HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2116/2259) > >>

regnar:
Én láttam a Pofonokat (miután kigyüttem a korcsmábó'   ) No nem  így történt ám...

Szóval én a héten néztem meg...Az előzetes alapján vígjátékot vártam... Vannak benne vígjátéki elemek, de inkább elvont filmnek nevezném. Egyrészről olyan, mintha fricskát akarnak mutatni egy életstílusnak, és a kung-fu filmeknek, humoros, bár néhol eröltetett formában. Másrészt vannak olyan részei amelyek inkább egy drámában állnák meg a helyüket. Szóval vegyes a film, melodrámának nevezném, nekem kimondottan tetszett.. de azt hiszem megosztja majd a nagyérdeműt...  
Aki kicsit fél tőle az inkább várja meg a DVD megjelenést, mert lehet, hogy az első 20 perc után sajnálja majd a mozijegy árát, ha esetleg mégsem tetszene,  de lebeszélni senkit nem akarok arról, hogy megnézze, mert érdekes film... Azt viszont nem tudom, hogy mennyire lesz közönségfilm...  (Az előzetese szerintem nem igazán fogja meg a film lányegét...)

regnar:
Világok harcától én is kicsit félek... a régi film eléggé klasszikus lett, de nem szabad a kettőt összevetni, ... mert ha megtenném, akkor a régi szerintem verné... A különvélemény nem igazán tetszett... sokkal többet vártam tőle..legalábbis amekkora reklámkampány megelőzte...

A világok harcát, ha a látvány elviszi, akkor már kiegyezek vele.. nem várok túl jó játékot, inkább valami szép trükk-filmet szeretnék... aztán majd kiderül.. remélem nem egy Függetlenség napját csináltak belőle (félreértés ne essék - a függetlenség szerintem nagyon jó film a maga kategóriájában, csak másolták már eleget...) de ha megint úgy járunk mint pl a Day after Tomorrow - holnapután-nal ahol az előzetesben benne volt az összes spec effekt- aztán a film 2 órájában meg nem történt semmi, akkor nagyon szomorú leszek...

avman:
pofonok főggyét (kungfu hustle) láttamár vki? (persze kaine mesteren kívül, akinek ugye  kötelező darab) nekem már jó ideje itt virít a dvd (meg stephen chow előző filmjéé is, a shaolin socceré). most eljutott végre a magyar mozikba. mnnyi is kellett neki? egy év? és akkor ne használjak bittorrentet, mer csúnya dolog. piha.

Zaj:

--- Idézet ---Ma pedig a Banlieue 13 - 13-as körzet c. francia filmet láttam. Nem rossz. Pörgős kis akciószerűség, némi humorral, és nagyon király kaszkadőrmunkával. Komolyan a főszerplő akkora lyukakon ugrik át futás közben, amiken nekem 2-3 percbe tartana átpéselni magam. A történet a jövőben játszódik, 2010-ben egy nagy francia város eg részét elválasztják fallal, mert erősen gettósodott. Az egész film 80 perc de ezt már megszokhattuk a francia filmeknél, hogy az akció kategória rövid, de tömör.. szóval igazából erős közepes, de nézhető film, egyszer érdemes mindenképpen.
--- Idézet vége ---
Én nagyon bírom a francia filmeket, pláne amikhez Luc Bessonnak is van köze. A Banlieue 13 viszont nagyon nem jött be.
Végig olyan érzésem volt, hogy az Escape from New York francia remake-jét nézem. Az ilyesmit fordított esetben megszoktam már, de ez így nagyon gáz volt nekem.
Ami emellett szerintem a csúcsnegatív a filmben az a karakterek kidolgozatlansága (főleg a hugié).
A kaszakdőrök tényleg jól nyomják a filmben, nagyon ügyesen koreografálták az ugribugri jeleneteket, de ez nem csoda, a Yamakasi óta tudjuk, hogy a franciák is tudnak jackiechan-os figurákat
Jé, ezt meg most vettem észre, hogy a forgatókönyv Besson melletti társszerzője Bibi Naceri, aki Samy Naceri tesója...

Nemrég láttam még a Wild Things 3-at (Diamonds in the Rough). Az első, eredeti jó kis film, a második hihetetlenül alulmúlta azt, és amit el sem tudtam képzelni, ez a harmadik még a másodikat is. Totál kiszámítható nulla film!  

Ma megyek Világok harcát nézni. Nem bírom Tom Cruise-t, de a Különvélemény nagy kedvencem, kíváncsi vagyok mit hoztak most össze Spielbergel. A könyv tetszik, a musical zenéje is nagyon(pedig elszánt musicalellenes vagyok), most mégis félek, hogy csalódni fogok...

regnar:
Zaj ajánlására, meg amúgy is tervbe volt véve, bevállaltam a Frankenfish-t. Ekkora bárgyú kiszámítható klisé-horrort.... Imádom     Ezek a legjobbak az alsó B kategóriában.. vagy inkább már C?    

Komolyan tetszett, annak ellenére, hgoy semmi értelme amolyan 12 egytucat.minden megvolt benne ami egy ilyen filmhez elengedhetetlen. pl Dramaturgiailag teljesen feleslegen félmeztelen nő.. (ezekbe a horrorokba mindig kell egy, vagy kettő..) elszigetelt házak, mutáns monszter, "öreg" vadász, aki ráfeni a fogát, végső harc véres leszámolással, pasi és csaj összejön, öregember (itt nő) aki érzi a gonosz monszter jelenlétét, és abszolut kiszámítható végkifejlet... természetesen úgy alakítva, ha a tékákban sikeres lesz a film jöhessen a folytatás.

Szóval ajánlom mindenkinek aki agy kikapcs módban akar néhány szebb véres jelenetet látni. (Nekem bejöttek a mutánshalak) Ja és Vietnámi veterán "kicsit" őrült...    aki látta tudja miről van szó, aki meg nem az nézze meg  

Ma pedig a Banlieue 13 - 13-as körzet c. francia filmet láttam. Nem rossz. Pörgős kis akciószerűség, némi humorral, és nagyon király kaszkadőrmunkával. Komolyan a főszerplő akkora lyukakon ugrik át futás közben, amiken nekem 2-3 percbe tartana átpéselni magam. A történet a jövőben játszódik, 2010-ben egy nagy francia város eg részét elválasztják fallal, mert erősen gettósodott. Az egész film 80 perc de ezt már megszokhattuk a francia filmeknél, hogy az akció kategória rövid, de tömör.. szóval igazából erős közepes, de nézhető film, egyszer érdemes mindenképpen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése