HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2007/2259) > >>

Spidáj:
sztem a pb-tök szar lenne ha azzal lenne vége hogY +szöknek.
mer azzal még nincs bizonyítva a bátyj ártatlansága.
Amúgy + azon gondolkoztamhogyha sikerül is odakinn lefülelni az összeeskvéselméletet attól még a Michael-t (főszereplő) üldözik tovább mer attól ő még börtönbe került okkal 3 évre + még + is szökött + az igazgatót is leütötte + csomó veszélyes fegyencet megszöktetett.
Szóval ha bizonyítják a bátyj ártatlanságát akkor Michael boldogan megy vissza még 6-7 évre ?  
Vagy akkor jön a 3.-4. évad mikor a bátyj elm1 estin lerakni az érettségit hogy okos l1en és ki tudja szöktetni az öccsét?

regnar:
Nekem Prisonnal nem az a gondom, hogy két (ne adj isten több) évad lesz, hanem, hogy akkor már miért lesz Prison Break a címe? SPOILER -  az már megvolt, szóval így már sok értelme nincs..szerintem - SPOILER VÉGE.
Lost más stílus, azzal nekem sincs alapjában gondom, az egész sorozat erre a kivárós, időhúzós dologra épül...

Surface-t nem igazán volt időm követni, de rajta van a listán.. Amiben nagyon bíztam az a Supernatural és a Masters of Horror lett volna, de sajnos én mindkettőben csalódtam.. (Főképpen Masters-ben. A supernatural azért rendelkezik pár erősebb résszel, ott inkább a fővonal lassúsága és lényegében értelmetlensége zavar - meg a gyenge részek.)

Két sorozat van amit heti szinten követek, az a Prison és a 24.
A Lost pár részenként együtt, és néhanapján a Supernatural részek...

Mondjuk nagy kedvenc még a M.A.S.H., Meg az angol humoros sorik, mint pl Hallo-hallo, Csengetett Mylord, Supergran, régebbről Adrian Mole, vagy az amerikaiak közül Parker Lewis, Northern Exposure (Miért éppen Alaszka), X-files, stb.. stb..

Ja és az abszolut favorit a TWIN PEAKS!!!    Érdekes, hogy a sorozat igazából megbukott, túl hamar lőtték le, hogy ki a hunyó, és ezért lett csak 30 részes, de mindezek ellenére is hatalmas rajongótábora lett.

Zaj:

--- Idézet ---nemtom mi baja ezzel mindnekinek...
most télleg akkora gáz hogy a prison break több lesz mint 22 rész?
könyörgöm 1 részben nem 1 hónapot dolgoznak fel hanem eddig a maximum az 2-3 nap votl ...
és vannak részek amik csak a múltat mutatják és 3-4 szálon fut egyszerre a történet soxor ... de minimum 3on...
én most fejeztem be az első évadot (illetve reggel 7kor) és 1 rész kivételével (az nálam kap 85-90%ot) minden rész 100%os ..

engem a lost-se irritál azér mer már a 2. évad vége felé közelítenek.
még mindig izgalmas és jó ...
--- Idézet vége ---
Szerintem mi vagyunk a szerencsésebbek, mivel ilyen igénytelenek vagyunk, Porthos, sokkal több örömünk van az életben.  Nekem sincs gondom se a Lostal se a PB-el.

--- Idézet ---Invasiont azért lezárták valamennyire?
--- Idézet vége ---
Invasion befejezést meg még nem láttam, az utolsó pár részt összevárom magyar felirattal, de elvileg napok kérdése, hogy meglegyen. Mondjuk a Surface a nagyobb fájdalmam, abban nagyon reménykedtem, hogy folytatják.

Spidáj:
nemtom mi baja ezzel mindnekinek...
most télleg akkora gáz hogy a prison break több lesz mint 22 rész?
könyörgöm 1 részben nem 1 hónapot dolgoznak fel hanem eddig a maximum az 2-3 nap votl ...
és vannak részek amik csak a múltat mutatják és 3-4 szálon fut egyszerre a történet soxor ... de minimum 3on...
én most fejeztem be az első évadot (illetve reggel 7kor) és 1 rész kivételével (az nálam kap 85-90%ot) minden rész 100%os ..

engem a lost-se irritál azér mer már a 2. évad vége felé közelítenek.
még mindig izgalmas és jó ...

regnar:
Invasiont azért lezárták valamennyire?
MErt pl Prison Break első évadja végére teljesen nulla lett, időhúzás és a szezonzáró sem az igazi... sajnos nem húzták meg az egy szezonos dolgot, pedig ezután már nem sok értelme van..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése