HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2121/2259) > >>

kaine:
Meg persze Deathstrike is.  

Nitro:
Bölcsőd lesz a koporsód?  
(ha jól emlékszem, hogy ez volt a címe amelyikben Jet Li, meg DMX is benne volt...)

kaine:
Könnyező Harcos volt a film címe és tényleg tök jó. Mire gondolsz másik nézhető filmjének?

killjoy:
No, akkor ha már képregény filmek, akkor mondok néhányat, ami nekem bejött, és kevésbé ismertek:

The Crying Freeman - A síró harcos (Mark Dacascos két nézhető filmje közül az egyik, egy japán képregény első részének filmváltozata, sajnos a folytatásokat már nem filmesítették meg)

The Road To Perdition - A kárhozat útja (Én is meglepődtem, de igaz! Ez is egy képregény adaptáció! Csak itt nem volt szükség ennek tudatosítására, hogy eladható legyen a történet.)

From Hell (A pokolból) - Bár itt eléggé elrugaszkodtak az eredeti történettől, de az alap az mégis képregény volt!

The Crow (A holló) - Főleg az első rész volt zseniális, hihetetlen jó hangulata volt, bár az a "marketing fogás" is jót tett a történet fogadtatásának, hogy Brandon Lee sajnos meghalt forgatás közben.

kaine:
Talán nem ismered a képregényfilmek címeit, amiket nézel, de én nem a Pókember 2-ről beszéltem, hanem a Pókemberről...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése