HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
mahdi:
Na ez a Strájk topik egy kicsit tényleg túlzásnak látszik..... mert ha tényleg csak szünetelltek, meg átgondoltok, akkor mi értelme a letöltések mellett még a fórumot is szétszabdallni.... Egyszerűen nem értem a hozzászólásaitokból a dolgot. ( valószínüleg csak szimplán csökkent értelmű vagyok ) Ha tényleg csak azért csináljátok a honosítást hogy mindenki cuppogjon nektek, akkor szerintem egy kicsit túlcsordullt a pohár. Nagyon jól csinálltátok, panasz nem lehetett a munkátokra, és értünk tettétek, ez is oké, de hogy minden előzetes bejelentés nélkül így leléptek, ( mert szerintem nem azon van a hangsúly hogy megtettétek, végülis ti ingyen dolgoztatok nekünk, de az hogy ezt egy szóval sem említettétek, pedig tudtátok már régebben, új honosítókat kerestetek, és bejelentettetek egy nagy meglepetést is ,)... hát....az egy kicsit érthetetlen....
Na mindegy, én várom a folytatást, mert hiszek benne hogy lesz és kész.
exactlee:
--- Idézet ---Az meg, hogy "nem akartam ugyanaz leírni, mert már előttem megtették"---kérem szépen. Ez nevetséges.
--- Idézet vége ---
Szerintem anynira nem, senki nem örülne neki, ha nem lehetne rendesen beszélgetni a fórumon a Köszönöm, Nagyon jó volt, meg hasonló hozzászólásoktól. Persze nemárt ha néhány van, de ha tényleg mindenki akár csak megköszönné az adott képregényt, akkor nem lehetne értelmes hozzászólásokat írni, esetleg vitázni, beszélgetni egy témáról, hiszen oldalakat kéne lapozgatni, mire rendes hozzászólást talál az ember. A fórum véleményem szerint nem a köszöngetésekre való, arra tök jó lenne a chatbox, persze ha használnák...
talgaby:
pepo:
pepo05:
Én már csak anynit fűznék hozzá a dologhoz, hogy most a "pánikhangulatnak" megfelelően megszaporodtak az újoncok, de ha visszaállna az oldal 3 hét múlva ismét minden a régi kerékvágásban mozogna, sajnos. Az meg, hogy "nem akartam ugyanaz leírni, mert már előttem megtették"---kérem szépen. Ez nevetséges. Akkor a következő focimeccsemen nem fogom majd berúgni a 6. gólt, mert már előttem öten megtették!
exactlee:
--- Idézet ---Van oka. De ha akarod, nevezd sztrájknak. Így remélem érthető az is, hogy miért nem voltunk olyan rohadt szemetek, hogy letiltsuk alatta a képregényeket...
--- Idézet vége ---
Hmmm mintha valaki korábbban azt írta volna hogy nem elérhetők a képregények, most vagy rosszul emlékszem, vagy dezinformált az illető(sajnos nem emlékszem ki is volt, szerintem valamelyik új hozzászóló), én meg nem csekkoltam szóval ezért bocs. De akkor sem értem miért kellett megcsonkítani a fórumot.
Egyébként nagyrészben egyetértek dr samsonnal.
Spidáj: nem, nem lesznek, de mire kijön az új Lost/PB/Heroes addigra nyugodtan beszélgethetünk ebben a topikban róla, nem fog zavarni senkit...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése