HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2041/2259) > >>

Elf:
látom már, hogy sűrű lesz a márciusom... Végső állomás 3, Hoodwinked, Ice Age 2, ... asszem szép az élet..  

kaine:
Utánajártam, úgy tűnik márciusban jön hozzánk.
Nem akarom megnézni a honlapot, semmi spoilert nem szeretnék, lepjenek meg!  
Az "R" besorolás nagyon király!!!
A Köd már ment két hete is. Tom Welling, a Smallville-es Clark Kent a főszereplője.

regnar:
ööö.. szerintem csak Amerikában mutatják be a héten.. bár ez nem akadály    
A hasonló filmek, ha egyáltalán eljutnak hozzánk moziba, akkor elég nagy csúszással, pl a Köd remake is a héten jön csak (én személy szerint senkinek nem ajánlom, aki látta az eredeti John Carpenterest).

A Végső állomás 3 ratingját idézem a Movieweb-ről (Itt megtekinthető az előzetese is)

R for strong horror violence/gore, language and some nudity

Emberek ez a kánaán    

A film honlapja: www.fd3movie.com  VIGYÁZAT ERŐSEN SPOILERES!!!!!!! de érdemes megnézni, mert vannak rajta jó poénok...

kaine:

--- Idézet ---A héten mutatják be a Final Destination (végső állomás) 3. részét.. aki szerette az első kettőt, annak nem kell többet mondanom, aki meg nem, annak szintén  
--- Idézet vége ---
Nálunk a héten?? Mert nekem a tuti kedvenc sorozatom! Ott is a helyem!!!
Porthos, nézd meg az 1-et is, mert anélkül a kettő nem jön át annyira.
Ez a sorozat nem akar félelmetes lenni, sokkal inkább misztikus thriller. Inkább megdöbbentő. És az szerintem ezerszer jobb!  

regnar:

--- Idézet ---Miért, melyik tini-horrortól lehet?
--- Idézet vége ---

Úgy bizony. ezek inkább a popcorn-mozi kategóriában futnak. Legtöbbje inkább "vicces", mint rémisztő, de a komolyabbja is inkább izgalmas csupán, mint félelmetes.

De ha már horror/thriller kategória. Ma este néztem meg a Half Light c. filmet, Sharon Stone főszereplésével. Számomra abszolut felejthető, klisékre épülő film volt, kifejezetten gyenge színészi játékkal. A rutinos nézők számára a vége kitalálható, viszont azoknak akik évente csak egy thrillert néznek meg, tartgathat meglepő fordulatokat.
A film - pontosabban a rendező - ide-oda hullámzik, hol romantikus limonádé, hogy álmisztikus thriller-féleség, de sehol nem találja el a hangulatot. Rengeteg jelenetét láthattuk már más környzeteben, a helyszín sem kínál sok újdonságot, és az alapszituáció is elcsépelt.

3/10

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése