HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2005/2259) > >>

kaine:
Détár Enikő se semmi, de az új hibrid srácot meg Csőre Gábor (Pókember és egyéb kicsit geek karakterek).

Spidáj:
annak még a hangja is  bandzsa....  

nekem az underworld 1 sem jött be már úgyhogy a 2-t + se merem nézni
a da vinci kód már tervbe van véve
csak még nincs áldozat akit ráv1ek  

Gabe:

--- Idézet ---Váááárjunk csak... az Underworld 2 szinkronos?! Akkor messze elkerülöm...
--- Idézet vége ---
és ami az egészben a legrosszabb: a főszereplő csajt Détár Enikő szinkronizálja  

talgaby:
Váááárjunk csak... az Underworld 2 szinkronos?! Akkor messze elkerülöm...
SH: miért csak 12? Én 10-es skálán 20-ról megyek lefelé

kaine:
Egyetértek ranger kollégával.  
DaVinci kód: olyan 6-os. Két és fél óra tömény nyomozás, kevesebb jobb lett volna. Már a film közben untam, hogy találnak egy újabb nyomot, ami elvezet egy újabb emberhez, aki tud egy újabb nyomot, ami elvisz egy újabb nyomhoz. Számítógépes játékokban nem keresgéltem még ennyit.  
Ennek ellenére a film nézhető, nem rossz, csak különösképpen jó sem. Egyszer elment. Aki sokat várt tőle alighanem a rengeteg reklám és felhajtás miatt volt.

6/10

Underworld 2: egyenes folytatása az előzőnek, kicsit túlbonyolított történettel. A bunyók olyanok benne, mint eddig, több benne a Farkasember, van benne egy kis majdnem erotikus jelenet Kate-tel és a díszletek, hátterek nagyon szépek, nagyon hangulatosak, szóval egyszer jó volt megnézni. A szinkronja viszont borzalmas volt.

6,5/10

Silent Hill:

12/10  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése