HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
szam:
--- Idézet ---Akkor milyen vígjátékot vagy hajlandó megnézni?
--- Idézet vége ---
Sok mindet, hiszen még a B.Sz-et is láttam
Személy szerint nekem a Monty Python-ok tetszenek nagyon (hirtelen most ez ugrott be), de mondjuk a populárisabb címek közül a Vissza a jövőbe, Két tűz között, aztán a fajtiszta vígjátékok közül a Funes-filmek, de az abszulút kedvenc a Segítség, felszarvaztak.
regnar:
Nem éppen népszerűek?????
Furcsa pár, főleg az első része, szerintem a legjobb 10 vígjáték között van, legalábbis számomra. A második rész sem rossz, bár abban már sok az utánérzet, de amiokr ketten "száguldanak" az autóval az haláli
a Zsernyákok meg - ha egyre gondolunk - akkor a tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt számomra, hiába az európai film azért mégis csak nekünk szól
Schmatzy:
Néhány vígjátékot ajánlanék, a nem éppen népszerűek közül: Furcsa pár 1 és 2 (Jack Lemmon és Walter Matthau rajongóknak kötelező, de azoknak meg felesleges ajánlani), illetve Zsernyákok. Az egy nagyon jó kis film, egy svédországi arab família családi vállalkozása: a legidősebb tesó rendezte, a középső a főszereplő, a legifjabb meg dagadt.
Spidáj:
a régi jackass-al nincs is semmibaj:)
mióta vannak benne ilyenek mint
erős idegzetüeknek
a fickó szöget nyom át a körmén és az ujján 1aránt, + átpisilt hógolyó tölcsérre rakva és elfogyasztva ...
az ilyen hülyeségek mint bevásárlókocsival dodgem-ezés szerintem azzal nincsen semmi baj (csak nem szabad borulni mer fáj / saját tapasztalat)
Egyébként pont tegnap szedtem le egy eszméletlen jó baromságot:
Kidobós - Sok flúg Disznót Győz
akkora baromság hogy mrá jó
10/10
Egyébként számomra rossz kedv ellen ami mindig jó:
South Park
Egy rém rendes család
Jóbarátok
Spongyabob
ezeken mindig tudok nevetni
Ja és ma láttam a Csak szex és semmi más
hát a magyar filmek közel sem a kedvenceim de ez egész jó volt
10/8-at bőven kap Ali alakitásával az élen
VTomi:
Akkor milyen vígjátékot vagy hajlandó megnézni? Vagy te csak a Jackasst értékeled...? Mert én kevés jobb vígjátékot láttam ennél. Halljuk, te mit tartasz elfogadhatónak!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése