A film nem a klasszikus másfél órás, hanem csak 51 perc, de még így is 800 mega a CD. Nem is tudtam, hogy készítenek ilyet gyárilag is.
A hangja eléggé érdekes, amit leszedtek az angol sávról, zörejek és háttérzajok, azok jók, de a magyar szinkron eléggé zúg, mintha 80-adszor játszanánk le magnószalagról.
Ja igen, SVCD mivoltából fakadóan senki ne keressen rajta ilyeneket, hogy angol hang magyar felirattal, vagy extrák.  Habár extra van: hiányoznak a mellékletekre oly jellemző reklámok!
Ára csak 187 Ft, ebből 99 a CD, az újság meg kíváló kertészmérnököknek (mint pölö a húgom) herbáriumot préselni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése