HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
lacee:
Na szoval akkor meddig tart meg ez a kis vakaciozas?
vagy honnan lehet letolteni pokolspawnt?
talgaby:
--- Idézet ---amiben a nagyszemű és nagyonjóképű főhősre minden részben ráereszkedik a főhősnő,
--- Idézet vége ---
Többségében pont fordítva...
--- Idézet ---de a legtöbb a mainstream harcos-b*szós kategóriából kerül ki.
--- Idézet vége ---
Hát éppen hogy nem, a "sulisok" arányban magasan vernek minden mást...
shadoman:
a hentai egy olyan japán stilusu képregény vagy mozgóképes alkotás amiben a nagyszemű és nagyonjóképű főhősre minden részben ráereszkedik a főhősnő, akit előtte csápmonszterek, élőholtak, gonosz mágusok stb stb sámfázott...
van pár darab ebből is ami nagyon igényes kivitelezésű és még sztorija is van, de a legtöbb a mainstream harcos-b*szós kategóriából kerül ki.
Spuri:
Szemtelenség lenne, ha én kimaradnék a sorból. Bár tudom, hogy priviben írtam, (mint ahogy gondolom jópáran megtették rajtam kívül) de azért ide is írok valamit
A HZs-ról nem tűnhetsz el. Már csak azért sem, mert az itteni tagok pótolhatatlanok! Ezt mindenki vésse jól a fejébe!
Micho! Mégha a honosítást abba is hagyod, az örökségedben, a munkáidban mindig jelen leszel. Elválaszthatatlan kötelékek fűznek össze nem csak a HZs-val, de a magyar képregény undergrounddal. A honosítók nagyon sokat köszönhetnek neked.
Van egy jó hírem a számodra! Ha elolvasol itt egy képregényt véleményezned is kell a fórumban! Nem jöhetsz-mehetsz az oldalon úgy, hogy egy jó szót ne írnál a topicokban!
Én azon kívül, hogy köszönök mindent, amit értem és a charax-ért tettél, szeretnék minden jót kívánni! Remélem a való életben sokkal boldogabb leszel, mint amilyen itt voltál. Márpedig szerintem itt sem volt okod panaszra
pubbancs:
Beállok a sorba és én is köszönetet mondok az eddigi munkádért Micho
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése