HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2053/2259) > >>

szam:

--- Idézet ---szam
--- Idézet vége ---
Igen és nem.

Porthos
Nem tudok mit mondani...

Spidáj:
Nemtom de vmiér Funes filmjei nekem 1általán nem jönnek be, 1szerüen nem tudok rajtuk nevetni...
Vhogy irritáló számomra az egész
Sorry nem a filmjeit vagy őt szidom, de vhogy Funes filmjei és Én 2 külön világ.
De pl akinek 1 kivételével mindne filmje tetszet !!: Adam Sandler
főleg az eredeti szinkronjával !!
Nagy kedvenc: Apafej  

regnar:
szam: A két tűz között alatt a Schwarzisat érted? Láttad már a francia filmet, amelyből készült? Azon remake-ek egyike amelyik elnyerte tetszésemet.

Funes filmjei közül a Jákob rabbi kalandjai nagy kedvencem. A rágógumigyáras gegparádé felülmúlhatatlan   Lényegében csak két filmje van ami annyira nem tetszik, az egyik a Káposztaleves, a másik a Fennakadva a fán. A csendőr sorozatból meg a földönkívüliekkel forgatott történet nem nyerte meg a tetszésemet.
És persze az örök klasszikus Bourvil-el, az Egy kis kiruccanás. Ezt a filmet sem tudom soha megunni.

Mondjuk a franciák mindig is tudtak jó filmeket csinálni bár a 80-as évek végén és a kilencvenes évek elején kiszorultak, de újra sikerült felkapaszkodniuk - szerintem. Bár nekem hiányoznak a klasszikus értelembe vett krimik és gengszterfilmek, amelyeket Alain Delon és Lino Ventura neve fémjelzett egy időben.

Schmatzy: Pedig azt hittem ezek azért eléggé ismert filmek.

UPDATE

Jut eszembe, ma estére beterveztem a Péntek 13 sorozat egy-két jobb részének megtekintését, márcsak az aktualitás miatt is  HA esetleg többet nem írnék, akkor Jason elkapott  

Spidáj:
monthy pyton-t én is szeretem  Gyalogg galopp + Bryan élete
Vissza a jövőbe is jó bár nálam nem vígjátéknak számít hanem inkább sci-fi-kaland-vigjátéknak  
A Dick és Jane-re kiváncsi vok:)

Most ülök le +nézni a Bőrnyakuakat.

Schmatzy:

--- Idézet ---Nem éppen népszerűek?????
--- Idézet vége ---
Bizony nem. Menj be egy Dick és Jane trükkjeire, aztán kérdezz meg mindenkit, hányan láttak akár egyet ebből a háromból. Szerintem meglepő lesz az eredmény.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése