HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2115/2259) > >>

avman:

--- Idézet ---Én persze láttam, már a bemutató hetén, de nemigen tetszett. Kung-Fu filmnek blőd volt, paródiának is, nem is tudom... a bunyók csak nagyon néhol voltak jók benne, mondjuk a látvány segített rajta, attól jobb lett. De a burleszk elemek nagyon nem illettek bele.
--- Idézet vége ---
gondolom akkor a shaolin soccerről sincs túl jó véleményed. nekem bejöttek, monnyuk nem annyira mint a house of the flying daggers.
ellenben eccer valahol mintha említetted volna h rengeteg soknagy jackie chan filmjeid vannak megfele. ezek milyen formátumban? van köztük vhs kazi tévés szinkronnal? mert most kattogok rá j.c dvd-kre, de talán ha kettőt tudtam szerezni, ami érdekelt ungarise. az amazon.com szerény anyagi háttér miatt kiesik, maradt a félillegál torrent. ellenben lehet h beléjük tudnám bűvészkedni a szinkront vagy legalább az alapján hozzágépelni a subot eccer majd (h ne csak angolul többé-kveébé értők élvezhessék)... csak sajna volt egynehány költözés az életemben és a kazik (mert amit tudtam felvettem) elkallódtak valahol...

Schmatzy:
Hátakkor minden zombi B-horror rajongónak egy tréler a Stubbs, the Zombie c játékből:
Stubbs, the Zombie tréler
Másztszí, agyad eldobod tőle! (Ha a játéktól nem is, de ettől a trélertől biztosan.)

Spidáj:
Hát regnar én tegnap este +néztem, és köpjél le (inkább ne     ), de nekem teccett  

Jó tudom én fiatalabb vagyok mint te + minden, de nekem teccett.
Bár 1-2 dolog nekem sem teccett.:

pl.: mint már mondtad  a lényeg, hát télleg fullra függetlenség napja
aztán mikor a fia a csávónak : Robi (aki mellesleg kedvencem volt a filmben), elörerohan a csatához, aztán bazinagy robbanás, mindenki ég + minden, de a film végén kiderül hogy túlélte (hiába: hálivúd+tomkrúz=hepiend a legszarabb szituból is)
ja és még a madarak, nem vagyok madár de az tuti hogyha az lennék soha a büdös életbe a közelébe se mennék 1 behemót üvöltös-lövöldözös-óriás gépnek,

SPOILER!!!!!!!!!!!

nemhogy rászáljak és ott csicseregjek, tomkrúznak hogy nincsen védöpajzs

SPOILER VÉGE

De nekem különben nagyon tetszett. Pl.: mikor nekik volt csak kocsijuk aztán elvették, és 1 csávó pisztollyal beszált és elhajtott késöbb láccik a háttérben hogy csúnyán lelötték a fickót aki lenyúlta a kocsit.
Meg amikor beköltöztek kicsit a pincébe az örült archoz aztán tomkrúz a végén bezárkózott vele 1 kicsit ... (aki látta az nem érti félre   )

Lényegében nálam : 10/8 (télleg elég suta volt a befejezés)

Amit még láttam tegnap: A Csajom apja ideges

Bár eléggé lemásoltak néhol a Apádra ütök (benstiller - robert deniro), de azér sztem tök jó kis film volt.
KEvés eredeti poén, de valahogy mégis kis aranyos kis baromság.
1szer nézhetö és párszor még nevettem is.
Nekem teccett.

10/7

regnar:
Megnéztem Világok harcát... Ez lenne Spielberg?

Látta a függetlenség napját, meg a Jelek-et, aztán akart csinálni ő is egy filmet. Az eleje még látványos is, de a több unalmas, nem tudja fenntartani a feszültséget, ami a jelekben sikerült valamelyest a rendezőnek. Az első 25 perc nagyon bíztató volt, elég korrekt effektek, bár a reflexiók, tükröződések valahogy nem voltak az igaziak a CGI-ken. Aztán egy kb 5 percen vágás nélküli motion kamera trükk, miközben hőseink az autóban ülnek és minden irányból körbejárja őket, miközben beszélgetnek.. na, ez szép munka volt, még most sem tudom, mi volt CGI és mi valáságos.. Sajnos itt végetér a film.. egy unalmas klisékre épülő dolog alakul ki belőle, zéró színészi átéléssel. Az idegen lények egy-az egyben szinte a függetlenség napja lényei (jó nem teljesen, de aki majd látja a fjüket eldöntheti). A vége összecsapott, egyszer csak vége lesz.. ennyi...

Soha nem szoktam erős kifejezéseket használni, mert azért általában vannak egy filmnek erényei, de ez a film ..ar! (Most először írom le egy filmre ezt a kifejezést... ahhoz képes mekkora háttérrel készült és ki csinálta, szerintem ez a legjobb kifejezés a filmre...SZERINTEM)

Ja azt nem értem, hogyan kaphatott a moziban korhatár nélkült magyarországon, ha egy egyszerű Yugioh a TV-ben 12-vel megy.... itt azért mégiscsak emberek véreznek el-- szó szerint.

kaine:
Én persze láttam, már a bemutató hetén, de nemigen tetszett. Kung-Fu filmnek blőd volt, paródiának is, nem is tudom... a bunyók csak nagyon néhol voltak jók benne, mondjuk a látvány segített rajta, attól jobb lett. De a burleszk elemek nagyon nem illettek bele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése