HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
A Tolmács. Sean Penn és Nicole Kidman. Mindketten nagyon jók, a film egy rég nem látott politikai krimi, szerintem jó volt.
regnar:
Nem tudtam, hogy hova írjam ezt a hozzászólást, a Whaddafak-ba esetleg, vagy a csevej-csenölbe-e de inkább ide.
Van egy film, talán már sokan láttátok is, a Balszerencse áradása - Lemony snicket. Jim Carrey a főszereplő. No nem a filmről akarok megemlékezni, (bár lenne mit mondanom ), hanem a könyvváltozatról. Az talán nem túl nagy titok, hogy a film árva gyerekekről szól, akik a gonosz nagybácsihoz kerülnek, aki csak a pénzüket akarja, majd miután elveszik őket tőle, ahova kerülnek, ott mindig álruhában jelenik meg és végezni akar velük.... Szóval a filmben három helyszín van - és itt jön a mondanivalóm, - a könyvet három kötetben adták ki, mindegyik kötetben egy helyszín. Ez darabonként 1390 forint. Az már együtt ..ööö .. sok (soha nem voltam erős matekból) Szóval nyilván ha én vagyok a kiadó, akkor azt mondom ez mekkora üzlet, de mivel a másik oldalon állok, hát a elég érdekes üzletpolitika és akkor még finom voltam. A történet simán belefért volna egy kötetbe...meg szerintem annyira azért nem volt hú de jó. Jim Carrey szerintem nem erősíti a filmet...(inkább a maszkmesterek..)
regnar:
Szívesen.. én sem hiszem, hogy újra megnézem a filmet....
Schmatzy:
Köszi! Számomra ez az egy jelenet bemutat mindent, amit leírtál a kritikádban!
regnar:
Schmatzy:
http://jkjkjk.uw.hu/tank.avi
Mindenki:
Ezentúl 1,2,10, és egyéb számrendszerekben is pontozok, hogy kiszolgáljak minden felmerülő igényt
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése