HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (17/174) > >>

talgaby:
Hm, lassan új beíró után kell néznem...  (vagyis még egy után...)
--- Idézet ---Én kíváncsi lennék arra a top10-re....
--- Idézet vége ---
Én is. Benne vagyok vajon az első háromban?

tomgrey:
Én kíváncsi lennék arra a top10-re....

Gabe:
Pedig sajna át kell rendezni a foglalási listámat. Pár címet ki kell szórni. Lesz aminél észerűség dönt, többinél meg majd kitalálok valami kifogást  . Egyébként ne örüljetek, maradok, csak pár dolgon változtatni szeretnék.

(talgaby: nem, nem a Vadóc V1-nek csinálok helyet...  )

Schmatzy:

--- Idézet ---MGS V2 törölve
--- Idézet vége ---
Hogy is volt az az ugrásod a Top 10 Most Hated Hungarian Comics Undergrounders listán?

Gabe:

--- Idézet ---Jó, nyilván megvolt a leállásnak az oka, de ne mond azt, hogy nem forr  valami a Hzs boszorkánykonyháján, mert akkor kénytelen leszek megölni  az informátoromat.
--- Idézet vége ---

Igaz, de nagyon lassú tűzre van téve, induláskor egészen biztos hogy nem lesz eredménye. (a fórum megszépülését leszámítva, ami azért nem kis dolog, pláne hogy igencsak dögös lett). Úgyhogy fröcsköljön a holdig a vére   . (sejtem ki lehet az "áruló"  )

--- Idézet ---Heh, ez az egyik leggázabb mondat, amit a sztrájk során hallottam eddig
--- Idézet vége ---

Igen, az, de ha konkrétabban fogalmazok, akkor simán előrelépek a top 10-es listán, amin azok szerepelnek, akiket utálnak az underben. De legalább sikerült visszaadni az érzéseimet. Bár valószínűleg Troll jól fogalmazott.

--- Idézet ---a közös Hzs-s billiárdozások börze után is biztos javítottak volna a kedélyállapotodon.
--- Idézet vége ---

Sajna utállok biliárdozni. Talán a darts, de ezek a kocsmai sportok kifejezetten untatnak.  És van még pár ilyen rossz tulajdonságom: utálom a sört, de ha mégis iszom, akkor  3-tól már hulla részeg vagyok (más alkoholos nedűnél ez az arány kisebb), és akkor elég agreszív leszek...  Nem való nekem az ilyesmi.

talgaby: akartam is mondani, hogy asszem a MGS V2 törölve. Azt már kihagyom, sok más dolog melett. A többit majd megdumáljuk.

--- Idézet ---Hmm,én megértem Gabe-t,hiszen átestem már pár olyanon,amikor kiteszed a lelked,hogy beleszarjanak
--- Idézet vége ---

Közel sem erről van szó, amúgy sem szeretem fényeztetni magam, úgyhogy nem bánom ha nem véleményezik a munkám, sőt. Ha meg mégis, akkor csak könyörgöm, ne legyen odatűzve hogy "mikor jön már a következő, 2 hete nem frissült xy"

Belátom, ritka unalmas egy fazonnak tünök  . (talán így is van, ki tudja... *elmereng*)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése