HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (163/174) > >>

nickfury:
Szerintem ez csak egy kis szünet, nem fog megszünni az oldal biztos, elöször azthittem hogy ugyan az lesz mint az x-fanzinal de tévedtem:(

Konrad:
 Csatlakoznék az előttem a szólokhoz:
KÖSZÖNET A MUNKÁTOKÉRT!  
Mivel én csak nemrégiben ismertem meg a honlapot,
meg a képregényt "újra", így a zsákkal egyelőre megelégszem,
és abból szemezgettem.
Engem is főleg az tartott vissza hogy kb ennyit tudok:
Jó volt! Király volt! Még!
Nem tudok elemezni, mert én olvasni szeretem a képregényeket
nem bírálni, de ha a fentebb említett három mondat kell hetente
megkapjátok!
Csak azt nem tudom hogy tényleg az kell-e, vagy komolyabb "szöszenettek"?

De egyébként meg az oldal tényleg a legjobb magyar undergroundos oldal!

KiD:
Az én oldalamon kb. napi 15-20 látogató van, 118 tag, és közüllük kb. 10 ír hozzászólást fórumba, vagy chatboxba. Viszont látom, mikor jelentkeznek be, és mivel többen visszajárnak, ki rendszeresen, ki rendszertelenül, én csinálom nekik az oldalt. Kevés a visszajelzés, örülnék, ha több lenne, de hát ez van.

Ide rendszertelnül járok, nem olvasok el mindent, de jól érzem magam az oldalatokon. Írni általában ugyanúgy nem írok, mint hogy nekem nem írnak, magamban örülök, hogy az oldal van. Nem érzem azt, hogy nekem ez jár. Hogy miért nem írok? Van, hogy lustaságból, van, hogy időhiány miatt, legtöbbször meg nem vagyok itt.

Mint aki szintén hobbiból tart fent oldalt azt mondom, ha nincs tűz, ha csak nyűg a dolog, akkor abba kell hagyni. Ezt mindenki érzi maga. Ha ennyire a visszajelzésektől függ, hogy csináljátok-e, akkor már nem szeretetből csináljátok, akkor pedig nincs sok értelme. Lehet a beírogatást ösztönözni, pl. a Comixarton minden frissítéshez helyben a főoldalon lehet hozzászólni, meg be kell jelentkezni képregény nézegetéshez, ha meg már az ember úgyis be van jelentkezve, gondolom inkább hozzászól, mintha ezt csak a hozzászólásért kellene megtennie. Szólva lehet trükközni, de mégegyszer mondom, ha már visszajelzések nélkül nem megy, akkor ne csináljátok!

Viszont úgy tűnik, hogy lennének, akik csinálnák! Nem tudom, hány beírótok, meg fordítótok van így vele, hozzászólást már olvashattunk az ügyben. Nem értem, miért kell lehúzni a rolót, ha lenne ember, aki árulna az üzletben. Ezt csak kedvtelésből, szeretetből lehet csinálni. Miért nem adjátok akkor át a stafétabott azoknak, akik szívesen tennék mindezt? Itt mondjuk feltételezem, hogy a hozzászólókon kívül még többen vannak, akik tolnák a szekeret, de ha vannak ilyenek, előlük miért veszitek el a lehetőséget?

Szóba jött a honlap technikai megvalósítása is. Nos én nem nagyon értek az ilyesmihez, de nekem mindig is a HZS dizájnja tetszett a legjobban a összes hasonló szájt közül, és szerintem nincs vele semmi probléma, tök jó. Szvsz.

Végül pedig én is szeretném megköszönni az eddigi munkátokat, bizony volt képregény, amivel nagyon fel tudtatok vidítani.

A legjobbakat nektek, bárhogy is legyen.

jgabi12:
jaj ezt legjobb képregény honlap    ne szünj meg folytasa tovább.....

talgaby:

--- Idézet ---Egyszerűen nem értem a hozzászólásaitokból a dolgot.
--- Idézet vége ---
Pedig szerintem egyértelműen lett elmondva,  
--- Idézet ---Ha tényleg csak azért csináljátok a honosítást hogy mindenki cuppogjon nektek, akkor szerintem egy kicsit túlcsordullt a pohár.
--- Idézet vége ---
Nem, nem azért csináljuk. Nem az a lényeg, hogy mindenki nyaljon.
--- Idézet ---mert szerintem nem azon van a hangsúly hogy megtettétek, végülis ti ingyen dolgoztatok nekünk, de az hogy ezt egy szóval sem említettétek, pedig tudtátok már régebben, új honosítókat kerestetek, és bejelentettetek egy nagy meglepetést is
--- Idézet vége ---
Ezt viszont totál nem értem. A meglepetés a szünet volt. Meg is lepődött mindenki, még az is, akinek nem kellett volna. Nem toborzott az oldal szerintem nagyon régóta tagokat, aki jött, magától tette. A dologra meg célozgattunk eleget. Azt remélem nem várja el senki, hogy egy ilyen dolgot egy hónapra előre bejelentsünk...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése