HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2120/2259) > >>

Zaj:
Akinek bejött a The Butterfly Effect (aminek nem tudom tudjátok-e, hogy elvileg 2007-ben folytatása következik), azoknak ajánlom figyelembe a The Jacket című filmet.
Már csak a Natalie Portman klón, Keira Knightley miatt is, aki Adrien Brodyval ellentétben nem alakít hatalmasat, de azért elég jó csaj...  

Elkötelezett A-B-C-...-Z kategóriás horrorrajongóként viszont nem ajánlom a Trespassing más néven Evil Remains c. B-horrort, aminek az a különlegessége, hogy nem történik benne semmi...

regnar:
Ez inkább whadda... volt  

Én amúgy ezt könyen kiküszöbölöm, ugyanis tíz ujjamon meg tudnám számolni, hogy hányszor néztem bele ebbe a lapba...

Amúgy ennek van most keletje.. a miérteket ne firtassuk, azt hiszem tele tudnánk írni az egész fórumot velük...

De jelenleg ott tartunk, ahol amerika tartott az 50-60 években. Megcsinált híreket olvasunk, és látunk (fókusz, napló stb.., lefizetett emberekkel és statisztákkal, akik azt csinálják, amire a tv-sek megkérik őket. amerikában volt egyszer egy per és azóta nincs ilyen.. nálunk késik az első ilyen leleplező riport egy ilyen álhírről és utána a per.. sajnos. (Bár aki lebukik azzal sem lesz semmi.. lásd a hamis orvgyilkos esete "világutazó riportercsodánkkal" )

Spidáj:
Nemtom ide illik e, de +osztom veletek élményemet:

Ma ismét rá kellett döbbennem a szomorú tényre : a bli*k 1  szennylap (ezt eddig is tudtam de a mai lappal felülmúlták magukat   ):

Hadd idézzem pár cikket:

Miután átnéztem az egész magazint és elolvastam az érdekes híreket is (ez kábé 2 percembe telt mer +néztem a képeket az újságban, sajnálatos de a képek még a legizgalmasabbak ebben az újságban)

Az egész újságból amiket + lehet tudni a világról: Segál lehet hogy életfogytigot kap mer drogot csempészett (ez még érdekes is lehetne, de nem vmiér van 1 olyan érzésem fele ekkora híre nem lenen ha nem 1 valóságsó szereplöjéröl lenne szó...)
Miután 1 hihetetlenül izgalmas cikket is kiszúrtam arról hogy Daniel Radcliffe (szemüveges kissrác villámmal a homlokán) szülei kiakadnak amiér a fiúk prágában forgatja a HP 5öt merthogy ez 1 bünös város tele szexxel és a fiúk még csak 15 éves.
Ezek után kész élvezet volt +tudni a részleteket Lilu titkos házasságáról.
Izgalmas infónak tartják hogy 1 magyar szappanopera (banánok közt) szereplöje kishijján eltörte a kezét de végül mégse (majd féloldalt elpazaroltak erre a drága papiruszból)
Persze votlak benne hírek iskola témában mint pl.:
Mortimer (kardosgyerek a buszokról) 1etemre szeretne menni, és 1 megacsajnak is sikerült az operettes felvételije.
Ha már úgyis képregényes oldal + hát mozi topic: batman filmre kemény 4 sort szántak.De rögtön alatta 6almas cikk képekkel Tom Cruise-ról ahogy 1 magát jófejnek tartó riporter mikrofonnak álcázott vizipisztollyal arcon spricceli Cruise-t.

Káosz Budapesten majd 3 centis felirattal jelzik hogy gáz van a föutakkal, remek kép a kukásokról ahogy lapátolnak.
És raádásnak a végén több mint 1 oldalnyi anyaggal 1ik viszonylag új, elég gázos kerületröl elnevezett ,,rajzfilm"-el szennyezik gyermeki lelkem.

Én naiv aszittem megváltás lesz a végén a Garfield, tévednem kellett. Ezt a poént idém már legalább 6szor láttam eme érdekes napilapban.

Nem tudok mást hozzáfüzni: okádék
1szerüen szánalmasnak tartom hogy majd 30 oldal és a benne lévö hírek amik még szólnak is vmiröl: cunami, pest utainak romlása ezekre szánnak kábé 2 oldalt, és a maradék pontos infót kapunk lilu házasságáról, stohl andrás szerepléséröl vmi új valóságsóban, és persze kapunk 1 oldalnyi infót arról hogy a pasik mit néznek + 1 nöben elöször példának 3 szatírnak tünö 1én sátáni kéjjel az arcán vigyorog és büszkén mondja hogy ö odavan a combokért.
Ezzel nem is lenne baj, ki ne lenne oda érte, de hogy lehet ezt 1 oldalon át nyújtani?

Na mind1.
Mondjuk én sem vok piskota hogy az életemböl legalább 15 percet vesztegettem hogy ezt +osszam veletek  

Spidáj:
Én inkább Jackie Chan fan vok    

regnar:
Nekem Jet Li-vel az Egyetlen tetszett... meg a Hero.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése