HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2013/2259) > >>

talgaby:
Kaine végigszáguld az összes létező fórumon és az egekbe magasztalja a filmet. (Na jó, a Comixarton és a NewGenen még nem) Én meg szorosan a nyomában és kommentálom, hogy véleményezi a filmet.   Ma ritka szemét hangulatban vagyok. Csak nehogy a végén a Spidertom fórumán lássam kárát... Viszont még mielőt megsértődnél, én is legalább annyira vártam a filmet mint Te, csak én általában cd-n nézem meg az ilyeneket, így sajnos nem tudok nyilatkozni róla.   Majd egyszer.

kaine:
Írhattad volna az yggdrasil honlapra a verses topikba. Nekem tetszett különben.  

------------------------------

Megnéztem tegnap a filmet. Nekem, mint a játék ismerőjének 90%. Elsőre, de ma megnézem még egyszer és már szombatra is van jegyem. Nem tudom mennyire lesz érthető a sztorija azoknak, akik nem ismerik a játék történetét (még így is leegyszerűsítették a lényeget, hogy a nézők is megérthessék), de egy biztos: nem egy szokásos horror film. Abszolút nem az akción van a hangsúly- de ha akció van, az robban-, hanem jobban a történeten, azaz nem baj, ha aki nézi gondolkodni is tud rajta mi miért történik. Mellettem ült egy BARNA hajú csaj, az végig nyafogta, hogy "ez miért van? biztos, hogy ez lesz... oda én nem mennék le..." stb, na neki nem tetszett. Szóval ha valaki csak a hentelős horrorokat csípi, annak nem fog bejönni, de ha kicsit tartalmasabb horrorra is kíváncsi valaki, annak be fog jönni. A szörnyek kicsit sem hétköznapiak- gyakorlatilag nem találni benne olyan teremtményt, amilyet már láttál volna máshol, ennek ellenére- vagy talán épp ezért- félelmetesebbek, mint a szokásos zombik, vámpírok, farkasok, stb. És ha egyvalamit el lehet rá mondani, hát az az, hogy nem egy szokványos horror film.  

Spidáj:
én nem tudom hogy minek hol a helye a fórumba de gondoltam itt osztom + veletek amolyan müvemet, ne várjatok túl sokat, de gondoltam +mutatom:

Üres és kihalt minden szoba,
leraknám a cuccom ha lenne hova.
Ha a falnál lévő tükör elé állok,
csak a mögöttem lévő falat látom.

Csak ülök a padlón, a hütőnek dőlve,
nem hittem volna hogy ez lesz belőle.
Csak ülök és nézem a fényképed,
csak ülök és fáj az emléked.

A földön egy cetli pihen,
rajta: a magány a hűtőben.
Nincsen villany, se víz, se gáz,
üres és néma az egész kurva ház.

Nagy a teher, nem bírom már tovább,
mért én tartsam a megbánás súlyát?!
Reménytvesztve fekszek a szobában,
várom hogy köszönjek már a halálnak.

Felülök az ágyra, és jár az agyam,
tegyek valamit vagy már hagyjam?!
Nézem a telefont de baszik csörögni,
élni kéne, nem ülni hanem pörögni.

A földön lévő cetli eltünt közben,
keresném, de nem látok a ködben.
Csak a  tükröt látom, de azt is csak félig,
annyira nem segít, hogy eljussak a reményig.

Mostmár késő, eljön még a vég,
fekete lesz a fű, és vérvörös az ég.
De elmúlik lassan a fájdalom,
hiába hiányzik, hiába fájlalom.

Magamra húzom nyakig a takarót,
eldobom az üres doboz nyugtatót.
Utolsó emlékként a fényképedre nézek,
pislogok egy utolsót, és már nem élek.

Gondolat formájában jön a villanás,
nem biztos hogy ez a jó megoldás.
De ha mégsem, mostmár úgyis késő,
majd alakul, ahogy vasárnapból a hétfő.

kaine:
Hát tekintsd meg és sokkal többet fogsz tudni. Vagy nézd meg a trailerét:

http://www.silenthillfilm.hu

Spidáj:
tök jó a plakátja  
(ennyit tudok mondani róla mer ennyit tudok     )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése