HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Mint írtam ez saját vélemény.. Nekem nem jönnek be a negyven kilós, csontsovány nők...és azért ő is erre hajaz lassanként, meg szerintem kissé túl van értékelve - szépség terén is, de ez tényleg magánvélemény, szóval attól sokaknak még tetszhet.
Spidáj:
regnar én elhiszem hogy a film nem tetszett de a férfiúi izlésed maradjon már + léci
kis anorexiás fruskát kopaszra nyírták
ez a világ 1ik legszebb nője (vagymost télleg velem van a baj?)
Nitro:
--- Idézet ---10/1 (egy pont jár a Benny Hill Show zenéjéért)
--- Idézet vége ---
regnar:
Én is megnéztem a V for Vendetta-t.
Mit is mondjak, hogy ne kelljen kitörölni a sok káromkodás miatt a hozzászólásomat. Két óra húsz perc elment az életemből...a semmire.
EGyetlen épkézláb ötlet nem volt a filmben, hol csöpögős, hogy értelmetlenül erőszakos egyveleg egy halom ismert film és regény témájára írva - úgymint 1984, III Richard (1995-ös), Szépség és a szörnyeteg stb..
Amikor pedig elfogytak az ötletek, előhúzzák a jól bevált és mostanság nagyon divatos "leszbi-kártyát" természetesen abszolut felesleges módon.
Összeszedtek egy rakat angol színészt - köztük John Hurt-öt, akinek szerepe eléggé hasonlított Ian McKellen alakítására a III Richard filmfeldolgozásában. Innen lenyúlták a ckormány alapkoncepcióját (alapjaiban), aztán a felfuttatott kis anorexiás fruskát kopaszra nyírták, hogy "drámaibbnak" tűnjön a színészi játék, és a film nézője leesett állal nézze, hogy ez ám a színészi átélés, még ezt is bevállalta a szerepért.
A szereplők gyengén teljesítenek, a jelenetek kohéziója egyenlő a nullával, az egész film szétesik.
Idegesítő a helyszínek egyhangúsága, a világ teljesen figyelmen kívül hagyása. Próbálták misztikussá tenni vele a történetet, de inkább zavaró lett.
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, nem is akarok másokat befolyásolni, de ha ilyen témában angliában játszódó filmet akarok megnézni, akkor a fentebb említetteket teszem. Ez a film nálam nagyobb bukás, mint a Bloodrayne, pedig azt is nyomták rendesen.
10/1 (egy pont jár a Benny Hill Show zenéjéért)
Spidáj:
gyerekek ma +néztem a V mint vérbosszút
mit ne mondjak
100%
nekem teljes mértékig elnyerte a tetszésemet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése