HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (19/174) > >>

Gabe:
Én speciel hányni tudnék. Nem a vélemények hiánya (ami nem igazán érdekel), vagy a sztrájkban szereplő egyéb okok miatt. Saját magam nevében mondom, szigorúan elhatárolva a HZs-től: Én szarabb hangulatban vagyok honosítás ügyileg mint a sztrájkra való bólintás megtörténtekkor. Jó ötlet volt, de a hozadéka az undorító. Persze csak nagyítóként rámutatott arra, ami eddig is jelen volt, csak nem vettem észre. Nem fejtem ki bővebben, mert nincs szükség fölösleges dobálózásra. Hozzáfűzöm, nem személyekre lettem kiakadva, hanem "áramlatokra".

Callaow:
Remélhetőleg igazad lesz.Bár elgondolkodtató,hogy sokan még mindig nem látják át,a szünet okát.
Szívesen megkérdezném a Hzs csapattól,hogy összeségében pozítivan,vagy negatívan itélitek meg a sztrájkot illetve annak következményeit,véleményét,hszeit.
Egyszóval jó vagy rossz szájízzel folytatjátok?

Gabe:
Oké, tőllem fogadhatunk is. Ha a fanzine lebegne a szemed előtt a mi esetünkben is, akkor ki kell ábrándítsalak. A Fanzine még vígan müködött, amikor mi eldöntöttük a leállást. Persze ennek megszervezése alatt "beelőztek" minket. Egyébként ha megújulna az oldal, mi akadálya volna technikailag a letöltések visszakapcsolásának? Semmi. Sőt, ha a megújjulás esete forogna szóban, akkor gyanítom hogy éjjel egy pár orás offot követően reggel már teljesen új arculattal várna mindenkit az oldal (úgyértem hogy egyik napról a másikra megtörtént volna a dolog, sztrájk nélkül). Elvégre annyira amatőrök nem vagyunk, hogy jó egy hónapja bénázunk az újjítással.

exactlee:
Miért nem valljátok be simán, hogy megújul az oldal?

Gabe:

--- Idézetet írta: lacee ---Na szoval akkor meddig tart meg ez a kis vakaciozas?
vagy honnan lehet letolteni pokolspawnt?
--- Idézet vége ---

Na ezért a kis kérdésecskéért dobunk rá még vagy két hetet. Nézz vissza jövő év eleje felé...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése