HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
letsgo:
Télleg
Köszi, hogy szóltál, de sküszöm hogy még a fejembe járt, hogy nehogy elírjam, még gondoltam is rá, erre csak elfelejtem!
Spidáj:
--- Idézet ---Akár csak a többi 6 részt is!!!
--- Idézet vége ---
Mármint a többi 5 részt
letsgo:
Most egy kiscit más film:
Most, hogy eltel bő két hónap a Star Wars III filmbemutatója óta, sajnos felül kell bírálnom a korábbi véleményemet a filmmel akpcsolatban!
Bár mikor írtam a véleményt óriásira becsültem a filmet! Sajnos ez már enm igaz, annyira!
Szal:
Így utolag visszagondolva a film (más véleméynek alapján is) igen változós. Hogy mér? Egyszerű a válasz!
Egy egyzserű dologgal kezdem! Lucas bácsi munkája! Sokaktól hallottam, hogy Lucas nem nagy rendező, emr bizonyos dolgokat rosszul csinál! Hát erre már én is rájöttem! Például:
A filmben mikor Obi Wanékat foglyul ejtik és Grivesz elé viszik, ha jól emlékszem Anakin lép elsőként grivesz elé, majd utána Obi Wan, de Grivesz Obi-t szólítja emg! És csak utána Anakint! Szal ez nekem angyon zavarja szemem!
Mint példul az is, hogy szegény Csuvit mi értelme volt betenni a filmbe! Semmi, hülyeség az egész! Nincs semmi szerepe.
Akkor ami még zavaró, a beszéd, és a sok rossz vágás. Sokszor ha jól emlékszem akkor a beszédek mindig későn kezdöttek meg.
És a csori jedik. Hát nem hiszem el, hogy a Jedik halálából ennyit mutattak. Mér?????
Oly sok kiválló jedi van és mutattnak összvissz 3-4 jedi halált. Ez borzasztó!
Ami még idegesít Padmé szereplése, szegény Padmé ennyi szerepett kapott! És mikor szerepelt, akkor is csak a bab volt a téma, ami emgérthető hisz boldog anya lesz, illettve lett volna! Szla a szereplésével se vagyok kibékülve!
És az utolsó dolog ami nagyon idegesít: a párbaj
Mikor Winduék leakarták tartoztattni Palpit, és harc kezdödött palpi és windu közt, az olyan lassú volt. Nem tom elvégre a sith nagyúr az és windu, yoda jobb keze csapott össze! És ahhoz képest eléggé, lassú volt.
Jó persze Palpi öreg, meg nem az a vivó alkat, és ráadásul elég sokáig enm volt a kezében fénykard, és ezt alá is írom, de azért fellehetett volan gyorsítani számítógéppel, +egy kis gyakorlás sem ártott volna!
Éppen ezért a film most már számomra is: Változó
De ettől függetlenül IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akár csak a többi 6 részt is!!!
Vlad:
--- Idézet ---Szerintem iszonyatosan szar volt.
--- Idézet vége ---
Ez az! Végre valaki, aki ilyen szinten egyetért velem. Iszonyatosan gyík film volt.
--- Idézet ---Annyira nem lehet rossz, mint a könyv...
--- Idézet vége ---
Nah, ezzel viszont szerintem kisebbségben vagy, egyik nagy kedvencem a könyv. És igazából ezért is szomorú, hogy a filmet így elszúrták... remélem akik még nem olvasták, nem a film alapján fogják megítélni.
Graf-X:
Annyira nem lehet rossz, mint a könyv...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése