HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2114/2259) > >>

Spidáj:
Tegnap +néztem azt a galaktikus utikalaúz stopposoknak vagy mit.
Hát hogy ekkora szart még nem gyártottak a világon az tuti.
Kap tölem 10/0,002 -t.
Ezt is csak a depis robot, + a bolygóépítö rész miatt.
Komolyan a filmközepén majdnem elaludtam, + az is +fordult a fejemben hogy kim1ek vécére aztán ott maradok 1 órát és ülök 1 padon vagy vmi.
Hazamentem volna de spanomnak teccett.
De áááh.
Szerintem iszonyatosan szar volt.
Bocsi attól akinek teccett!!!

avman:

--- Idézet ---Nem, a legtöbb még hangalámondásos piaci verzió. Nem erőltettem a tévés változatokat, mert eleinte nagyon nem tetszett a magyar szinkronja.
--- Idézet vége ---
íjj, azok millen jók voltak. jó kis német szinkronnal ))). sajna ezen gyűjteményem  nagy része gyk. mára már nézhetetlen mélységekbe szállt. . pedig vannak örökbecsű örökzöldek köztük...
ami feledhetetlen: a "sonnya segíccs" c. felkiáltás a red sonjából illetve a "régesrég egy mekszimekszi galaksisban" (gondolom kitaláljátok honnan) >> ez itten mind fonetikusan ejtendő/értendő.
amúgy most álltam neki gyűjteni... ezen téren  rendelkezem dvd gyáriként már a részeges karatemester 1-el (nemrég vettem a gazdagságosba 990 hufért, többet nem is ért, pocsék képminőség, csak magyar szinkron, illetve istenek fegyverzete 1-2, angol sávok vannak (utánozhatatlan ahogy töri az angolt )) ) meg magyar szinkron, felirat az nincs, képminőség elmegy (az 5,1 hangra meg soha nem buzultam rá, úgyhogy az kit érdekel)
amik még vannak mer leszedtem (itt közlöm, aljas módon nem töltöttem fel, így nem követtem el jogsértést)
police story 1,2,4, részeges karatemester 2
az ps 1 és az drunken master/fist -be beletettem a feliratok.hu-s magyar feliratot (az időzítést is addig gyaktam míg jó nem lett) ezek viszont ntsc rencerűek, régebbi cuccokon nem nemmek.
általában kínai (kantoni meg mandarin v milyen sávok), de van ahol van angol sáv is + mindegyikbe még az angol felirat... mondanom sem kell képminőségben agyonverik a hazai kiadásokat.
amit tudok leszedem dvd-ben, de egy csomó csak aviban lesz meg. és sajna nincs mindhez fellelhető magyar felirat sem. ha esetleg érdekel, szívesen duplikálom... majd illene felmennem már egy börzére de havi 3 napot általában vaok pesten.

kaine:

--- Idézet ---gondolom akkor a shaolin soccerről sincs túl jó véleményed.
--- Idézet vége ---
Azt nem láttam. Ellenben a Ping Pong baromira tetszett.    
Régen röhögtem már annyit filmen, mint azon. Talán mert az nem akart más lenni, mint ami.  

--- Idézet ---ellenben eccer valahol mintha említetted volna h rengeteg soknagy jackie chan filmjeid vannak megfele. ezek milyen formátumban? van köztük vhs kazi tévés szinkronnal?
--- Idézet vége ---
Nem, a legtöbb még hangalámondásos piaci verzió. Nem erőltettem a tévés változatokat, mert eleinte nagyon nem tetszett a magyar szinkronja.

Schmatzy:
Na ehez szóljatok hozzá:
A diák, aki PHP-t szív
Akkor most mi is valljuk meg bűneinket: igen, én Schmatzy is PHP-t használok, és büszke vagyok rá!

Spidáj:
A Jackie Chan filmeket én is gyüjtöm,  van kábé 40 videókazin.
2 dvd-n (mostanában kb havonta 2-3at leértékel 999+1 FT-ra a Cowboy Kalapos ,,Nem vagyok Hülye" bácsi boltja)
És pár gépen.

Ez nem tom hogy jött ide csak gondoltam +említem      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése