HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2119/2259) > >>

regnar:
Akkor ez a Night Watch nem az a  Nightwatch    

Alone-nal kapcsolatban már megemlékeztem rgebben, de Neked sikerült egy mondatban összefoglalni

--- Idézet ---de ez nagyon hányás. az elmúlt időszak legcsapnivalóbb filmje, amihez szerencsém volt.
--- Idézet vége ---

Hát igen.. én speciele vártam valami fílinget, ami visszaadja a játék - szerintem utólérhetetlen - hangulatát.

A Le Pacte des loups tényleg jó film, sőt francia, ami még emel rajta... legalábbis számomra. A verekedés az esőben nagyon jól van fényképezve..

killjoy:

--- Idézet ---Könnyező Harcos volt a film címe és tényleg tök jó. Mire gondolsz másik nézhető filmjének?
--- Idézet vége ---
A másik nézhető Dacascos film (szerintem!) a Farkasok szövetsége volt. (Bár igaz, hogy ott csak mellékszerepet kapott, de a csendes indián jól áll neki

avman:
gondoltam kimosom az agyam valami felejthetővel és megtekintettem az alone in the darkot. monnyuk sokat nem vártam de ez nagyon hányás. az elmúlt időszak legcsapnivalóbb filmje, amihez szerencsém volt.
viszont, ha valami nagyon nagyot akartok nézni: night watch/éjjeli őrjárat/nocsnij dozor, tavaly készült ruszki film, sikerült megszereznek kétrétegű dvd-n, frankó cirill menüvel, meg mindennel. megkockáztatnám hogy az évszázad legautentikusabb, legjobb sf/fantasy/horror/akármi filmje. és mindez 5 millió dollárból. a folytatás állítólag a vágóasztalon, a 3. részre meg már hálivúd is fenekszik.

Nitro:
Höh, üdv újra az "élők" sorában.  
Egyébként megnéztem a Sin City-t és nem volt rossz.  

Spidáj:
Viszont még elözöhöz hozzáfüzom a blikkhez hogy most találtam benne vmi érdekeset (Micho figyelsz?  ) az RHCP-nek új albuma jelenik + nemsokára (legalábbis elvileg)

Ez a kábé 5cm*8cm-es cikk a legjobb az egész újságban    

Ja és Keira Knightley télleg jó bör Zaj  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése