Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 206103 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Rick Jones

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #569 Dátum: 2006. November 10., 19:08:37 »
hy!csak szeretnék 1 javaslatot tenni a képregények véleményezésével kapcsolatban,
olyan otletem támadt,hogy nézi valaki a képregényt,és amikor az utolsó laphoz ér,vagy egy olyan ablak jelenik meg,vagy az oldal alján egy négyzet,ahova véleményt lehet írni,s az embert arra késztetné,hogy írjon valamit,ha már 30,vagy akárhány oldalon keresztul olvasta a torténetet!Szerintem ez egy jó otlet!Csupán  a segítokészség vezérelt,mivel ez az az oldal,amelyibol kiindulva igazán megismertem és megszerettem magát a képregényeket!Köszönöm!!!

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #568 Dátum: 2006. November 10., 19:08:19 »
Én is csak most töltöm az Odaátot.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Nimrod

• Sólyomszem
  • *
    • http://xfanzine.hu
Sztrájk topik
« Válasz #567 Dátum: 2006. November 10., 19:01:38 »
Született feleségek póver!
<a target="_blank"  href="http://xfanzine.hu/xzsak/index.php"><b>COMING SOON, DONT MISS IT!!!</b></a>

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #566 Dátum: 2006. November 10., 18:48:13 »
Idézet
Rajtam kívül nézi még valaki az Odaátot?
Igen! De tv-ben! Úgyhogy nem ér lelőni a poénokat!  
 Na és House-t valaki?
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 18:48:41 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #565 Dátum: 2006. November 10., 18:44:11 »
Azt a sztrit én is sajnálom.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #564 Dátum: 2006. November 10., 18:33:30 »
Farek: Vhogy kimagyarázták, hogy mégsem ő az. A nyilvánosság előtt. A kormány tudta elvileg.

galamb: Látom, Punkológus elmesélte a SIns Pastot priviben. Részvétem.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #563 Dátum: 2006. November 10., 18:20:49 »
Biztos Wanda csinált valamit a house of M-ben.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #562 Dátum: 2006. November 10., 18:18:02 »
Idézet
Én azt nem értem, hogy az USA hogyan állhatott így Vasember mögé, akiről a CW előestéjén nem is tudták hivatalosan, hogy Tony Stark.
Már többször is szemet szúrt nekem ez a megjegyzés, ezért megismétlem egy korábban már feltett kérdésemet: térden állva könyörgök, valaki mesélje már el, hogy miér thivatkoznak arra az embereke, hogy Tony csak a CW előtt, vagy annak a kezdetén fedte fel magát? Hiszen annak idején az Avengers vol. 3. vége felé, de még jóval a Disassembled előtt már felfedte magát. Akkor, amikor ő volt a védelmi miniszter. Szóval most akkor hogy is van ez? Azt ne mondjátok , hogy megint visszacsinálták ezt!  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #561 Dátum: 2006. November 10., 18:05:56 »
Rajtam kívül nézi még valaki az Odaátot?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető morgena

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #560 Dátum: 2006. November 10., 18:01:47 »
Bár nem én kértem, de kaptam az alkalmon, és letöltöttem a Hzs fontokat, köszönet érte!

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #559 Dátum: 2006. November 10., 17:59:21 »
Idézet
Kaine: Van már valami info arról, hogy az Ultimate Spider-Mant ki fogja rajzolni Bagley után?
Bár nem nekem szántad,remélem nem gond:

Egyre valószinűbb,hogy Stuart Immonen fogja váltani azt hiszem úgy a 111.szám környékén.Stuart 1988-ban kezdte a szakmát rajzolt már Supermant X-ment,F4-et,the Incredible Hulkot,stb.Szóval pár ceruzát már biztosan kihegyezett.(pláne,hogy ezt a melót megkapja  )

Hogy mennyire lesz másabb,azt majd a szakértők megmondják.Ami rajzokat találtam tőle,azok alapján még nem alakult ki se rossz se jó véleményem.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #558 Dátum: 2006. November 10., 17:52:34 »
Idézet
Ergo minden egyes szuperhős megfelel egy hadseregnek.

De itt most nem a hadseregek mérete dönt; AK "hadserege" nem is harcol, hanem bújkál. Ha Vasember velük lenne, akkor se támadnák meg a SHIELD-et, hanem a Regnek lenne más vezetője, akik ugyanúgy nyíltan vadásznának rájuk, ők meg ugyanígy underground jótevősködnének.

Idézet
Abban egyetértek veled, hogy nem ő lesz a főgonosz. Nekem már régóta az a cafka Hill a gyanús vagy valaki még ő mögötte

Teljesen egyetértek, inkább azzal hogy "valaki mögötte", mert Hill egy nímand (mint a Forma-1-ben Daemon), ez látszik a Secret War végén. De hogy valakitől határozott parancsokat kap, az tuti, mert a Nemzeti Istent, Amerika Kapitányt minden ok nélkül akarta agyonlövetni és még csak dádát sem kapott érte. Akkor ugye még jóval a regtörvény hatályba lépése előtt voltunk, szóval ezért nem csukhatták le a szőke herceget; parancsot ugyan kapott az együttműködésre, de miután nem SHIELD ügynök, teljes joggal mondhatta hogy 'Nekem te csak akkor parancsolsz, ribi, ha aszondod hogy "Emeld fel a sörödet, mert hoztam alá egy alátétet!"'. Szóval kvázi ítélet nélkül lövetett egy USA-állampolgárra, ráadásul az egyik legnagyobb tiszteletben állóra, amit nem tehetett volna meg, ha nincs BAROMI erős hátszele... de lehet, hogy ez a hátszél csak a Kongresszus meg az elnök volt.

Szerintem a CW-nek úgy lesz vége, hogy besétál Palik Laci és hisztérikusan sikoltozni kezd: "HOVA TŰNT MARIA HILL, HOVA TŰNT MARIA HILL???"  

Idézet
No de vissza Tony-hoz: jelen állás szerint még abból a vádból sem tudja tisztázni magát, hogy ő felelős az iskolarobbantásért

Szerintem a Rozsomák-féle Walter Declun-vonal kifulladt, abban tényleg csak annyi volt, hogy a fószer minél többet akart kaszálni és ezért bruttósította Nitrót. De hogy pont ezen borult ki a bili, az már mellékes, amúgy egy "kis hal" az egész DamCon. Kábé mintha Rozsi 1917-ben elkapta volna Gavrilo Prinzipet; akkor már csak az antant-hatalmakkal kell elbánni...
Én azt nem értem, hogy az USA hogyan állhatott így Vasember mögé, akiről a CW előestéjén nem is tudták hivatalosan, hogy Tony Stark. És ahogy mondod, a DamCon-kapcsolat akár gyanúsítottá is teheti. Ezek után bevallja, hogy alkesz, és ez máris alkalmassá teszi arra, hogy kitömjék lóvéval a vállalatát és A LEGKÖZELEBBI BARÁTJA UTÁN KÜLJDÉK HAJTÓVADÁSZATRA; nekem ez egyszerűen nem életszerű. De lehet hogy azt mondták, hogy "Tony, öreg haver, ha ráveszed Pókembert hogy vegye le a maszkját, akkor hiszünk neked. Egyébként fel is út, le is út, te is ellenség leszel." És Tony Pókember behülyítésével a saját jegyét váltotta meg a regpárti tábornokság felé.

Ja és az Illuminati végén nekem teljesen az volt az érzésem, hogy Tony beszélget a páncéllal. Mintha azt mondaná levetett sisakkal, hogy "Nem jönnek" (mármint a többiek), aztán a páncél: "Közelednek". Lehet hogy Tony közben fölvette a maszkot, és a sisakban szólalt meg, ezzel mintegy maga mögött hagyva a gyönge Tony-énjét, és lélekben határozott Vasemberré változott, aki immár kiirtotta magából a kétségeket? De nekem elsőre úgy jött le, hogy a páncél, vagy a páncélban lakozó entitás vagy mittoménki Tony fölé kerekedett... lehet hogy ez a kis jelenetecske a végén fontos lesz?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #557 Dátum: 2006. November 10., 17:47:40 »
A Sins of pastra gondolsz Punk?

Amúgy én nem azért vagyok Vas elen, mert ő vezeti az antireg tábort, hanem egyszerűen azért megunszimpatikus a viselkedése. Ha a regisztrálásra való kényszerítés nem diktátorkodás, akkokr mi az?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
Sztrájk topik
« Válasz #556 Dátum: 2006. November 10., 17:43:07 »
Lehet, hogy csak nekem újdonság, és nem is ide kéne, hanem a pillanatnyilag nem létező sci-fi/fantasy topicba, és ha volt már valahol megemlítve akkor bocs, de leírom ide, hátha érdekel valakit.

Lesz DragonLance film! Pontosabban animációs film. A Dragonlance könyvek első trilógiájának első kötetéből készült képregény első három részének magyar változatát már itt is olvashattuk, ha jól emléxem Dead és Meletor jóvoltából. (Na ez szép mondat lett. ) Az ott olvasott az események is benne lesznek az Őszi alkony sárkányai c. krónikát feldolgozó rajzfilmben. Elvileg valamikorra 2007 őszére ígérik az alkotók. A hivatalos honlapon még van 1-2 info bár egyelőre nem túl sok.
www.dragonlance-movie.com/

Érdemes viszont megnézni a képgalériát, néhány rajz már fellelhető. Nekem tetszenek.
www.dragonlance-movie.com/movie/gallery/

Arra azért kíváncsi leszek, hogy hozzánk milyen formában jut el a dolog, már ha eljut majd egyáltalán. Mindenesetre örülnék valami pofás kis DVD-kiadásnak.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 17:43:39 írta inferno »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #555 Dátum: 2006. November 10., 17:39:45 »
privát ment, légy erős

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #554 Dátum: 2006. November 10., 17:29:04 »
Idézet
Ha esetleg mégis érdekelne leírhatom privátban.
 Ha megteszed, azt megköszönném!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #553 Dátum: 2006. November 10., 17:24:51 »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #552 Dátum: 2006. November 10., 17:10:19 »
Soha nem gondolam volna, hogy ezt mondom    de mindenki nézze most azzonal a Balázs showt!!!      

Szerk.: elnézést azoktól, akik belefutottak. Hát, gondolom lerohadt a lakat a zártosztályon. Még jó hogy nem nézek tv-t    . Innom kell erre...  

+++

vicc:

A Gösser, a Carlsberg és a Fosters sörgyárak képviselői eldöntik, hogy elmennek együtt sörözni. Bemennek egy vendéglátóhelyre és a pultnál mindenki rendel magának. A Gösser gyár képviselője kér egy üveg Gössert, a Carlsberg gyár képviselője egy Carlsberget, a Fosters képviselője pedig egy citromos teát. Látják ezt a többiek, és nem értik, miért nem Fosterst kért. Meg is kérdi az egyikőjük:
- Ne haragudj, de te miért citromos teát rendeltél? Mire a fickó:
- Hát srácok! Ha ti nem isztok sört, akkor én sem!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 17:24:41 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #551 Dátum: 2006. November 10., 17:08:32 »
Hát nem akarlak kiábránditani az egész dologból, úgyhogy nem tudom, el mondjam-e. Mert egy jó stílusu író hatalmas hibájáról van szó. Szóval én támogatom azt a gondolatot, hogy vegyél Hihetetlen Pókembert (kódnevén HiPó  ), mert megéri, nem rosszak a sztorik, sőt gyakran kifejezetten nagyon jók, de lesz benne egy történet, amit szerintem - és még nagyon sokak szerint - egyszerűen nem lehet megemészteni. Ha esetleg mégis érdekelne leírhatom privátban. Azért ott, mert tulajdonképpen spoiler, hisz nálunk is megfog jelenni papíron. Másrészt ez hiába spoiler, ezt annyiszor kitárgyaltuk, hogy nem hiszem, hogy szükséges megint egy lapot tele rakni egy bizonyos író anyázásával. (De hogy ezt a két indokomoat hogyan lehet összeegyeztetni, azt ne is kérdezd  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 17:09:19 írta Punkológus »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #550 Dátum: 2006. November 10., 16:46:17 »
Most rámijesztettél Punkológus!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #549 Dátum: 2006. November 10., 15:28:29 »
Idézet
Valaki fel tudná teni a Hzs fontokat?
Köszi!

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
Sztrájk topik
« Válasz #548 Dátum: 2006. November 10., 15:16:20 »
Idézet
Idézet
Vagyis Farkaskölyök??  Érdekes megközelítés...
Nah, a becézése meg "Lobi" (tizenvalahány évvel ezelőtt még nagy kincsnek számított a spanyol nyelvű "Partulla X" is :-) ), ami meg akkor "Farkaskölyki"? Akkor már inkább a pézsmapatkány  

Mármint Patrulla-X, gondolom. Szóval Farkaskölyök az X-Őrjáratból. És még a magyarok fordítanak félre...

Azt tudtátok, hogy Rozsinak is van saját márkája, mint a "sztároknak":  www.wolverine.com

(Amúgy ezt a céget pont az 1880-as években alapították, szóval a dátum stimmel... )
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 15:23:37 írta inferno »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #547 Dátum: 2006. November 10., 15:15:50 »
Idézet
Amúgy szegény Gwen még ugye nem tért vissza? (leszámítva klónját a "sorsdöntő kaland"-ban) Az tényleg sok lenne, főleg azok után, hogy néhány remek történetet írtak az "emlékére": Pl. A Csók, Pókember Blue.
Általában egyet szoktam érteni minden olyan felszólítással, hogy tessék Pókember képregényt venni, de az idézet hozzászólásod miatt most azt kell mondanom, hogy ne tedd meg. Majd késöbb. Majd szólunk, hogy mikor érdemes. Mert egy világ dőlne össze benned. Nem kicsit. Nagyon.
Idézet
Francokat... Tony önmagában nem tényező. Hasonlat: az első világháború Gavrilo Prinzip, Ferenc Ferdinánd, Clemencau meg voltaképpen minden SZEMÉLY nélkül ugyanúgy kitört volna. Legfeljebb nem egy politikai gyilkossággal kezdődött volna a Balkánon, hanem két csatahajó egymásra lődözésével a La Manche-csatornában, de a végére már ugyanúgy senkit sem érdekelt volna, mint ahogy nem érdekelt senkit Ferenc Ferdinánd sem... Itt a CW-ben is hiába esik ki a sorból Vasember (ahogy már nagyon sokan kiestek), mert ettől a helyzet még megmarad. Mondjuk ha Vasember nem áll önként és dalolva a Reg mellé, akkor tán csak egy év múlva kezdődik, de végül mindenképpen kiborult volna a bili.
Ebbe egy kicsit belekötnék. Szerintem jelen esetben igenis számít a személy. Ugyanis valódi hadseregekről nem beszélhetünk, hisz valójában még egy ezredett sem tesz ki a harcokban résztvevő felek száma (kivéve ha a SHIELD-et ideveszem, bár ők is csak kommandósokat alkalmaznak). Ergo minden egyes szuperhős megfelel egy hadseregnek. És Tony szerepe még mindig nincs tisztázva. Abban egyetértek veled, hogy nem ő lesz a főgonosz. Nekem már régóta az a cafka Hill a gyanús vagy valaki még ő mögötte (ebbe akár erotikus felhang is vegyülhet  Képzeljük csak el Reed Richards-ot titkos csábítóként. Na az lenne nagy botrány az F4-ben  ) No de vissza Tony-hoz: jelen állás szerint még abból a vádból sem tudja tisztázni magát, hogy ő felelős az iskolarobbantásért (de lehet, hogy ő indította be a szovjet tankot Pesten    ). Az Illuminati-ban előre jósolgat, hogy elöbb-utóbb valami szörnyüség fog történni és ha jól emlékszem valami gyerekeket is említ. Plusz a Damage Controll-os kapcsolat is eléggé gyanús. Nem azt mondom, hogy ő volt (sőt elég valószinütlen), de nem kizárható. Fontos tényező továbbá, hogy ő győzte meg PP-t arról, vegye le a maszkját. És ezzel rengeteg szuperhőst maga mellé állított vagy legalább is megingatott, hisz Pókember volt a titkos személyazonosság ikonja. Tony-nak pénze, befolyása és hatalma van, ami színtén nem keveset nyom a latban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 15:25:36 írta Punkológus »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #546 Dátum: 2006. November 10., 15:07:13 »
Járhattunk volna rosszabbul is. Pl:

Gyűrűk Ura - Olifánt és Kacifánt
 Alien - Hasító
 Predator - Böllér
 Terminátor -Gladiátor Radiátor
 Gladiátor -ProtoTerminátor
 Fantastic Four: Kuul Kvartett
 Magneto -Tát Vödör
 Nightcrawler - Hipp-Hopp Mozart
 Vadóc - Ms. Tapera
 Luke Skywalker - Égboltonsétáló Lukács
 Han Solo - Szingli Han
 stb...

Paraszt bácsika Ufót látott. Kivonul a tv-stáb. Kérik mondja el mit látott. Szabadkozik, hogy nincs neki ahhoz szókincse. Nem baj, akkor mondja el saját szavaival. Nagy nehezen kötélnek áll:
-Háát az úgy volt, hogy este kimentem a kukoricásba.
 Ku...va sötét volt.
 Oszt egyszer csak...húúú mi a pi...a!
 Osztán megint ku...va sötét lett.

Öreg székely 79-ben felutazik Pestre.
 Beül egy moziba, megnézi a Star Wars-t.
 Hazautazik.
 Megvacsorázik.
 Megdöngeti az asszonyt.
 Kiül a ház elé a padra.
 Rágyújt a pipájára.
 Elpöfékel egy darabig.
 Majd így szól:
-Hát én ezt akko' se hiszem el.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 15:11:25 írta Gorgonita »

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #545 Dátum: 2006. November 10., 14:45:33 »
Valaki fel tudná teni a Hzs fontokat?
Köszi!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 14:47:09 írta horjb »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #544 Dátum: 2006. November 10., 14:34:30 »
Idézet
Bár végül is ki tudja mennyi idős, ahoz képest nagyon jól tartja magát.
A marvell adatttár szerint 1880-valahányban született
Idézet
galamb: Benne van Gwen Stacy, itt a bizonyíték:
Oké megfogtál, csak a rövidebb előzetesben több hangsúlyt fektettek rá!
 Én is ellőnék egy viccet:
 Fiatal házasok, a nő terhes, elmennek a nőgyógyázhoz, hogy mégis hogy szexelhetnek úgy, hogy ne legyen baja a babának.
 Az orvos: - Nézzék, az 1. 3 hónapban ajánlom a misszionárius pózt, a 2. 3 hónapban a kutya-pózt, az utolsó 3 hónapban a farkas-pózt
 Mire a férj: -És mégis milyen a farkas-póz?
 Az orvos: - Maga ül a lyuk mellet, és vonyít!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 14:38:46 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #543 Dátum: 2006. November 10., 14:29:44 »
Ennél már csak az a jobb, mikor a testsúlya vagy a csontozata kerül szóba.    

++++

Viccrovatunk következik   :

Nő:

Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról.
Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam.
Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...

Férfi:

Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 10., 14:31:01 írta Gabe »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #542 Dátum: 2006. November 10., 14:24:29 »
Nem hiszem el, hogy megint előkerült ez a Rozsomák, Farkas, akármi más téma. nem teljesen mindegy, melyik et használják, két perc után úgyis tudjátok kiről van szó.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #541 Dátum: 2006. November 10., 14:21:09 »
Idézet
Vagyis Farkaskölyök??  Érdekes megközelítés...
Nah, a becézése meg "Lobi" (tizenvalahány évvel ezelőtt még nagy kincsnek számított a spanyol nyelvű "Partulla X" is :-) ), ami meg akkor "Farkaskölyki"? Akkor már inkább a pézsmapatkány  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #540 Dátum: 2006. November 10., 14:11:49 »
Csak ez a farkaskölyök kicsit fiatalosan hangzik, nem?  
Bár végül is ki tudja mennyi idős, ahoz képest nagyon jól tartja magát.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.