Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 206111 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #599 Dátum: 2006. November 11., 00:01:06 »
Idézet
Idézet
Takarodjatok a vitáitokkal a...(leginkább privátba)
Nem takarodunk sehová. Nem poénból lett megnyitva ez a topic.

Idézet
amikor éppen G-len/G-lan néven írogattam, mert azok nem SW témák voltak, és semmi értelmét nem láttam, hogy más témában is megtartsam ezt a nevet.
Aham, igen...sok értelme van...én meg mindíg átöltözök amikor átkapcsolok egy másik csatornára...

Idézet
Három: Gondolom most nekem is olyan anyázós, lefikázós szövegeket kéne mormolnom, ahogy magának is, de nem akarok lesüllyedni az ön szintjére. Mégis mikor mondtam én olyat, hogy "kibaszott SZOLGÁLTATÓK " vagytok, stb?
Fura nem emlékszem rá, de kérem szedje már össze, és hozza ide, hogy mikor mondtam én ezt magára.
Kérem szedje ki a soraimból azt, amikor azt írtam hogy ezt ön mondja. A többesszám használata, a "mindenki" szó és a hozzászólások tipizálásának melyik részét nem értette ?

Idézet
Meg aztán vegye már kérem a fáradtságot arra, hogy tájékozódik, mielött anyázásba kezd.
Jó. Az álnév mögötti újabb álnévvel felvett újabb álnevet fogom keresni. Bár abban igaza van hogy csak a SW topicban oly jól megszerkesztett mondataira kellett volna figyelnem. Ja és tudtommal nem anyáztam. Azt itt néhány fórumozó teszi/tette, természetesen jólöltözött gúnyába csomagolva mondatait.

Idézet
Nem kötelezo frissíteni, de azért a színvonalát vegye már feljebb, ha megkérhetném. Mert azt hiszem, hogy van köztünk annyi különbség, hogy én türelmesen vártam eddigis, szépen/normálisan kértem továbbra is, a frissítéssel kapcsolatban, így járna legalább annyi, hogy "bocs öreg, de még nem tudom, hogy mikor fog történni."
Frissíteni tényleg nem kötelezo. Ön tényleg csak kérni jött ide. Türelmesen várt (mivel nem tehetett mást), és hogy önnek jár valami ? Azt nem hiszem. Önnek itt nem jár semmi. És ezután sem fog. Maximum a honosítók jóindulatában reménykedhet (nem csak itt, máshol is) hogy olvashat továbbra is.

Idézet
Hat: Ha nem változtatni a magatartásformáján, akkor kérem kíméljen meg az újabb válszaitól.
Én öntol nem kérek ilyet. De válaszokra tényleg ne számítson. Persze nem a szinvonal a bajom. Ha az lett volna akkor már az SW topicban sem kapott volna választ.

Tudom, hogy önnek nem lesz új, hogy egy oldalon nem látják szivesen. Gyártson le még pár álnevet és jöjjön vissza közénk. Esetleg még a másik álnevet használva gyorsan még egyet is érthet az elso álneve által írottakkal. Az internet lehetoséget biztosít erre. Hajrá. Mindenesetre köszönjük eddigi közremuködését és Fonák Tamás szavaival búcsúzom: "A soha viszont-NEM-látásra"
Na magáról fiacskám hosszas sorokat lehetne írni a Neopirmitív yímu újságban. Odavaló maga.
Képtelen abbahgyni az ugatést, mi? Kíváncsi vagyok, hogy ha megy egyszer az utcán, és valaki jól összeveri, akkor is majd így fog ugatni, mi?
Na sok sikert, seggfej!:D

Ja, és anyucival meg apucival, meg a gyökér osztálytárs/barátokkal ugasson, és ne a neten.
Mert még valaki váratlan pillanataiban megtalálja gyepálni, és felrakja a netre a képeit. Mert én nem csak a gép elött vagyok nagyfiú, mint maga.

Úgyhogy vigyázz te kis szaros!:D

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #598 Dátum: 2006. November 10., 23:48:38 »
Idézet
Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész.
Hát nem tudom... Én mindig úgy éreztem, hogy az X -men-t a rasszimus csökentésének érdekében találták ki, méghozzá tudatosan.
 Lenne egy DC-s kérdésem: Azt ugye tudjuk, Hogy Stan Lee azért adott a legtöbb kitalált  szereplőjének ugyanolyan kezdőbetükkel kitalált polgári nevet (Peter Parker, Reed Richards) mert így könnyen meg tudta jegyezni ezeket a neveket. De azt tudja valaki, hogy a Superman-nél miért ez a nagy L. L. mánia: Lois Lane, Lana Lang, Lex Luthor?
Idézet
Az Ultimate sorozat sosem adaptáció volt az én számomra (előbb volt a hidas jelenet itt, mint a mozifilmben, sőt a film vette innen), sokkal inkább What If.
Végül is, innen nézve tényleg nem olyan lapos.  Amúgy meg gondolkodtam, és lehet hogy ezek az Ultime-t címek talán a mostani tiniknek készültek, akik 616-os sztorikat még nagyon nem olvastak.
 Amúgy, ha nem nagy kérés, valaki leírná röviden (a priviben), hogy ki is az az Ezékiel, azon kívűl, hogy ki akarta nyírni Pete-t, meg hogy pókszerű képességei vannak. Egy újabb klón? Bocsi de kiváncsi ember vagyok.
 Amúgy, meg ha voltak jó kis Rejtő idézetek, akkor én is leírnám a kedvenc regény idézetem. a mondtat elejére nem emlékszem, de a vége:"...addig csöcsörészlek, amíg tűzóltókért nem kiáltasz!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 23:49:09 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #597 Dátum: 2006. November 10., 23:35:47 »
Na hali

Figyu, bár nem CW téma, nem sztrájk meg miegymás, de nem is baj ez, viszont érdekelne valami....elolvastam a New X-men legújabb számát, DC-ről /egész jól összerakott történet/...amit nem értek hogy a végén levő jeleneteknél megjelenik Ms. Marvel...ő mi a túrót keres ott? ráadásul még össze is néz valakivel...talán Paige Guthrieval...vagy nem tom, rajzból nem tudom ki venni....ötletek? x-szakértők? Bukmékerek?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #596 Dátum: 2006. November 10., 22:40:49 »
IC:  
Idézet
Tényleg a SHIELD honnan lejmolja össze a pénzét?
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa szavazza meg neki az éves költségvetését még mindig, azt hiszem.
Egyébként én nem értem, mi bajotok Hillel. Fury nőben, ennyi. Az egyedüli különbség  aviselkedésükben, hogy Hill nem áll annyira ellent a magasabbról jövő parancsoknak, mint az elődje (attól még az Angyalokat ő se lett volna képes hamuvá porlasztani, miközben az Elnök folyamatosan ezt visította a fülébe...).
Idézet
Régebben alkalmaztak ilyet a 90-es években. De Nagy Q uralma óta valószinüleg lemondtak a folytatólagosság luxusáról.
Néha nem is egyet, mivel egy ember nehezen látta volna át. De volt jópár kontimuitásmániás író is arrafelé (byrne pl. tipikusan ilyen író).
Idézet
40 év múlva meg ez vezetett odáig, hogy egy HoM-al ki kellett szúrni a Marvel X alakú vízfejét.
Csak ezt ritka hülye módon csinálták meg. A logikáját azóta se értem...
Idézet
És bármennyire is egy ostoba báb a mindenkori amerikai elnök, azt azért nem veszi be a gyomrom, hogy fogalma nincs a miniszterei személyéről.
Miért, szerintem néha azt se tudja, hogy ki az aktuális titkárnője...  
Idézet
Nincs ez valahol az M Házikóban megmagyarázva?
Nem igazán. A HoM után tudjuk, hogy jópár mentálisan sérült szuperhősnek Wanda rendbetette az agyát. Így kapta vissza pl. Rozsomák az emlékezetét és AmKap az épelméjűségét.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #595 Dátum: 2006. November 10., 22:25:58 »
Idézet
És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort...
Minimális angoltudással élvezhető:

Who (Hu) Is the President of China

Hu Jintao was named chief of the Communist Party in China.

SCENE: The Oval Office. George Bush and Condolezza Rice.

George: Condi! Nice to see you。 What’’s happening?

Condi: Sir, I have the report about the new leader of China.

George: Great. Let’s hear it.

Condi: Hu is the new leader of China.

George: That’s what I want to know.

Condi: That’s what I’m telling you.

George: That’s what I’’m asking you。 Who is the new leader of China?

Condi: Yes.

George: I mean the fellow’s name.

Condi: Hu.

George: The guy in China.

Condi: Hu.

George: The new leader of China.

Condi: Hu。

George: The Chinese?

Condi: Hu is leading China.

George: Now whaddya?asking me for?

Condi: I’m telling you Hu is leading China.

George: Well,I’m asking you. Who is leading China?

Condi: That’’s the man’s name.

George: That’s whose name?

Condi: Yes.

George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China?

Condi: Yes sir.

George: Yassir? You mean arafat is in China? I thought he was in the Middle East.

Condi: That’s correct.

George: Then who is in China?

Condi: Yes, sir.

George: Yassir is in China?

Condi: No, sir.

George: Then who is?

George: Yassir?

Condi: No, sir.

George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China.

Get me the Secretary General of the U.N. on the phone. I bet he knows.

Condi: Kofi?

George: No, thanks.

Condi: You want Kofi?

George: No.

Condi: You don't want Kofi.

George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. and  then get me the U.N.

George: Not Yassir! The guy at the U.N.

George: No, milk! Will you please make the call?

Condi: Call who?

George: Who is the guy at the U.N.?

Condi: Hu is the guy in China.

George: Will you stay out of China?!

George: and stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N!

George: all right! Light with sugar. Now get on the phone.

(Condi picks up the phone.)

Condi: Rice here.

George: Rice? Good idea. and a couple of egg rolls, too.

Vagy másféleképpen, némi USA-belpolitikai ismereteket is feltételezve:

Guess Hu's Coming To Lunch
Getting ready for the visit of the head of state of a major world power is a lot of work. H I has managed to get a partial transcript of a coaching session conducted by Secretary of State Rice for President Bush in preparation for the visit to Washington of President Hu Jintao of China.

Rice: Ok, Mr President, let's go over it again. Hu is the President of China.

W: I dunno. Who?

Rice: Right, sir.

W: Condy, just tell me who is the President of China?

Rice: Yes sir, he is.

W: Condoleeza, cut that out! What is the name of the President of China?

Rice: No sir, Watt is the Congressman from North Carolina.

W: Secretary Rice, how would you like to go hunting with the Vice President?

Rice: Ok sir, let's move on. Now sir, how do you say hello in Chinese?

W: How?

Rice: No sir, that's how you say hello in Native American.

W: What?

Rice: No sir, he is an African American

W: Who is an African American?

Rice: No sir, he's the President of China. Why don't I do the introductions.

W: Good idea, Condi. Let's move on. Any important calls?

Rice: Yes sir. President Chirac would like a few words.

W: Turkey!

Rice: No sir, France.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #594 Dátum: 2006. November 10., 22:11:57 »
És Stark az elnöknek eddig páncélban jelentett, mint védelmi miniszter? Mondjuk ha nem is, akkor sincs az ENSZ-re magyarázat...

Nincs ez valahol az M Házikóban megmagyarázva? Mert tényleg roppant idegesítő.  

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #593 Dátum: 2006. November 10., 22:08:19 »
Idézet
Nem csodálkoznák azzon, hogy nem tudta, hogy Tony a Vas. És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort, hanem mert köztudott (persze csak itt Európában  ), hogy az amcsi elnökök bábok. Az igazán kemény dolgokba nincsenek beavatva, hisz egy-egy szervezet jóval meszebb gondolkodik, mint 4 év és nem akarnak függeni egy max 8 évig hatalmon lévő személytől.
Ez rendben is van, de Stark volt az a szájbatekert védelmi miniszter!!! És bármennyire is egy ostoba báb a mindenkori amerikai elnök, azt azért nem veszi be a gyomrom, hogy fogalma nincs a miniszterei személyéről. Szóval ez az egész egy nagyon nagy elbaszás a köbön.
Sőt, "cintányéros cudar világ a köbön"!  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #592 Dátum: 2006. November 10., 21:57:23 »
Idézet
Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész.
Erre én mindig gyanakodtam, csak soha nem mertem kimondani  40 év múlva meg ez vezetett odáig, hogy egy HoM-al ki kellett szúrni a Marvel X alakú vízfejét.  
Idézet
De, őt hívják főszerkesztőnek. Valaha Stan Lee volt, nemrég Bob Harras, most meg Joe Quesada.
Régebben tudtommal külön alkalmaztak valakit a kontinuitás-felelős szerepre, legalábbis a "101 mód a klón-saga befejezésére" kiadványból ez derül ki
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 21:58:02 írta Punkológus »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #591 Dátum: 2006. November 10., 21:49:22 »
Idézet
Egyáltalán nincs senki a marvelnél aki kiadás előtt átolvasná a történeteket, hogy azok bele illenek-e a kiadó koncepciójába vagy sem?

Ebből is látszik, hogy már a marvel is a minőség helyett csak a mennyiségre figyel oda. Tömegcikk kell az embereknek, hát megkapják.
De, őt hívják főszerkesztőnek. Valaha Stan Lee volt, nemrég Bob Harras, most meg Joe Quesada. Az igénytelen tömegtermelésre meg a legjobb példa az eredeti X-Men, amit már tényleg csak azért adtak ki (a Pókember, F4, Hulk után), mert a piac minden szupermarhaságot megvett. Annyira nem figyeltek oda rá, hogy Stan Lee-ék még ahhoz is lusták voltak, hogy kitalálják, honnan kapták az erejüket az X-ek. Ugye a többi hősnél addig mindig kreáltak valami háttérsztorit. Az egész mutáns-dolog úgy kezdődött, hogy ezzel egyszerűen meg tudták magyarázni az X-ek erejét; velük született, oszt kész. Szóval nem mai és nem tegnapi találmány az igénytelen tömegcikk, olyannyira hogy a Marvel talán legötletesebb képregénye is így kezdte

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #590 Dátum: 2006. November 10., 21:47:35 »
Idézet
Ennek ellenére az Amazing Spider-Man-ban behívatja az elnök (Bush) és megkérdezi, hogy "Mr Stark, Ön a Vasember vagy nem?" Szóval nemhogy az átlagember, de még az elnök sem tudja. Valahogy biztos visszacsinálták. A jó Ég tudja, hogyan és miért, de ez van.
Nem csodálkoznák azzon, hogy nem tudta, hogy Tony a Vas. És nem csak azért mert én mélységesen megvetem Bozót juniort, hanem mert köztudott (persze csak itt Európában  ), hogy az amcsi elnökök bábok. Az igazán kemény dolgokba nincsenek beavatva, hisz egy-egy szervezet jóval meszebb gondolkodik, mint 4 év és nem akarnak függeni egy max 8 évig hatalmon lévő személytől. Lásd példul a képregényes világban Fury, bár ez a példa nem kicsit sántít, de talán jól érzékelteti a helyzetet. Viszont ez az ENSZ-es dolgot nem magyarázza meg, igaz arra egyszerűen csak annyit lehet mondani, hogy House of M.

Tényleg a SHIELD honnan lejmolja össze a pénzét? Mert ha a kormány adja neki, akkor felé is tartozik felelőséggel
Idézet
Kábé mintha Rozsi 1917-ben elkapta volna Gavrilo Prinzipet; akkor már csak az antant-hatalmakkal kell elbánni...
Viszont milyen más lenne, hogyha kiderülne, hogy Ferenc Jóska bujkált a tömegben és ő lődözte a Ferdinándot, meg dobálta meg kézigránáttal a kocsiját.   Ugyanis a Marvel nyitva hagyta ezt a lehetőséget azzal, hogy Villámgolyót életben hagyták és elküldték Quantanamora nyaralni. Bármikor előránthatják és beugorhat neki egy név, hogy ki is adott nekik fülest Nitroékról. Aztán jön a pofáraesés, hogy mégsem ez a Walter Declun áll a háttérben. Villámgolyóval egyébként mi van? Semmi újdonság nem történt vele?
Idézet
Szóval kvázi ítélet nélkül lövetett egy USA-állampolgárra, ráadásul az egyik legnagyobb tiszteletben állóra
És az ő keze volt Hulk kilövésében, sőt ebben az esetben láthattuk, hogy Vasnak is ő dirigál. Más kérdés, hogy Vas ezt miért haggya?
Idézet
Egyáltalán nincs senki a marvelnél aki kiadás előtt átolvasná a történeteket, hogy azok bele illenek-e a kiadó koncepciójába vagy sem?
Régebben alkalmaztak ilyet a 90-es években. De Nagy Q uralma óta valószinüleg lemondtak a folytatólagosság luxusáról.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 21:52:29 írta Punkológus »

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
    • http://xfanzine.hu
Sztrájk topik
« Válasz #589 Dátum: 2006. November 10., 21:28:26 »
<a target="_blank"  href="http://xfanzine.hu/xzsak/index.php"><b>COMING SOON, DONT MISS IT!!!</b></a>

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #588 Dátum: 2006. November 10., 21:20:03 »
Ez tényleg érdekes, hogy mostanában ahelyett, hogy értelmes történeteket írnának, mindenféle történeteket kiadnak, aztán ha nem jön be akkor "vissza az egész". Egyáltalán nincs senki a marvelnél aki kiadás előtt átolvasná a történeteket, hogy azok bele illenek-e a kiadó koncepciójába vagy sem?
"Kiadjuk, aztán ha senkinek sem tetszik, átírva kiadjuk ultimate-ben."

Ebből is látszik, hogy már a marvel is a minőség helyett csak a mennyiségre figyel oda. Tömegcikk kell az embereknek, hát megkapják.

Ezért van értéke a klasszikus történeteknek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #587 Dátum: 2006. November 10., 20:27:47 »
Idézet
Welcome... ugye te még sosem olvastál Marvel képregényeket?  

ic.degecz.hu

Tudod, ilyenkor néha úgy érzem, hogy bár ne tenném!

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #586 Dátum: 2006. November 10., 20:20:28 »
Nekem az EVO első 3 évadja megvan szinkronosan, csak sz@r minőségben.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #585 Dátum: 2006. November 10., 20:00:59 »
Idézet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EZ NAGYON SZAAAAAAAAAAAAAR!
Welcome... ugye te még sosem olvastál Marvel képregényeket?  

ic.degecz.hu

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #584 Dátum: 2006. November 10., 19:56:47 »
Na ja... szerencsére türelmes vagyok... csak lejön pár hónap alatt... az első évad már megvan
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #583 Dátum: 2006. November 10., 19:50:08 »
Így jártál
<a target="_blank"  href="http://xfanzine.hu/xzsak/index.php"><b>COMING SOON, DONT MISS IT!!!</b></a>

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #582 Dátum: 2006. November 10., 19:47:46 »
MIt nem adnék, ha le tudnám szedni végre emberi idő alatt az angol Evot az X-menedékről...de ennek a #&@ német RS-nek akkora a várakozási ideje, hogy beleőszülök, mire lejön vmi...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #581 Dátum: 2006. November 10., 19:41:40 »
A Bk az abnormális. Az megmagyarázható tudományosan, mégpedig egy egyszerű kijenetéssel: SZNOB AZ ÍRÓ!

Mit nem adnék némi szinkronos Evo-ért. A teljes sorozat megvan angolul, de jó lenne magyarul is megnézni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 19:42:56 írta Daredevil »

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #580 Dátum: 2006. November 10., 19:36:49 »
hehehe! Pont most nézem a Smallville 4x3at, lánykák smaciznak... érdekes
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #579 Dátum: 2006. November 10., 19:33:39 »
Sztem a Barátok közt is elég paranormális.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #578 Dátum: 2006. November 10., 19:32:45 »
Idézet
És neeeeem, nem vagyok sorozat függő
 Hiszi a piszi!   Nekem ebből House van, Smallville, Odaát (amit, szívesen látnák képregényformájában is [szerintem inkább van képregényes jellege, mint a csi-nak]. Meg van némi szinkronos X-men Evulotion. És Holtsáv, meg Kingdom Hospital: Én meg neeeem vagyok S. King függő  )
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #577 Dátum: 2006. November 10., 19:29:54 »
Végre valaki, akit érdekelnek a paranormális sorozatok. Üdvv a klubban Killjoy.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #576 Dátum: 2006. November 10., 19:26:57 »
Idézet
Én is csak most töltöm az Odaátot.
 Szerintem nem rossz. Nem egy hű de parás, enyhén tinihorroros (nekem pozitív, hogy nem nagyon) sorozat. Van benne egy kis krimi is. (Csak ami kiakaszt, hogy nincs normális főcíme zenével, meg a főszereplők nevéhez nincs kép társítva, mint pl. a Vészhelyzetben, de ez csak a saját külön rigolyám).
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #575 Dátum: 2006. November 10., 19:26:49 »
Idézet
Mert a CW előtt az volt a helyzet, hogy nem tudták az emberek. Pedig a Disassembled-ben is beszél levett sisakkal az ENSZ-ben, az pedig csak pár hónappal korábban van... Ennek ellenére az Amazing Spider-Man-ban behívatja az elnök (Bush) és megkérdezi, hogy "Mr Stark, Ön a Vasember vagy nem?" Szóval nemhogy az átlagember, de még az elnök sem tudja. Valahogy biztos visszacsinálták. A jó Ég tudja, hogyan és miért, de ez van.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EZ NAGYON SZAAAAAAAAAAAAAR!

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #574 Dátum: 2006. November 10., 19:25:27 »
Szomszédok? Dallas? Rabszolgasors? Koca sorozat függő vagy.

Nem elérhető killjoy

• Batman
Sztrájk topik
« Válasz #573 Dátum: 2006. November 10., 19:21:30 »
Sorozatok, amiket nézek, vagy a gépemen várnak, hogy megnézzem őket, vagy megvannak DVD-n:

Batman Animated Series
Battlestar Galactica
Bűbájos boszorkák
Cowboy Bebop
Dead Like Me
Desperate Housewives
Dexter
Father Of The Pride
Firefly
Grey's Anatomy
Heroes
House
Jericho
Joey
Justice League Animated Series
Lost
Masters Of Horror
My Name Is Earl
Numb3rs
Rome
Smallville
Superman Animated Series
Supernatural
The hitchhikers guide to the Galaxy
Thief
Veronica Mars
Weeds

A Bűbájosokon kívül (azt a lányom nézi) az összes feliratosan. És neeeeem, nem vagyok sorozat függő
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #572 Dátum: 2006. November 10., 19:20:36 »
Ja vissza csinálnak ezek már mindent tiszta gáz.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #571 Dátum: 2006. November 10., 19:11:24 »
Idézet
miér thivatkoznak arra az embereke, hogy Tony csak a CW előtt, vagy annak a kezdetén fedte fel magát?
Mert a CW előtt az volt a helyzet, hogy nem tudták az emberek. Pedig a Disassembled-ben is beszél levett sisakkal az ENSZ-ben, az pedig csak pár hónappal korábban van... Ennek ellenére az Amazing Spider-Man-ban behívatja az elnök (Bush) és megkérdezi, hogy "Mr Stark, Ön a Vasember vagy nem?" Szóval nemhogy az átlagember, de még az elnök sem tudja. Valahogy biztos visszacsinálták. A jó Ég tudja, hogyan és miért, de ez van.

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #570 Dátum: 2006. November 10., 19:10:32 »
X-Fanzine-on, most úgy van hogy minden képregény szám mellett ott a topik linkje és a legújabb hozzászólások is megjelennek a képregény mellett. Ennél jöbban azt hiszem lehetetlen a közelebb vinni a fórumot a képregényhez.