HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
szam:
--- Idézet ---viszont 1szerüen nem lehet tőle félni
--- Idézet vége ---
Miért, melyik tini-horrortól lehet?
Spidáj:
az 1etnem láttam
a 2-t még régen exbnőmmel emléxem ő félt én + kb a röhögés és a kiborulás határán voltam
1szerüen szörnyü
mer tök jó 5let a kivitelezés is tök jó
viszont 1szerüen nem lehet tőle félni
regnar:
A héten mutatják be a Final Destination (végső állomás) 3. részét.. aki szerette az első kettőt, annak nem kell többet mondanom, aki meg nem, annak szintén
szam:
SPOILER!
Ja, hát igen, de én ezeken túltettem magam annyival, hogy Lucinda "ármánykodásai" voltak. A hotel széfjében, meg azért volt a zsé, mert a tulaj is benne volt, meresztette is a szemét, amikor Clive a végén kisétált a táskával.
Ellenben:
Mit keresett a faszi táskájában a 100 lepedő, amikor a táskát már odaadta nekik az első 20 ropis zsarolásnál... átcsoportosították volna a lóvét, hogy tudják, kitől van?
SPOILER VÉGE
--- Idézet ---Te különben megegyezel a 42-es szammal?
--- Idézet vége ---
Nem, az a jobbik személyiségem...
kaine:
--- Idézet ---A logikai bakinál a táskára gondoltál, kaine?
--- Idézet vége ---
Nem elsősorban.
SPOILER!
Olyanokra, hogy miért megy Lucinda újra ugyanazon a vonaton utána is, hogy mi van, ha Owen másik bulihelyre viszi a nőt és akkor másik szállodasor előtt haladtak volna el hazafelé, ha mégis beköti a láncot az ajtónál, hogy a nő az egyik legnagyobb cégnél lett az egyik főnök titkárnője (néhány hétre) hirtelen, ja aztán az is, hogy a táska pénz mitől volt egy ilyen lepusztult hotel széfjében még mindig, hogy Owen miért a franciát ütötte le először, hogyhogy nem a négert?
SPOILER VÉGE
Ilyesmik.
--- Idézet ---Egy jelenetnél pedig hangosan röhögtem is (amikor eltorzítják a hangjukat te is erre gondoltál kaine, igaz?).
--- Idézet vége ---
Arra gondoltam, amit az előző hozzászólásom elején írtam.
Te különben megegyezel a 42-es szammal?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése