Ergo minden egyes szuperhős megfelel egy hadseregnek.
De itt most nem a hadseregek mérete dönt; AK "hadserege" nem is harcol, hanem bújkál. Ha Vasember velük lenne, akkor se támadnák meg a SHIELD-et, hanem a Regnek lenne más vezetője, akik ugyanúgy nyíltan vadásznának rájuk, ők meg ugyanígy underground jótevősködnének.
Abban egyetértek veled, hogy nem ő lesz a főgonosz. Nekem már régóta az a cafka Hill a gyanús vagy valaki még ő mögötte
Teljesen egyetértek, inkább azzal hogy "valaki mögötte", mert Hill egy nímand (mint a Forma-1-ben Daemon), ez látszik a Secret War végén. De hogy valakitől határozott parancsokat kap, az tuti, mert a Nemzeti Istent, Amerika Kapitányt minden ok nélkül akarta agyonlövetni és még csak dádát sem kapott érte. Akkor ugye még jóval a regtörvény hatályba lépése előtt voltunk, szóval ezért nem csukhatták le a szőke herceget; parancsot ugyan kapott az együttműködésre, de miután nem SHIELD ügynök, teljes joggal mondhatta hogy 'Nekem te csak akkor parancsolsz, ribi, ha aszondod hogy "Emeld fel a sörödet, mert hoztam alá egy alátétet!"'. Szóval kvázi ítélet nélkül lövetett egy USA-állampolgárra, ráadásul az egyik legnagyobb tiszteletben állóra, amit nem tehetett volna meg, ha nincs BAROMI erős hátszele... de lehet, hogy ez a hátszél csak a Kongresszus meg az elnök volt.
Szerintem a CW-nek úgy lesz vége, hogy besétál Palik Laci és hisztérikusan sikoltozni kezd: "HOVA TŰNT MARIA HILL, HOVA TŰNT MARIA HILL???"
No de vissza Tony-hoz: jelen állás szerint még abból a vádból sem tudja tisztázni magát, hogy ő felelős az iskolarobbantásért
Szerintem a Rozsomák-féle Walter Declun-vonal kifulladt, abban tényleg csak annyi volt, hogy a fószer minél többet akart kaszálni és ezért bruttósította Nitrót. De hogy pont ezen borult ki a bili, az már mellékes, amúgy egy "kis hal" az egész DamCon. Kábé mintha Rozsi 1917-ben elkapta volna Gavrilo Prinzipet; akkor már csak az antant-hatalmakkal kell elbánni...
Én azt nem értem, hogy az USA hogyan állhatott így Vasember mögé, akiről a CW előestéjén nem is tudták hivatalosan, hogy Tony Stark. És ahogy mondod, a DamCon-kapcsolat akár gyanúsítottá is teheti. Ezek után bevallja, hogy alkesz, és ez máris alkalmassá teszi arra, hogy kitömjék lóvéval a vállalatát és A LEGKÖZELEBBI BARÁTJA UTÁN KÜLJDÉK HAJTÓVADÁSZATRA; nekem ez egyszerűen nem életszerű. De lehet hogy azt mondták, hogy "Tony, öreg haver, ha ráveszed Pókembert hogy vegye le a maszkját, akkor hiszünk neked. Egyébként fel is út, le is út, te is ellenség leszel." És Tony Pókember behülyítésével a saját jegyét váltotta meg a regpárti tábornokság felé.
Ja és az Illuminati végén nekem teljesen az volt az érzésem, hogy Tony beszélget a páncéllal. Mintha azt mondaná levetett sisakkal, hogy "Nem jönnek" (mármint a többiek), aztán a páncél: "Közelednek". Lehet hogy Tony közben fölvette a maszkot, és a sisakban szólalt meg, ezzel mintegy maga mögött hagyva a gyönge Tony-énjét, és lélekben határozott Vasemberré változott, aki immár kiirtotta magából a kétségeket? De nekem elsőre úgy jött le, hogy a páncél, vagy a páncélban lakozó entitás vagy mittoménki Tony fölé kerekedett... lehet hogy ez a kis jelenetecske a végén fontos lesz?