HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
szam:
--- Idézet ---BMX banditákat...mond ez valakinek valamit?
--- Idézet vége ---
Nicole Kidman?
Jó kis film... tetszik benne, amikor a gyerek hekkel...
Graf-X:
A Horgász a pácban megvan, azt oda tudom szolgáltatni...egyébként pont nemrég álltam neki Funes filmekre vadászni, szóval lesz még több is és hozzácsapom neked az Ötvös Csöpi filmekhez
Ma megszereztem divx-ben gyerekkorom 1ik klasszikusát, a BMX banditákat...mond ez valakinek valamit?
Micho:
--- Idézet ---Nagy Funes rajongó voltam, de ezt a filmjét nem tudtam végignézni.
Nagy volt a Horgász a pácban is, vagy az Oscar.
--- Idézet vége ---
nincs meg véletlen vaalmilyen kölcsönadható formátumban? pár hete az ünnepekkor vetítették, de valamiért sietni kellett, és lemaradtam róla... állítólag jobb, mint a Stallonés remake, pedig azon is szakadtam
szam:
Személyes kedvenc sorozatom ma indul újra a Viasat3-on. Ezentúl vasárnap esténként 22:50-től újra felmerül a kérdés: Ki ölte meg Laura Palmert?
kaine:
--- Idézet ---a Fennakadva a fán.
--- Idézet vége ---
Nagy Funes rajongó voltam, de ezt a filmjét nem tudtam végignézni.
Nagy volt a Horgász a pácban is, vagy az Oscar.
--- Idézet ---Mondjuk a franciák mindig is tudtak jó filmeket csinálni bár a 80-as évek végén és a kilencvenes évek elején kiszorultak,
--- Idézet vége ---
Minden Delon-film tök jó volt, majdnem minden Belmondo-film is és akkor még ott volt az Éretlenek.
Megtalálták a 7. századot, Sok pénznél jobb a több, stb. Vígjátékokban verhetetlenek voltak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése