HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Hétévgén sikerült megnéznem pár filmet, és természetesen megvan róluk a véleményem
Poseidon Mivel előzetesen sem vártam túl sokat, így kevésbé nagy a csalódottság. Pontosabban nem is nevezhetném annak, mert (sajnos) tisztában voltam vele, hogy nem várható nagyobb meglepetés. A film kissé több, mint másfél órás, és lényegében a Posszeidon katasztrófa (1972) zanzásított változata, azaz a rendező nem törődött azzal, hogy részletesebben bemutassa a karaktereket egyből belecsapott a lecsóba. a régi film összes akciója megjelenik újra, sajnos semmi új ötlet, sima újraforgatás az egész. a tempó közepesnek nevezhető. Igazából egy hétfői, vagy keddi TV2 "B" katasztrófafilm szintjét üti meg, mind látványban, mind vonalvezetésben. Nem segítenek rajta a színészek sem, ők sajnos most tényleg csak a marketinget szolgálják. Aki nem látta az eredetit, az előtte mindenképpen nézze meg, ha tudja, hogy legyen összehasonlítási alapja. Egyszer nézhető, de "katasztrófafilm-veteránok" elalhatnak rajta. Közepes.
10/4
Stay Alive Tinihorror. azt hiszem ezzel mindent el is mondtam róla. A nagy/és kevésbé nagy elődök nyomdokain próbál evezgetni (Final Destination, Fear.com stb.. stb..) Abszolut klisékre épülő filmecske, azzal a "csavarral", hogy itt egy hálózatban nyomott horror FPS kel életre és ami a játékban történik, az a valóságban is megtörténik. Ja a főellenfél Báthory Erzsébet!!!!! lenn délen, Amerika szívében Úgy látszik a környékről Drakula már lejárt lemez Csak erős idegzetűeknek ajánlom. No nem azért, mert annyira véres lenne (PG 13), inkább mert a végére leépül az ember
10/2 (De én tuti, hogy egy ideig nem játszok hálózatban horror gamet )
kaine:
--- Idézet ---Csőre Gábor az nem Frodó hangja?
--- Idézet vége ---
De, mondtam, hogy "egyéb geek" palik.
Nem szinkronizálták, a tévében levő szöveg elég fura volt...
Spidáj:
Zsákos ,,Hybrid" Peter
Nitro:
Csőre Gábor az nem Frodó hangja?
Én szerencsére eredeti hanggal láttam. Röhögtem is nagyokat, amikor állítólag "magyarul" beszéltek.
Arra kíváncsi lennék, hogy a szinkronosban azt átszinkronizálták-e. Szerintem biztos, mert az minden volt, csak nem magyar.
talgaby:
Oké, most már sikerült tökéletesen elvenni a kedvem a filmtől. Marad a dvd és az eredeti hang majd valamikor.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése