Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 204346 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kyster

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #239 Dátum: 2006. November 07., 09:38:42 »
üdv!

én is egyike lennék a nem fórumozó, csak olvasó képregényrajongóknak.   jöhetnék a kifogásokkal, de minek. Sepi hozzászólása nagyjából fedi az én indokaimat is - 1. és 3. pont. volt, hogy benyögtem egy köszönömöt, volt, hogy csak terveztem, aztán elmaradt. s ez nem is fog változni.
értem én a sztrájk indokait, de tényleg nem hiszem, hogy több véleményező lenne ezáltal. ilyenek vagyunk. a chatboxban látott 27. "mikor lesz már frissítés?"-től azonban néha nekem is égnek állt a hajam. mintha ezen múlna, hogy mikor adtok nekünk karitatív alapon olvasnivalót.   s ezen az alapon az itt esetlegesen hőzöngőket sem értem. mindegy.
eddigiekért köszönet   , külön csemege volt számomra a Warhammer40k és a 300. s persze a Póklány.  
ha vége a szünetnek, rám számíthattok mint stabil olvasóra. ezt vehetitek ígéretnek.

no ennyi, úgyse írtam semmi egetrengetőt.

kazalnyi tiszteletem
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 09:41:24 írta kyster »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #238 Dátum: 2006. November 07., 09:32:22 »
Sajnálom, hogy én is csak tovább folytatom azt amit már mások is elmondtak,
de egyettértek azokkal (killroy, stb) akik már megfogalmazták a fórumozó véleményüket.

Meg kell érteni azt is, hogy sok embernek tényleg nincs sok ideje a fórumokba
irogatni. Eddig a hónapig én is csak havonta jó ha kb 1 órára tudtam beülni a net
elé, és még ennek is örülhettem. Így igazán csak arra volt időm, hogy lepattintsak
pár új képregényt, hogy "majd egyszer elolvasom" és usgyi újra a munkába.
Sok képregényt leszedtem, de sajna kb a 90%-át el sem tudtam olvasni, mert a
munka és a család mellett nem sok időm marad ilyesmire. Szerintem ezzel vannak
még néhányan így.

Másik probléma szintén ebből ered. A fórum. Mivel néha csak arra volt időm, hogy
letöltsek pár számot a kedvenceimtől, nem igazán maradt már arra idő hogy véle-
ményt fejtsek ki. Erre nekem igazán három személyes okom van:
1. Mivel nem mindig tudom letöltés után azonnal elolvasni a képregényt ezért igazán komoly véleményt nem tudok róla mondani. (Azt látom, hogy igényes munka, mert ha nem az lenne le sem szedném - szerintem már ez is egyfajta véleménynyilvánítás)
2. Már régebben próbáltam véleményt mondani más oldalakon és az volt a reakció, hogy vagy le sem sz...ták, vagy lehurrogták az embert. Ezekután ugyan kinek lenne kedve irogatni.
3. Néha némelyik fórum olyan hosszú, hogy nincs ideje az embernek végigolvasni
az összes beírást. Mert hát úgy bekapcsolódni egy társalgásba, hogy azt sem tudod miről van szó, elég gáz. (Az előző pont tapasztalata alapján. "Nehogymá' ugyanazt írjam amit már más leírt.")

Szóval szerintem ezt is figyelembe kellene venni a sztrájk kapcsán, hogy nem
mindenki tizenéves diák aki suli után a neten lóg, hanem hogy igenis vannak
felnőtt emberek akiknek a munka és a család mellett örülhetnek, hogy hódolni
tudnak ennek a még mindig tartó gyermekkori szerelemnek.

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talp

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #237 Dátum: 2006. November 07., 09:24:40 »
Kedves Hálózsákos mindenki aki most sztrájkol!

Nem értem a sztrájk okát eddog még csak kétszer jártam az oldalon.
Az első alkalommal le is töltöttem az eddig felrakott összes (3 az ötből) frank miller 300 képregényt (ezért utólag is hála és köszönet).
El tudjátok valahogy küldeni a többit?
Angolul is tökéletes, majd én lefordítom.
Viszont nagyon kíváncsi lennék a végére.

az e-mail címem benne van a rendszerben.

Köszönöm,

Talp

Nem elérhető Jötün

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #236 Dátum: 2006. November 07., 07:14:38 »
Ha nem irtam az a baj, ha irtam akkor meg az...
Nos, ebből csak egy látszik: kibaszottul igazam volt, mikor pár hónapja úgy döntöttem, hogy nem vitázom többet internetes fórumokon. Ugyanis rájöttem, hogy ez a pöcsverés egyik elég unalmas formája.
Úgyhogy viszont soha nem látás, és főjetek a saját káposztalavetekben hülyegyerekek!
Ezt a faszarcú egy csapatot...

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #235 Dátum: 2006. November 07., 01:50:28 »
Hogy én mennyire utáltam mindig is az "Én megmondtam..." kezdetű mondatokat, de lassan lehet, hogy el kellene kezdenem lottózni. Jó ideje nem írtam már a fórumba, nem véletlenül, legutóbbi hozzászólásaimban hangot adtam egy olyan véleményemnek, amely olyan szinten negatív fogadtatásban részesült, hogy gyakorlatilag végleg elment a kedvem minden honosítástól. És ezt a karthauziakra emlékeztető fogadalmat mindezidáig sikeresen meg is tartottam, most is csak azért töröm meg a magam által vállalt csendet, hogy egy, számomra logikusnak tűnő kérdést tegyek fel a volt harcostársaknak.

Anno beszéltünk erről itt a fórumon és én azt mondtam, hogy ez egy öngerjesztő folyamat lesz. Sajnos úgy tűnik, hogy tényleg így van. Valaki írta, hogy egyes olvasók mennyire kiszámíthatóan reagáltak, hát a másik oldal ezen lépését én is már "megjósoltam" pár hónapja. Először indult a verjük a hírekben a tamtamot a fórumhozzászólásokért, és egy-két hétig volt is több hozzászólás, majd visszaállt a régi rend. Második lépésként jött a csak a fórumban hozzászólók/e-mailt írók kapják meg bizonyos képregények letöltési lehetőségét. Ismét megugrott a hozzászólók száma, de hogy-hogy nem, pár hét múlva ismét visszaállt régi "pompájába" a rend. Most kivégezve a letöltés, kivégezve a fórum, az olvasók értetlenül állnak és vérmérsékletüknek megfelelően reagálnak. Van aki hozzászól, sajnálja és megérti, van aki elküld benneteket melegebb éghajlatra, de a legtöbben szarnak az egészre, mivel ahogy a spanyol mondja (ha jól beszél angolul) "Easy come, easy go". Ingyen volt, most nincs, majd lesz más. Egy jó páran átpártolnak más oldalakhoz, és ha újraindul a Zsák (Mert kit akarunk becsapni? Újra fog indulni, csak ki kell heverni ezt a "hisztit". Bocs ezért a kifejezésért, de már annyian használták előttem, hogy nem volt kedvem erre a helyzetre egy ideillőbb kifejezést keresni.), akkor visszajönnek és töltenek újra. Ennyi. És nézzük, mit nyertetek ti? Vegyük, hogy karácsonyig nem lesz frissítés, akkor pedig kinyomjátok egyszerre szinte az összes addig összegyűlt motyót. (Mert megint csak az eddigi tapasztalatok alapján ez így fog történni.) A sztrájkkal rövid távon sikerül (legyek optimista!) 100 új embert megmozgatni a fórumon, akik egy-két hozzászólással reagáltak a kialakult helyzetre. Ebből a 100 emberből 80-85 lemorzsolódik 2007. februárjára. (És ez egy nagyon optimista jóslat szerintem! Mind a megmaradó 15-20 ember, mind az, hogy ez a dolog elhúzódhat két hónapig.) Márciusra eljutunk ismét a mostani sztrájk előtti szintre, csak már 20 masszív fórumozó helyett lesz 30! És ismét felmerül a kérdés, hogy mivel lehetne rávenni az olvasókat arra, hogy reagáljanak. Sztrájkoljunk egy-két hónapig? Hmmm... az már volt, és két hónap alatt kifújt a sztrájkkor fellelkesültek lendülete. Akkor most mit csináljunk?

No és ez lenne ennek a hosszúra nyúlt gondolatmenetnek a valódi kérdése? WHAT'S NEXT? Mivel fogjátok legközelebb rávenni a népet a reakcióra?

No flame! Nem akarok senkit támadni, végülis mindig azt mondtam: "Tiszteljük mások elmebaját, hogy a miénket is elfogadják." De ezzel a sztrájkkal (legalábbis nálam) ugyanazt éritek el, mint a "hülyebaromfélpályásútlezárásosmagyarzászlótlengetőmiértnemjárarraolyankoregyrészegkamionos" békés demonstrálók. (De ha most valaki elkezd politizálni, vagy azon megsértődni, hogy ezekhez az emberekhez (?) hasonlítom a zsákosokat, azt megrúgom! Itt és most szeretném írásban kijelenteni, hogy felelősségem teljes tudatában, tiszta elmeállapotban írtam ezeket a sorokat és sem a Zsák bármely tagját, sem bárkit aki ezt provokációnak akarva értelmezni magára venné, senkit nem tartok "hülyebaromfélpályásútlezárásosmagyarzászlótlengetőmiértnemjárarraolyankoregyrészegkamionos"-nak!) Nem értem, hogy mit vártok az egésztől. Mert ha valaki este, munka után, hazafelé menet egy ilyen demonstrációnak köszönhetően áll fél órát feleslegesen és nem a zászlót lobogtatókat kívánja a halál f...ára, az hazudik! No, hogy keveredek ki ebből jól? Már sehogy. De a lényeg: komolyan úgy gondoljátok, hogy attól hogy sztrájkoltok BÁRMI is változik majd? Évek óta nem változott, és nem is fog. És hogy miért gondolom így? Erre a idézettel válaszolok:

"Ami ingyen van, azt nem kell megköszönni, azt csak visszük, de hol van már a következő rész?"
                                    (egy ismeretlen képregény letöltő)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 01:55:41 írta killjoy »
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #234 Dátum: 2006. November 07., 00:33:09 »
No, még mindig nem frissült az oldal. Ez már pofátlanság!!!!!!!!
Tudjátok mit?   ti   -ok, meg egyébként is   .

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Sztrájk topik
« Válasz #233 Dátum: 2006. November 07., 00:15:37 »
Idézet
off

BEIGLI69 a honlapom címe Hosaka Boardgame Site

/off

off
Király a honlap Hosaka!  
Ja, és regisztráltam is.  
Sőt írtam a chatboxba.      
/off
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 00:17:15 írta recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #232 Dátum: 2006. November 06., 23:15:42 »
WWáááá hegyitomi kösz szépen, kajak működik.    

DD: Így már mindjárt más, hogy elnézést kérsz, a mai világban, mikor mindenki csak a maga igazát szajkózza, ez igazán üdítő és közben rájöttem, hogy nem is az újoncokkal, hanem a követelőzőkkel van bajod.

És én nem tartozom közéjük.

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #231 Dátum: 2006. November 06., 23:12:03 »
Idézet
Hegyitomi:
én meg már azt hittem  az avtarodból, hogy a pszichedelika imádók sorába tartozól
(Krisna egy fekete ló hátán lovagol át a tűz elementális világából a vízébe)
örülök, hogy ennyi embernek szemet szúrt az avatarom. Végtére is ez az avatar célja...a figyelemfelkeltés

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Sztrájk topik
« Válasz #230 Dátum: 2006. November 06., 23:10:38 »
Nah, én is végigolvastam vagy 3 oldalt. Komolyan mondom egyre viccesebbek vagytok néha...  amúgy kár, hogy van olyan még mindig, akinek halvány-lila gőze sincs, hogy miről szól ez az egész. De ahogy látom ez már nem is fog változni. Persze még változhat! (ici-piciként jegyezném meg, hogy itt van példa Gabe, nem csoda, hogy szegényt már fárasztják ezek a dolgok)

Ja és leszek olyan személyeskedő-tapló-tűrhő-bunkó-parszt-állat, de megkérdezném a tsiztelt uraktól, hogy egy regisztráción mi a kénköves menkű terhes és időigényes?

Ui: Punkológus! Jól eltűntél...remélem egy másik oldalt sem felejtesz el, aminek második része Tom.  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #229 Dátum: 2006. November 06., 22:58:34 »
No két dolog meg egy utóirat;)

1: szeretnk bocsánatot kérniu Talgabytól, remélem levágta, hogy a sörös megvesztegetés csak poén volt, és nincs harag

2.: a véleményezéssel. csak egy kis szösszenet. Az az egyik nagy baja a mai világnak, és ezen belül a magyar társadalomnak, hogy az emberek többsége nem tud visszajelzést adni /tisztelet a kivételnek/. Itt nem csak a sorok számáról van szó. Valóban, az hogy melyik oldalon van nyomtatási hiba olyan visszajelzés amit újabban nem lehet, és nem is hiszem hogy kell elmondani. Viszont a visszajelzésnek pont az a lényege hogy elmondhassuk, milyen érzéseket keltett bennünk a az adott mű. Márpedig mindenkinek a saját érzése egyedi, és utánozhatatlan. Mindegy ha a közönség sír, vagy nevet, a lényeg hogy ne köhögjön..alapigazság szerintem. Ha egy képregényre nem jön semmilyen vagy kevés visszajelzés akkor az azt is jelentheti, hogy nem keltett érzéseket az olvasóban, márpedig így valóban nincs értelme csinálni.

U.I.: bár már mások is elmondták....véleményem szerint nagy előnye volt az oldalnak, és a fórumának /mint álltalában a képregényes fórumoknak/, hogy a politika ide nem tette be a lábát, ésnem mentek itt végbe menő viták arról, hogy ki szerint lopott többet egyik vagy másik főokos.
Peace, Respect, Love

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #228 Dátum: 2006. November 06., 22:39:12 »
Én most kezdtem el a Fantasztikus Négyest kb. előlről, tehát nyugdíjas koromig fognak állni a hátam mögött, és követelni, hogy azt a cirka 500 részt csináljam meg, ami vissza van, a többi képregénnyel egyetemben. huh... Elment az eszed? Van itt Bosszú Angyalai is (többszáz résszes az is). Ha azt mondod, hogy azok téged nem érdekelnek, vagy túlságosan hosszúk (másnak a kedvenceiről beszélsz) akkor eleve különbséget teszel olvasó és olvasó között. Milyen alapon kellene a számodra szükséges képregényeknek (vagy a "rövideknek") elsődleges prioritást adni? Akkor én is javasolnék valamit, amiben a két frissítés közötti várakozással töltött idődet töltheted: tanulj meg angolul (ha tudsz akkor számodra az oldal használata úgyis fölösleges, mert a fórum nyilvánvalóan nem hat meg, más meg nem maradna amit önerőből ne tudnál elolvasni).
Ez azzal a nyilvánvaló előnnyel is járna, hogy nem függenél a "szemét" honosítok kényétől, kedvétől, ízlésétől, munkabírásától.

Azt hiszem fárasztó ez a sztrájk. Amíg nincs vége lelépek én is, inkább a szélmalomharc helyett a pihenést választom. De ne marjátok egymást a továbbiakban, fölösleges. Nem ér semmit, kb. 20 az átlagos létszám a topikban, szemben a napi 800 látogatóval. A maradék 780 embert nem győzitek meg semmiről, mert nem is látnak titeket. Pedig az oldal működése szempontjából a létszámúk folytán ők a "fontosabbak" (ne értsétek félre). Inkább menjetek át más oldalakra, ha olvasni akartok, vagy csináljatok valami mást de ennek nincs sok értelme. Ha az oldal újra menni fog, akit érdekel az úgyis észreveszi majd.

Minden jót.

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #227 Dátum: 2006. November 06., 22:23:32 »
Idézet
Oké! Feladom!    Egy közgázassal soha nem érdemes vitatkozni!
Persze nem felvágózásból mondtam, de ez tényleg így van, barátom.

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #226 Dátum: 2006. November 06., 22:18:22 »
Újfent megemlítettem, hogy van egy tagadhatatlan hátránya a honlapnak: ha már belekezdtetek egy sorozatba, akkor fejezzétek is be, kivéve ha túlságosan hosszú, és ne kezdjetek be újabb és újabb történetekbe, mialatt az emberek hónapokon/évszakokon átt várják a folytatást.

Ez egy újabb elönye annak, ha a képregények alá kiteszitek a nem kötelezo véleményezést.
Ha ugyanis bizonytalanok vagytok abban, hogy jónak találják azt a bizonyos sorozatot, akkor így véleményt tudnak írni, amivel ti is tisztában vagytok.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #225 Dátum: 2006. November 06., 22:07:51 »
Idézet
Egy dolgot azért figyelmen kívül hagysz. Kik jönnek be ide? Azok, akik elfáradtak, és itt akarják kipihenni a nap fáradalmait, egy-egy új honosított képregénnyel. De ha más dolgaik vannak (merr én is foleg csak esténként jövök), akkor eszükbe sincs írni, mert egyszeruen kimerültek. Tolük ne várjatok írást.
Vannak olyanok, akik unalomuzonek, vagy érdeklodésbol jönnek ide. Megnézik, elolvassák, jól érzik magukat, de egyszeruen nincs erejük írni valamilyen okból. Ez lehet fáradtság, vagy egyéb ügyes-bajos dolgok. A harmadik lehetoség az az, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyunk elégedve." Ok meg ezért nem írnak. Mert megelégednek veletek, és rátok bízzák dolgokat.

Szvsz az lenne a legjobb, amit alább mondtak. Ha minden képregény alá kiraknátok egy véleményezo téglalapot amibe mindenki beírja a véleményét persze nem kötelezo, hanem önkéntes alapon. Így is lesznek olyanok, akik nem írnak?
K-E-V-E-S-E-B-B-E-N!:D

Miért?
Mert eddig az volt, hogy aki véleményt akart írni annak regisztrálnia is kellett. Na most valljuk be: ez sokak számára elveszi kedvet, mert igen körülményes, azaz inkább idoigényes. És ez sokak számára nem éri meg.

Ugyan nyitottatok egy társalgót, de oda végülis azért nem mernek írni, mert nem tudják, hogy OFF-olnak-e a véleményezéssel, vagy sem.
És igazuk van.
Miért?
Mert a véleményeket a fórumba kell írni.

DE! :-)
Ti önkéntesen a szórakoztatóiparban dolgoztok. Na most nem tudok, hogy ki tanul nálatok közgázt, de vegyétek figyelembe, aki a szórakoztatóiparban fogyasztóként jelenik meg az elsosorban rövidtávon gondolkodik.

Éppen ezért akinek megtetszett megtetszett egy képregény biztos tud legalább két mondatot mondani. Vagy csak annyit, hogy "Király volt!".
Miért?
2 okból:
1. Mert még nagyon a fejében van.
2. Mert nem kell a regisztrációval bajlódnia.
+1. Ha ti ezeket a véleményeket tudjátok ellenorizni, akkor tisztább képet kaptok.

De azt várhatjátok el az emberektol, hogy tömegesen regisztráljanak. Hiszen aki a szórakoztatóiparba megy felfrissülni az a rövidtávú kielégülést keresi, és nem akar öt percet bajlódni a regisztrációval, mert nincs hozzá kedve.
Ilyenek a magyar olvasók. És nem csak itt, hanem más képregényoldalakon is.
 Oké! Feladom!    Egy közgázassal soha nem érdemes vitatkozni!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #224 Dátum: 2006. November 06., 22:00:04 »
Nekem nem az a bajom, hogy várják a folytatást, hanem az, hogy most jönnek elő a kéréseikkel, amikor a HZS ideiglenesen szünetel. Ez tipikusan a kuncsorgással próbálom elérni célom dolog. Az ilyen bosszant. A z induljatok újra és véleményezni fogok típusú hozzászólások is bosszantanak. Ezeknek a tömege idézte agyamra a vörös ködöt, aminek hatása alatt elkövettem a tegnapi hozzászólásomat. Tudom, hogy ezzel a népszerűégi indexem mélyrepülésbe kezdett, de mint a nevem is mutatja én sokszor kimondom a vélemnyem, ha ez másoknak nem tetszik, vagy sért.  Ezért lehet szeretni, lehet utláni.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Erzo

• Mulder ügynök
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #223 Dátum: 2006. November 06., 21:49:25 »
Sajnálom ezt a szünetet, szeretem ezt az oldalt, segített jobban megismerni az Angyalokat, illetve az F4-et. Legutóbb az Erőtlenült olvastam, nagyon elgondolkodtató volt.

Ugyanakkor bevallom nem nagyon írtam, azt a keveset is a Civil War sörözőben követtem el... Nem ígérem, hogy most majd hú de sokat fogok írni, amiért bocsánatot kérek, én néma respekttel gondolok az alkotókra munkásságukat illetően.

A politikát, ha lehet mellőzzük, mert a faxom tele van vele, hogy mindenki nyomja a politikai véleményét, meg szidja a nem vele egy táborban lévőt, pls ezt hagyjuk el, ez egy képregény fórum vagy mifene.

PEACE!!!

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #222 Dátum: 2006. November 06., 21:47:03 »
Idézet
Még egy követelőző...
ha rám értetted csak a poén volt a hozzászólásom, ha oszlányiakosra, akkor meg én szeretnék ilyen követeléseket kapni bármikor.

Nem elérhető SW fan

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #221 Dátum: 2006. November 06., 21:31:57 »
Idézet
KEDVES NEM-FÓRUMOZÓK: Gondolom egy félnap azért rá megy a honosításra. Viszont egy rövid "tetszett (vagy nem) ez a rész is, nem találtam hibát (vagy éppen találtam) a honosításban, köszi srácok" hozzászólást szerintem 5 perc alatt be lehet vésni.
 Hiszen asszem egyszer Micho, vagy Talgaby mondta, hogy nem muelemzést várnak az embertol.
Egy dolgot azért figyelmen kívül hagysz. Kik jönnek be ide? Azok, akik elfáradtak, és itt akarják kipihenni a nap fáradalmait, egy-egy új honosított képregénnyel. De ha más dolgaik vannak (merr én is foleg csak esténként jövök), akkor eszükbe sincs írni, mert egyszeruen kimerültek. Tolük ne várjatok írást.
Vannak olyanok, akik unalomuzonek, vagy érdeklodésbol jönnek ide. Megnézik, elolvassák, jól érzik magukat, de egyszeruen nincs erejük írni valamilyen okból. Ez lehet fáradtság, vagy egyéb ügyes-bajos dolgok. A harmadik lehetoség az az, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyunk elégedve." Ok meg ezért nem írnak. Mert megelégednek veletek, és rátok bízzák dolgokat.

Szvsz az lenne a legjobb, amit alább mondtak. Ha minden képregény alá kiraknátok egy véleményezo téglalapot amibe mindenki beírja a véleményét persze nem kötelezo, hanem önkéntes alapon. Így is lesznek olyanok, akik nem írnak?
K-E-V-E-S-E-B-B-E-N!:D

Miért?
Mert eddig az volt, hogy aki véleményt akart írni annak regisztrálnia is kellett. Na most valljuk be: ez sokak számára elveszi kedvet, mert igen körülményes, azaz inkább idoigényes. És ez sokak számára nem éri meg.

Ugyan nyitottatok egy társalgót, de oda végülis azért nem mernek írni, mert nem tudják, hogy OFF-olnak-e a véleményezéssel, vagy sem.
És igazuk van.
Miért?
Mert a véleményeket a fórumba kell írni.

DE! :-)
Ti önkéntesen a szórakoztatóiparban dolgoztok. Na most nem tudok, hogy ki tanul nálatok közgázt, de vegyétek figyelembe, aki a szórakoztatóiparban fogyasztóként jelenik meg az elsosorban rövidtávon gondolkodik.

Éppen ezért akinek megtetszett megtetszett egy képregény biztos tud legalább két mondatot mondani. Vagy csak annyit, hogy "Király volt!".
Miért?
2 okból:
1. Mert még nagyon a fejében van.
2. Mert nem kell a regisztrációval bajlódnia.
+1. Ha ti ezeket a véleményeket tudjátok ellenorizni, akkor tisztább képet kaptok.

De azt várhatjátok el az emberektol, hogy tömegesen regisztráljanak. Hiszen aki a szórakoztatóiparba megy felfrissülni az a rövidtávú kielégülést keresi, és nem akar öt percet bajlódni a regisztrációval, mert nincs hozzá kedve.
Ilyenek a magyar olvasók. És nem csak itt, hanem más képregényoldalakon is.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #220 Dátum: 2006. November 06., 21:31:46 »
Még egy követelőző...

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető oszlanyiakos

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #219 Dátum: 2006. November 06., 21:27:38 »
Gyerekek!

MNosta akarjátok abbahgyni az oldalt?! Pedig a "Haláli hullák hajnala" című képregényetek csak most kezdődött, és ez a harmadik zombis történet amin tudok röhögni ( 1.: Holtak hajnala 1974, Holtak Hajnala 2000 valamennyi= a moziban visongtam a röhögéstől, majdnem ki is dobtak és a legvégén felálltam és tapsolva fütyültem és kurjongattam). Ez a történet egyszerűen zseniális.

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #218 Dátum: 2006. November 06., 21:26:10 »
Mikó' frrisültök már vazze'! Lusta banda! Faszom kivan már! Ha nem lesznek új képregények holnapig, akkor...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #217 Dátum: 2006. November 06., 21:00:58 »
Mondjuk ezért lenne jó, ha most is egész fórum meg lenne, (csak pl. úgy, hogy nem lehetne új hozzászólást írni más topicba), és meg lehetne nézni, hogy követelőztünk-e valamikor (még ha nem is szándékosan)? Mert magam részéről én nem emlékszem rá. Ha írtam valaha olyat, ami követelőzésnek tűnt, azért bocsánatot kérek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #216 Dátum: 2006. November 06., 20:40:26 »
Idézet
lehet hogy egy pettyet OFF lessz de kezdem egyre inkább érteni (és elfogadni akármi is lessz a vége) az alkotók döntését (és sajnos most tudatosult hogy ehhez én is hozzájárultam bár nem ez volt a számdékom, még ha ez is érződött is ki belőle)
Ez a megvilágosodás az XFanzine-on olvasott olvasott egyik hozzászólásokból, és ennek a topicnak a folyamatos követéséből jött.
És valóban ez lehet ami a leginkább bosszantja a honlapot készítőket:

Hétről, hétre felteszik a rengeteg idejüket és munkájukat felemésztő honosításokat, és rengetegszer csak annyi a visszhang "jó volt , mikor jön a következő??" fatestapolo.gif és ezt nem mindig csak pusztán kedvcsináló érdeklődésként, hanem már egyenesen követelésként is értelmezhették a HZS tagok (ezúton ismételten bocsánatot kérek ha követelőzőnek tűntem volna)

Beigli69 már rátappintott a lényegre. Csak azt nem értem, hogy egyesek miért hiszik még mindig azt, hogy kizárólag a vélemények hiánya az ok. Akkor íme a másik:

------>KÖVETELŐZÉS<------

Ezt sokan megtettétek, bár elismerem, nem szándékosan, sokan csak rajongásból. Sokan pedig színtiszta önzésből. Mert neki az kell. Ez vezet idáig. De miért kell alapvető dolgokat százszor, és száz helyen elismételni? Közelmúltból két cím: 300, és a Tarot. Több követelés jött rájuk, mint elismerés, vagy köszönet. Persze a háttérben még meghúzódnak egyéb, belső ügyek is, ezt nekünk kell megoldani. Ha újraindul az oldal, akkor nincs okunk kényszeríteni senkit. Az szól hozzá aki akar,és arról amiről akar. Szíve joga mindenkinek. De bízom benne hogy a követelőzés, meg az okoskodás kiveszik majd az oldalról. Ha nem, akkor hiábavaló amit most el kell szenvedni.    

U.i.: Bocsi Punkológus, most nézzem, hogy végre visszatértél! Ennek szívből örülök    . Sejtettük hogy ilyesmi van a háttérben, úgyhogy semmi gáz. Az F4-ek száma meg a duplájára (2db-ra   ) nőt a CoMoron, reméllem tetszeni fognak.

Már csak Regnar hiányzik, na meg persze Tom1... ők merre lehetnek? Reméllem jönnek majd még erre.  

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #215 Dátum: 2006. November 06., 20:38:07 »
Én nem kiszűrom mások szemeit, csak megpróbálom felnyitni, hogy síránkozással meg ígérgetéssel semmire sem juttok. Ezt el lehetett volna kerülni, ha nem vagytok annyira lusták és legalább egy "Jó képregény volt, köszönöm" mondatot odafirkantanátok a fórumba. Nekem ez böki a csőröm.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #214 Dátum: 2006. November 06., 20:35:55 »
(elnezest az ekezetekert)

Kicsit felve irok most ide, egyreszt azert mert nagyon ritkan irtam a forumba, amikor irtam akkor viszont nem kicsi hulyesegeket ,azert mert nemtudom mennyire lesz olaj a tuzre amit most irok-amit nagyon nem szeretnek, nem utolsosorban pedig azert mert a legutolso beirasomkor a kulfoldi kepregeny vasarlasra adott valaszt es tippeket “bunko-trehany-paraszt”-modon nem koszontem meg, viszont inkabb megkoszonom most, mint…
Nekem a HZS volt az elso kepregenyes oldal amit olvasni kezdtem es maig a kedvencem, nem utolso sorban azert mert mindig kulonleges es jo minosegu munkak voltak itt megtalalhatoak, olyanok amiket az ember mashol biztosan nem talalhatott meg, de meg valoszinubb, hogy nem is hallhatott volna rola. Mint mar irtama forumba sajnos nem irtam gyakran ennek oka elsosorban az hogy en mint “mezei” estenkenti kepregeny olvaso nem ereztem magamat egyenrangunak a Heinekenekkel Edelweissekkel, es most johetnek a valaszok, hogy “de egy koszonomtol vagy egy hajratol nem esett volna le a kezem”-meg hogy “de minek foso`”- es igen valamilyen szinten igazatok van, az hogy most szunetel az oldal, az en hibam is… ugyanakkor ugy gondolom, hogy nagyon sokan vannak akik hozzam hasonloan szivesen megvitatnak, beszelgetnenek az egyes kepregenyekrol, es az esetleges uj frissitesekrol- mint ahogy azt egyebkent Farek mar alant megirta, de egyreszt elriassza oket az internet szemelytelensege, masreszt meg nem mindenki naprakesz a kepregenyekkel, elriaszthatja a tema inditasatol vagy az esetleges bekapcsolodastol...Na de hagyjuk is ezt a dolgot, tenyleg folosleges mentegetozni, meg sirni, most ez az egesz nem ezen mulik… Az igazi probelam amirol irni akartam az az, hogy habar nem vagyok nagy forumozo, mindig is meglepett, hogy ezen az oldalon mennyire “egyetertenek” az emberek a forumokon, mindenhol erzodik a szeretet meleg es athato illata, vagy ha nem is, nem kuldik el egymast a kedves edesanyjukba stb. De most sajnos azt kell latnom az oldal szuneteltetesevel ennek is vege szakadt. A beirasok 90%-aban mindenki “sunyi tagok”-rol meg “hisztizo ujoncok”-rol, a “hamajd lesznek megint kepregenyek 579863 kommentet irok naponta…”-rol a “fizetos HZS-rol” a  “polikarol” meg a kitudja mirol ir… es kozben elveszik a lenyeg, hogy MI LESZ? Merthogy semmi sem ter vissza a regi kerekvagasba az biztos, azt senki ne higgye hogy majd egyik naprol vege lesz a sztrajknak, a szerkesztok vigyorba vagjak arcukat es majd megint dolnek a heti ketszeri 5-6-os forditasok… De azt se, hogy az oldal “ujrainditasaval” majd hemzsgegnek a  forumozok…  De biztos sokan lesznek es vannak, akik ezutan majd irna(na)k a forumba, meg akiknek most esett le a tantusz (tobbek kozott nekem is), hogy nemcsak a szerkesztokon, hanem rajtunk is mulik “megy-e” ez az oldal. Rossz latni hogy nagyon keves olyan higgadt es oszinte beirast lehet olvani mint Blixxxa-e vagy kihaeennem-e es Thakan-e… Az oldal szuneteltetesehez meg annyi hozzafuzni valom lenne, hogy sajnalom ha nem lesz tobb kepregeny, esetleg megszunes, de csak azt tudom mondani a tisztelt szerkesztoknek mint sok elottem szolo is, hogyha nem megy, ha nincs tuz akkor nem erdemes folytatni, de szerintem mindenkeppen nagy veszteseg lenne ,a nem alapito tagok es egyeb tagokert akik forditokent es beirokent tevekenykednek, es csinalnak tovabb, azokert pedig plane.., de az egesz most rajtatok all ha van kedvetek csinaljatok, ha nincs ne, en elfogadom barhogy is legyen... EZENNEL KOSZONOM AZ EDDIGI MUNKATOKAT!
Na egyenlore ennyit, igy is sokat irtam, es anyazzatok nyugodtan... valaszolok!!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 20:37:06 írta dancsi »

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
Sztrájk topik
« Válasz #213 Dátum: 2006. November 06., 20:29:17 »
Bocsánat, de jobb híján ide: Frissítés a Comicsquadon!ComicSquad

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #212 Dátum: 2006. November 06., 19:52:32 »
Visszajövök egy hónap után - családi okok miatt - és mi vár engem... A 8. oldal ahova tudok írni előszőr. Hát kicsit meglepett amit látok... Itt nem arról van szó, hogy nem köszönik meg. Szerintem már mindenki írt egy "véleményező"-postot a topicokba. Én például nagyon szerettem a 300-az illetve szeretm is. Szeretem még a Street Fightert és örülnék a folytatásnak. Michonak még a beírást is említettem hogy szép munka. És az Y-men ami régen volt már. Azt a sorozatot olvastam el legelsőnek. Csak 2 napo alatt tudtam kivégezni, mert pénteken suli volt meg edzés. TEhát szombatra maradt a másik fele. De nagyon szeretném annak a folytatását is látni. És mire végre elindul a kedvencem - most utólag IS köszönet érte - a hálózsákon... DEADPOOL!!!! Istenem (Hukk... emlegetnek) végre a kedvenc oldalamon a kedvenc képregény erre itt a sztrájk. No meg a Powerless. Az egyik Marvel fanatikus haveromnak megadtam a linket, de csak azért nem írt véleményt, mert idegen volt, és idegen volt számára a társaság. Most mit vártok? Mikor lenne vége a Sztrájknak? Ha most mindenki ír egy bocsánat kérő postot, vagy ide írunk véleményeket a régebbi képregényekről? Mert most tényleg nem tudom ,hogy mi legyen... Help...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #211 Dátum: 2006. November 06., 19:40:40 »
Azért némiképpen árnyalja a képet, hogy Thakan másvalamivel járult hozzá az oldal működéséhez: ő fésülte össze a "Robert Jordan - The whell of time" képregényben elhangzottakat a magyar kiadású könyvben lévő nevekkel, meg egyebekkel. Nameg persze lektorálta is. Mint ahogy még régebben egy MGS-t is. Amiért is hálás köszönet.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 06., 19:42:59 írta Gabe »

Nem elérhető Hosaka

• Mulder ügynök
  • *
    • http://hosaka.uw.hu
Sztrájk topik
« Válasz #210 Dátum: 2006. November 06., 19:02:13 »
100%-ig egyetértek Thakan hsz-val.
4 8 15 16 23 42
Et in Arcadia ego