HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2014/2259) > >>

kaine:
És ma este fél 9-kor: SILENT HILL!!!              Nem bírok magammal...  

regnar:
A Horrorra sorozatra reflektálva azért elválik egymástól az első kettő és a harmadik-negyedik rész stílusa. Jót tett a filmeknek, hogy David Zucker vállalta el a rendezés feladatát, mert neki nagy tapasztalata van az "elől komolyan beszélek, közben a háttérben bődületes nagy marhaság történik" filmparódia filmek terén. Az első két film inkább néhol már kicsit sok és erőltetett, főleg a második rész poénjai, a harmadik és negyedik visszatér az "alapokhoz", a jól megszokott, és a stílus rajongói által kedvelt sémákhoz, melyeket az Airplane!, Top Secret!, Csupasz pisztoly szériával teremtett meg Zucker, majd e fonálon felfűződött néhány film, mint a Loaded weapon 1 (Haláli fegyver), amely a National Lampoon's néven futó sorozatba is bekerült. (Amerikában fut a nemzet szégyenei sorozat, Chevy Chase filmjei az alapjai - a vakáció sorozattal, legutolsó tagja a Dorm Daze), vagy az itthon kevésbé ismert 9 1/2 Ninjas! (Kilenc és fél ninja), melyben szintén elbánnak csúnyán pár filmmel. Vagy a méltán népszerű Hot shots! első és második része. (Nagy durranás) - Ez a két film nagyban kötődik Zucker munkásságához is, ugyanis a rendező Jim Abrahams a forgatókönyvyrója a negyedik Horrorra filmnek, valamint a csupasz pisztoly, Airlapne és Top Secret filmeké is. (Mondjuk érezhető is a Nagy durranásokon Zucker hatása és fordítva)
Nekem jobban tetszenek a harmadik és negyedik rész poénjai, "kiforrottabbnak" érzem őket, ha élhetek egy ilyen film kapcsán ezzel a képzavarral.
Az viszont tény, hogy ezeket a filmeket csak szeretni, vagy nem szeretni lehet. nagyon köztes utat nem látok.
Nekem pl bejön ez a fajta stílus.

Spidáj:
ja télleg én is +néztem szombaton
eszméletlenül jó szerintem
1-2 poén azér kicsit erőltetett, + sajnálom hogy a film másfél óra de kb semmi sztoriról van szó
viszont iszonyú jó poénok vannak benne szinten mindenhol    

Nitro:
Dehogynem: időt és pénzt.  

kaine:
Nekem se tetszett sose, de így kopaszon még kiábrándítóbb.
Benny Hill show zene ebben?    Erről az jut eszembe, amikor a Holtak Hajnalában a sok zombi elől menekülve beszállnak a liftbe a biztonsági emberekkel, akik fegyvert szegeznek rájuk és közben a pláza hangszórókból halkan a "Don't worry, be happy" megy.    

Láttam különben a Scary Movie 4-et. Olyan volt, mint a többi három. Időnként vicces, de majdnem végig szórakoztató azért. Szóval nem veszít vele senki semmit, ha beül rá.
6/10

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése