HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (18/174) > >>

talgaby:

--- Idézet ---...megkérdezném a Hzs csapattól,hogy összeségében  pozítivan,vagy negatívan itélitek meg a sztrájkot illetve annak  következményeit,véleményét,hszeit.
--- Idézet vége ---
Egyénfüggő. A tagság egy része különösképpen nem is törődik vele. Mások levonhattak pár következtetést. Köztük én is. Meg számomra remek kifogás volt arra, hogy okkal ne csináljak semmit jópár hétig.
--- Idézet ---de ne mond azt, hogy nem forr valami a Hzs boszorkánykonyháján, mert akkor kénytelen leszek megölni az informátoromat.
--- Idézet vége ---
Töltheted a pisztolyodat...  
--- Idézet ---Gabe szerintem meg csak azért rossz kedvű, mert ráébredt a realitásra.
--- Idézet vége ---
Meg tudom érteni, hasonlót éltem én is át az itteni cirka fél év alatt.
--- Idézet ---Ha tényleg ez a helyzet, akkor remélem hamar meglátod a fényt az alagút végén.
--- Idézet vége ---
Én is remélem, hogy kilábal belőle. Márcsak azért is, mert ki írná be nekem az MGS-t és a Vadóc  ot?

Callaow:
Hmm,én megértem Gabe-t,hiszen átestem már pár olyanon,amikor kiteszed a lelked,hogy beleszarjanak..  
De mondjuk meg is keményített hosszú távon.
Troll:szerintem eddig is nagyon jól müködött,látszik,hogy rengeteg időt és munkát öltetek bele és az,hogy a kényszerű strukturális változásokat megpróbáljátok felülüberelni,hát minden tiszteletem.  

exactlee:

--- Idézet ---Oké, tőllem fogadhatunk is. Ha a fanzine lebegne a szemed előtt a mi esetünkben is, akkor ki kell ábrándítsalak.
--- Idézet vége ---
Jó, nyilván megvolt a leállásnak az oka, de ne mond azt, hogy nem forr valami a Hzs boszorkánykonyháján, mert akkor kénytelen leszek megölni az informátoromat.  

--- Idézet ---Hozzáfűzöm, nem személyekre lettem kiakadva, hanem "áramlatokra".
--- Idézet vége ---
Heh, ez az egyik leggázabb mondat, amit a sztrájk során hallottam eddig.  

--- Idézet ---Gabe szerintem meg csak azért rossz kedvű, mert ráébredt a realitásra.
--- Idézet vége ---
Ha tényleg ez a helyzet, akkor remélem hamar meglátod a fényt az alagút végén.(és most nem arra céloztam, hogy feldobod a talpad  )
Ill. a közös Hzs-s billiárdozások börze után is biztos javítottak volna a kedélyállapotodon.

pepo05:

--- Idézet vége ---
Szerintem ebben van valami.

Micho: én nem búcsúzkodom, ugyanis te nem tűnhetsz el a fórumról! Különben "kész végemindennek".

Troll:
Szerintem volt hozadéka... Kényszermozgásban vagyunk, de szerintem az irány nem rossz. A hirekben is írtam, hogy megpróbáljuk fejleszteni az oldalt, mert ahogy most csináljuk az nem jó. Biztos menne ez hatékonyabban (és kényelmesebben).

Gabe szerintem meg csak azért rossz kedvű, mert ráébredt a realitásra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése